• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Mam matching ;D

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Mam matching ;D

• Mam matching ;D
  • Re: Mam matching ;D

agulka > 24-06-2009, 11:13

w usa leca powtorki, bo serial zakonczyl sie w 2007 roku. caly serial to 11 serii.

T-Bone to taki chudawy, czarne wlosy. ktora seria leci w PL? on sie pojawia w 10 serii, jesli mnie pamiec nie myli. Ruthie poznala go przez Lucy.

Martin pojdzie do collegu i przeprowadzi sie blizej Sandy, zeby miec kontakt z dzieckiem. Ruthie bedzie miala zlamane serce i wyjedzie do Szkocji. Jak wroci , pozna T-Bone`a. Oczywiscie jak to w tv bywa wtedy znow pojawi sie Martin i powie , ze ja kocha .... ale bedzie za pozno , bo ona zdecyduje sie zostac z T-Bone`m.

monita > 24-06-2009, 11:26

eeeeeeeeee...głupia Ruthie heh a liczyłam na happy end,,,:]

no proszę kamysia... salon z plazma w pokoju... a mi tu się to pojawiają rodziny gdzie będę musiała łazienkę z 3 dzieci dzielić, a długo czekałaś na rodzinę????

agulka > 24-06-2009, 11:29

ja tez...

mam nadzieje, ze w koncu znajdziesz wymarzona rodzinke

kamysia > 24-06-2009, 11:41

.

monita > 24-06-2009, 12:02

dzisiaj mnie czeka rozmowa z tą rodzina od pracujących weekendów, nie chcę do nich jechać, ale taka rozmowa to zawsze jakieś doświadczenie a mnie te rozmowy strasznie stresują, więc mam nadzieje, że im wiecej tym większej wprawy nabiorę i jak już sie trafi TA rodzina to może będę mogła sie jakoś rozsądnie wysłowić...bo teraz tak się jąkam :] masakra jakaś:] heh, ale będzie dobrze:]

marlenao > 24-06-2009, 12:11

zapytaj co oni takiego robia w wekendy, ze nie mgoa ich spedzac z dzecmi. Jestem bardzo ciekawa, czy maja taka prace czy moze wola sobie 'odpoczac' od dzieci i gdzies wyjechac czy cos..

kamysia > 24-06-2009, 12:16

.

monita > 24-06-2009, 15:31

oni mają w swoim grafiku napisane, iż pracują w prawie każdą sobotę i niedzielę więc to jest po 10h i w jeden i w drugi dzień....a poza tym od wt-do pt od 15-21....hmmm no rzeczywiście "lekko" rzeźnicki ten grafik..., ale oni dziwnie pracują:/

marlenao > 24-06-2009, 15:46

amerykanie to sa niezle pojebani. W polsce ludzie zwalniaja sie z pracy na kilka lat zeby dobrze wychowac dziecko. A tam?wszystkich na wszystko stac, wystarczy nianka , a pozniej wszyscy sie dziwia ze dzieci sa rozpieszczone i wszystko im wolno. Sama mialam 1 oferte, gdzie rodzice wychodzili od pon-pt do pracy o 7 rano , a wracali o 21... dzieci byly male wiec chodzily spac wczesnie, w zwiazku z tym przez caly tydzien rodzice prawie nie widywali sie z dziecmi. a najlepsze bylo to, ze w grafiku było napisane " the children can call me to say'hello' " , fajnie , zeby tylko pwoiedziec czesc.. no w sumie zawsze to jaki plus, rozmowa z rodzicem przez telefon. do tego napisali ze sovboty i niedziele pracujace i ze tylko jeden weekend w miesiacu wolny. bosko - zadzieram kiece i lece ;]

agulka > 24-06-2009, 15:49

a jaki jest ich zawod? moze sa lekarzami? niektore zawody wymagaja pracy dzien w dzien :/
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia