• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair 2013!

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair 2013!

• Wątek zamknięty
  • Au Pair 2013!
  • Re: Au Pair 2013!

DominikaDomi > 05-02-2013, 3:42

wlasnie uswiadomoilam sobie czemu ciagle chce mi sie jesc ostatnio. zapomnialam, ze jak sie nie pali to niestety. Merti mam nadzieje, ze powiesz mi co mam jesc , aby nie przytyc za bardzo a najlepiej to troche schudnac. bo widzialam w liscie, ze zajmujesz sie takimi sprawkami.:p

swoja droga list swietny.

Jarzebinka > 05-02-2013, 4:20

Musze, przed wyjazdem!

Ej. My name is Martyna Sikora. jest poprawne? w sensie to nie jest tylko imie?

i jeszcze I really love my family which includes my parents, my brother, and I. Uważam, ze słabo sensowne jest. Lepiej byłoby I have lovely family which... Bo mówisz ze kochasz swoją rodzine i wymieniasz siebie.. Chyba nie najlepiej to brzmi.

Taki prostym językiem napisany, przejrzysty, pozytywny generalnie

P.S. MAM NADZIEJE ZE NIE ZOSTANE OBJECHANA JAK PANI Z GAWO ;D

madz > 05-02-2013, 6:33

[quote name="merti"]nie musisz tylko chcesz :D Moja mama rzuciła po jakichś 20 latach w zeszłym miesiącu :D[/quote]

Mój tata palil ponad 40 lat ale rzucil i od 17 już nie pali :) i to rzucil tak z dnia na dzień! W ogol palil bardzo dużo, po dwie paczki.

pusiek7 > 05-02-2013, 6:56

madz po 4 :p na forum latasz pewnie nie polozyłas się;D a ja już sie obudzilam hehe no ale ciezko spac mi:'/ nie moge na brzuchu na bokach sie wierce i co ja bede teraz robic...

Johnson > 05-02-2013, 8:56

Nie było mnie pół nocy, a tutaj ponad 5 stron,

jakieś tajemnicze organizacje na fejsiaku

i co jeszcze :O

Jak tam dziewczyny, i Damianie ?

Ja właśnie ide do pracy na 14godzinny maratonik

madz > 05-02-2013, 10:17

A ja od poniedzialku juz nie pracuje :( ale dziś ide do ośrodka na egzamin żeby mieć certyfikat ze szkoleń..

bama > 05-02-2013, 10:42

Ja pracuje do 11.02, czyli jeszcze 5 dni. A później wielkie pakooooowanie

emili > 05-02-2013, 11:35

Temat palenia ! MÓÓÓJ temat:

Nie nadążam za Wami, ale dodam coś od siebie

PAliłam przez 9 lat ( ale zleciało...) Nie palę od tygodnia. Za sprawą... książki: hehe

Wiem znowu coś polecam. Dopoki jestem w Pl. mogę Wam wysłać na @ ma 42 strony, malym drukiem pisane i jak widac działa. Szczerze - przyjemnie się czyta! Moja mama też pali i czyta - przekonana, że gdy dojdzie do konca po prostu przestanie palic.

J- nie wiedziałam że ćmikasz! [quote name="Jarzebinka"]No to tyle dobrze... Ja musze rzucic....[/quote]

balbina > 05-02-2013, 13:18

moja kolezanka tez przestala palic przez książkę

Ja tam lubię czasem zasmoczyć <3 i jakoś nie chcę rzucić całkowicie, ale potrafię wypalić czasem dziennie np 2 papierosy to myślę, że mogę się obejść bez nich

jeju papieros i kawa... <3

merti > 05-02-2013, 13:22

haha, spoko Jarzębinka To musi być poprawnie bo native mi to poprawiał. I tam jestjeszcze jakieś zdanie, któe wg mnie superdziwnie brzmi, ale się nie wtrącam

Domi, ryż naturalny+grillowany kurczak+warzywka. I w ogóle dużo zielonych warzywek i pij zieloną herbatę To jest dobre na wszystko
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia