-
-
Re: Au Pair 2013!
DominikaDomi > 05-02-2013, 3:42
wlasnie uswiadomoilam sobie czemu ciagle chce mi sie jesc ostatnio. zapomnialam, ze jak sie nie pali to niestety. Merti mam nadzieje, ze powiesz mi co mam jesc , aby nie przytyc za bardzoa najlepiej to troche schudnac. bo widzialam w liscie, ze zajmujesz sie takimi sprawkami.:p
swoja droga list swietny. -
Jarzebinka > 05-02-2013, 4:20
Musze, przed wyjazdem!
Ej. My name is Martyna Sikora. jest poprawne? w sensie to nie jest tylko imie?
i jeszcze I really love my family which includes my parents, my brother, and I. Uważam, ze słabo sensowne jest. Lepiej byłoby I have lovely family which... Bo mówisz ze kochasz swoją rodzine i wymieniasz siebie.. Chyba nie najlepiej to brzmi.
Taki prostym językiem napisany, przejrzysty, pozytywny generalnie
P.S. MAM NADZIEJE ZE NIE ZOSTANE OBJECHANA JAK PANI Z GAWO ;D -
madz > 05-02-2013, 6:33
[quote name="merti"]nie musisz tylko chcesz :D Moja mama rzuciła po jakichś 20 latach w zeszłym miesiącu :D[/quote]
Mój tata palil ponad 40 lat ale rzucil i od 17 już nie pali :) i to rzucil tak z dnia na dzień! W ogol palil bardzo dużo, po dwie paczki. -
pusiek7 > 05-02-2013, 6:56
madz po 4 :p na forum latasz pewnie nie polozyłas się;D a ja już sie obudzilam hehe no ale ciezko spac mi:'/ nie moge na brzuchu na bokach sie wiercei co ja bede teraz robic... -
Johnson > 05-02-2013, 8:56
Nie było mnie pół nocy, a tutaj ponad 5 stron,
jakieś tajemnicze organizacje na fejsiaku
i co jeszcze :O
Jak tam dziewczyny, i Damianie ?
Ja właśnie ide do pracy na 14godzinny maratonik -
madz > 05-02-2013, 10:17
A ja od poniedzialku juz nie pracuje :( ale dziś ide do ośrodka na egzamin żeby mieć certyfikat ze szkoleń.. -
bama > 05-02-2013, 10:42
Ja pracuje do 11.02, czyli jeszcze 5 dni. A później wielkie pakooooowanie -
emili > 05-02-2013, 11:35
Temat palenia ! MÓÓÓJ temat:
Nie nadążam za Wami, ale dodam coś od siebie
PAliłam przez 9 lat ( ale zleciało...) Nie palę od tygodnia. Za sprawą... książki: hehe
Wiem znowu coś polecam. Dopoki jestem w Pl. mogę Wam wysłać na @ ma 42 strony, malym drukiem pisane i jak widac działa. Szczerze - przyjemnie się czyta! Moja mama też pali i czyta - przekonana, że gdy dojdzie do konca po prostu przestanie palic.
J- nie wiedziałam że ćmikasz! [quote name="Jarzebinka"]No to tyle dobrze... Ja musze rzucic....[/quote] -
balbina > 05-02-2013, 13:18
moja kolezanka tez przestala palic przez książkę
Ja tam lubię czasem zasmoczyć <3 i jakoś nie chcę rzucić całkowicie, ale potrafię wypalić czasem dziennie np 2 papierosy to myślę, że mogę się obejść bez nich
jeju papieros i kawa... <3 -
merti > 05-02-2013, 13:22
haha, spoko JarzębinkaTo musi być poprawnie bo native mi to poprawiał. I tam jestjeszcze jakieś zdanie, któe wg mnie superdziwnie brzmi, ale się nie wtrącam
Domi, ryż naturalny+grillowany kurczak+warzywka. I w ogóle dużo zielonych warzywek i pij zieloną herbatęTo jest dobre na wszystko