• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

absolwentki rocznik 2005 ;)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• absolwentki rocznik 2005 ;)

• absolwentki rocznik 2005 ;)
  • Re: absolwentki rocznik 2005 ;)

kasik > 08-06-2005, 0:04

Aga ( z akcentem na pierwsze a :wink: ) to, ze my sie spotkalysmy calkiem przypadkiem w H&M a nie jak planowalysmy pod tablica "wybuchowa" i bez ciuchow rozowych ( no Ty troche sie postaralas), ale ja nic pomaranczowego nie mialam, to byl juz znak! A potem jak slowo daje myslalam, ze to z godzina, no gora dwie minely a to ponad 6 Piwka tez dobre byly! Aaaaa jak fajnie!

MONIKA > 08-06-2005, 2:57

A tam, wy se pijecie piwka, a ja z Sunny spac w piatek bede! W JEDNYM LOZKU!!!! :lol:

SZYKUJ SIE STARA.

MOJA WSPANIALA WSPOLLOKATORKA PRACUJE DO 23, WIEC :lol:

MONIKA > 08-06-2005, 2:59

W sumie jeszcze z Ann nie gadalam, ale ona to chodzaca dobroc, wiec nie ma problemu z takimi pierdolkami.

A ja tez z Twoja Suzi musze "pogadac"! Tylko sie objezdz!

Emm > 08-06-2005, 8:49

a ja zapomnialam dodac, ze kaska zna teraz moje najskrytsze sekrety ))

Stara, tylko nie wygadaj nikomu, hehe. Szczegolnie o tej imprezie i kiblu, no i o Twoim absolutnym hicie.

A tak w ogole to sobie mysle, ze jak bylam mlodsza to bylam bardziej rozrywkowa i jakos tak wtedy sie nie liczylo, co ludzie powiedza. Liczyla sie tylko zabawa

Sunny i Monika, wy pindole, wypijcie za moje zdrowie. Sunny pamietaj-lozko moze byc z Monika, ale namiot jest moj

Sunny, nienawidze Cie za foty z washington street z torba z tellos!!!

Ale ta w oceanie jest the best!!!Ten rozwiany wlos, haha.

kasik > 08-06-2005, 10:04

Spoko, bede milczala jak grob

MONIKA > 08-06-2005, 16:40

Sunny my mamy Tellosa w mallu, ja wielka fanka nie jestem, ale mozemy pojsc. ja zostane w H&M'ie. :lol:

Aga ty zazdrosniku!

Kacha, dwaja foty!

A zreszta odfotografuje Cie u mnie, wiec wiesz.

Jak bedziesz spala, a potem na floga wkleje. :twisted:

Emm > 08-06-2005, 18:01

trzeba sie umowic na jakas sobotke i wyskoczyc do providence, tam jest forever 21.

Nelti, Ty bedziesz w CT, zaraz obok MA-to sa gdzies max dwie godziny autem!Ktora to jest czesc CT to Darien?

NELTILIA > 09-06-2005, 10:36

..ba Emm o.b.o.w.i.a.z.k.o.w.o!!! Ja osobiscie polecam rowniez abercrombie - tez fajne ciuszki maja

Nelti, Ty bedziesz w CT, zaraz obok MA-to sa gdzies max dwie godziny autem!Ktora to jest czesc CT to Darien?

..a wiec Darien lezy tuz nad oceanem (hurrrra!), pomiedzy miastami Stamford i Bridgeport. Do NY bede miala niecala godzinke autkiem, noo a do Bostonu ciutke dalej :lol:

NELTILIA > 09-06-2005, 10:43

...opss nie wyszlo mi z tym cytatem Emm...

MONIKA > 09-06-2005, 16:11

Tyle, ze ja np mam srednia opinie, co do stanow "wokol" MA, takich jak RI, MD, CT, NH, generalnie, wioseczka.

Mam ze soba ksiazke, ktorej akcja dzieje sie w MA. Bohaterka 12sto letnia wyraza tam poglad, ze "MA to prowincja, to wiocha teskniaca za miastem", ale jak MA to wiocha, to ja nie wiem co z ta reszta. My mamy Boston. :wink:

I ocean tez jest. I jeziora fajne.

Emm zaluj, bo sie nie zalapiesz. :roll:

Nie na ten rok. :lol:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia