• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Maturalne au-pair - 2011

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Maturalne au-pair - 2011

• Maturalne au-pair - 2011
  • Re: Maturalne au-pair - 2011

szuszuvp > 06-05-2011, 22:17

miałam wrócić po maturach ale coś muszę napisać bo wytrzymać nie mogę :) maturka jak na razie bez stresu. najgorzej do tej pory polski, matma dobrze bo ok 90%, ang podst też ok. 90%, rozszerzenie tak między 80-90...i reszta to zobaczymy :) ale byle do końca.

a co do au pair to mam uruchomiony profil od środy ale na razie cisza. mam nadzieję że to się zmieni bo zaczynam się denerwować że nie znajdę rodzinki...

vaszka > 06-05-2011, 22:37

Czy tylko mnie tak zniszczyła rozszerzona matematyka?? Normalnie już nie mogę o tym myśleć, bo za każdym razem chce mi się płakać... A i tak mi nie poszło najgorzej jak słyszę co mówią moi znajomi na ten temat...

lolka > 06-05-2011, 23:00

Oj mi tez co do tej matmy rozszerzonej to szkoda gadać ?! Gdzie ja sie dostane ? bezsens, a z podstawy 100 %, :/ I CO MI TO DA ? :/ A angielski podstawa to chyba taki smiesznawy był nie ? Spodziewałam się chociaż listu formalnego albo cosi. A powiedzcie mi czy ja np na rozszerzeniu pomyli sie jakies słówko nie wiem zamiast spectators napisze sie audience, albo walnie sie słówko które znaczy zupełnie coś innego w pracy i ono tam nie pasuje to maja prawo mi nie uznac pracy ? tak jak jest w polskim, że błąd rzeczowy uniemożliwia sprawdzenie pracy 0%, to tu tez tak jest ? Mam nadzieje, że wiecie o co mi chodzi.

Pozdrawiam

anitaaa > 06-05-2011, 23:16

U mnie polski dobrze, matma ponad 50%, ale do niczego mi nie jest potrzebna, a dzisiejszy angielski nie wiem bo miałam 31/35 punktów bez krótkiej i długiej formy wypowiedzi. Skąd wy wiecie, że będziecie miały po 90 albo 100%, przecież tego nie da się sprawdzić z angielskiego. Rozszerzonego nie pisałam bo też mi nie jest do niczego potrzebny, a jakbym miała mieć dwa ustne z angielskiego to bym chyba padła na zawał ze stresu. Ja tylko czekam na moją biologię i chemię jak mi pójdzie, bo to są dla mnie najważniejsze przedmioty.

Kama^^ > 07-05-2011, 21:43

U mnie podobnie, myslę że nie będzie źle, chociaż wiadomo że mogło być lepiej. A Angielski rozszerzony to jakiś żart - w niektórych latach podstawa była na takim poziomie.

Dziewczyny nie znienawidźcie mnie - mam drugą rodzinę na profilu! roczna dziewczynka z Burbank w Californii. Nie mogę uwierzyć że mam taki ruch na profilu! A ta pierwsza dzisiaj dzwoniła i rozmawialiśmy, powiedzieli że im zaimponowałam i że są bardzo zainteresowani i zadzwonią jutro. Wydają się w porządku, jeszcze nigdy nie miali au pairki, a dzieci - córka 7 lat, synek 5 miesięcy, maluszek, ale w sumie z takimi mam doświadczenie... Nie mam pojęcia co mam robić, bo mam wrażenie że oni już jutro będą chcieli żebym dała im odpowiedź. Matko!;p

anitaaa > 07-05-2011, 22:22

[quote name="Kama^^"]U mnie podobnie, myslę że nie będzie źle, chociaż wiadomo że mogło być lepiej. A Angielski rozszerzony to jakiś żart - w niektórych latach podstawa była na takim poziomie.

Dziewczyny nie znienawidźcie mnie - mam drugą rodzinę na profilu! roczna dziewczynka z Burbank w Californii. Nie mogę uwierzyć że mam taki ruch na profilu! A ta pierwsza dzisiaj dzwoniła i rozmawialiśmy, powiedzieli że im zaimponowałam i że są bardzo zainteresowani i zadzwonią jutro. Wydają się w porządku, jeszcze nigdy nie miali au pairki, a dzieci - córka 7 lat, synek 5 miesięcy, maluszek, ale w sumie z takimi mam doświadczenie... Nie mam pojęcia co mam robić, bo mam wrażenie że oni już jutro będą chcieli żebym dała im odpowiedź. Matko!;p[/quote]

To super! Ja mam profil otwarty dopiero od poniedziałku wieczorem. Dosyłam im jeszcze w poniedziałek referencję i muszę w końcu wgrać filmik. A najlepsze jest to, że będzie w okrojonej wersji bo miałam do niego domontować coś jeszcze ale mi się aparat z kamerą popsuł, a nie mam od kogo pożyczyć. :|. Jak rodzinka fajna to się zastanawiaj i powodzenia żebyś dobrze wybrała.

Kama^^ > 07-05-2011, 23:24

Ja dopiero od środy;p Wydają się w porządku i normalni, ciepli i otwarci, odrazu powiedzieli ze chcial;iby żebym wiedziała że szukają członka rodziny i chcialiby żebytm czuła się u nich dobrze, że jestem more than welcomed porozmawiać o swoich problemach, oglądać z nimi tv itp <lol2> Zresztą jak zoabczyłam profil tej drugiej rodziny, to niebo i ziemia, w tej drugiej mama sama mówi że jest 'neat freak', strasznie oficjalny ton, liczą, że będę mogła jeździć z nimi na liczne wakacje bo liczą na pomoc (słucham?)... Jutro z nimi też rozmawiam więc zobaczymy;p Kurcze, nie wiem co z tą pierwszą rodziną no... Liczyłam na dłuższą zabawę z matchowaniem;p

Czuję się winna ze tak was zarzucam opowieściami o matchach, kiedy więksozść na nie czeka, przapraszam,. ale chciałam się podzielić;p

Nathalie > 08-05-2011, 13:07

Super Od tego jestesmy, by się wspierać

Trzymam kciuki za ten match i idę uczyć się na pamięć literackich rodzeństw xD

Kama^^ > 08-05-2011, 13:31

Ja mistyki <sciana> ale mam czas do środy wiec myślę że to ogarnę;p Kiedy masz ustny, Nathalie?

anitaaa > 08-05-2011, 13:57

Ja mam ustny polski 16-go, a prezentacji nie mam jeszcze napisanej. Wole mieć wszystko na świeżo, wtedy mniejsze prawdopodobieństwo, ze się pomylę czy czegoś zapomnę.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia