• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Cultural Care

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• Cultural Care

• Cultural Care
  • Re: Cultural Care

soulful20 > 23-03-2011, 22:30

Mnie się pytali jak moi rodzice sie zapatrują na wyjazd, co chce robić po powrocie. A i miałam do odegrania taka jakby scenke: dom sąsiadów się pali i miałam zadzwonić do strazy pożarnej ;p

marika299 > 23-03-2011, 23:54

co bym robila z dziecmi w wolnym czasie,w kazda pore roku?

podac powody dlaczego chce byc au pair

co rodice mysla o moim wyjezdzie

Piotr > 13-04-2011, 10:20

Jeżeli ten temat powstał by pytać o program CC mam pytanie.

Zazwyczaj ile czasu musi potrwać od czasu gdy masz swój room do pierwszej rodziny na swoim profilu.

Ja wiem że może być różnie ale napiszcie ile wy czekaliście,dodam że tego samego dnia co otworzyli mi room dodałem video.

Cookie Monster > 29-05-2011, 21:10

Widzę, że pytania się powtarzają. Mnie też się pytali dlaczego chcę wyjechać jako au pair, co sądzą o wyjeździe moi rodzice, w jaki sposób uspokoiła bym płaczące dziecko, co chcę robić po powrocie, przykładowe zajęcia z dziećmi w każdej porze roku...

balbina > 03-10-2011, 19:33

czesc dziewczyny

wlasnie planuje wyjazd z cc i obilo mi sie o uszy, ze prze pierwsze dwa tygodnie nie dostaniemy kieszonkowego - czy to prawdA? szukalam na internecie, ale nie moglam znalezc... prosze o odpowiedz

Sake > 04-10-2011, 2:05

[quote name="aguta"]czesc dziewczyny

wlasnie planuje wyjazd z cc i obilo mi sie o uszy, ze prze pierwsze dwa tygodnie nie dostaniemy kieszonkowego - czy to prawdA? szukalam na internecie, ale nie moglam znalezc... prosze o odpowiedz [/quote]

Kłamstwo.

balbina > 04-10-2011, 22:07

Dzieki za dopowiedz,

Jeszcze chciałabym się dowiedzieć jak wygląda ten cały pokój na profilu.

Czy jeżeli jakaś rodzina nam się nie spodoba to musimy to jakoś uargumentować?

i czy rzeczywiście nie ma się żadnego wplywu na region wyjazdu ? czy jeżeli ktoś wysyła aplikację wcześniej może coś zdziałać?

angelaa > 05-10-2011, 0:05

[quote name="Sake"]

wlasnie planuje wyjazd z cc i obilo mi sie o uszy, ze prze pierwsze dwa tygodnie nie dostaniemy kieszonkowego - czy to prawdA? szukalam na internecie, ale nie moglam znalezc... prosze o odpowiedz [/quote]

Kłamstwo.[/quote]

Sake, a nie chodzi przypadkiem o to, że przez pierwszy tydzień jest szkolenie, za które nie dostaniemy pieniędzy, a przez drugi tydzień pracujemy już u hostfamily, więc wychodzi, że dopiero po dwóch tygodniach od przyjazdu dostaniemy kasę? ;-)

Sake > 05-10-2011, 6:17

[quote name="angelaa"]
    [quote name="Sake"]

Kłamstwo.[/quote]

Sake, a nie chodzi przypadkiem o to, że przez pierwszy tydzień jest szkolenie, za które nie dostaniemy pieniędzy, a przez drugi tydzień pracujemy już u hostfamily, więc wychodzi, że dopiero po dwóch tygodniach od przyjazdu dostaniemy kasę? ;-)[/quote]

Jeśli tak odbierasz to prawda. Ale ja szkolenie traktowałam jako szkolenie czyli oczywiste ze kasy nie bedzie. A za pierwszy tydzien pracy kase dostajesz - pod koniec tygodnia ale dostajesz.

angelaa > 06-10-2011, 13:49

no tak, ale to oznacza, że jeśli chcemy sobie coś kupić, to przez pierwsze dwa tygodnie z własnej kieszeni
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia