-
-
Re: Au Pair 2013!
Jarzebinka > 04-02-2013, 20:43
Ty celujesz w NYC, dobrze pamietam? Jeśli tak, to ja i Domi (tak sądze) będziemy tam się SPOTYKAC, BARDZO CZESTO -
paulaw > 04-02-2013, 20:43
Więc trzymam Was za słowo, dziewczyny -
madz > 04-02-2013, 20:53
Dokładnie! Nie będziesz sama w US! My tez tam będziemy i będziemy się wspierać chociażby to miały być rozmowy na skype. a jak będzie Ci już bardzo źle to przyjeżdżaj do mnie do VA, moja host rodzina na pewno przyjmie Cię na kilka dni! :*
A jak teraz potrzebujesz pogadać z kimś na skypie to też możesz dzwonić (przez telefon też możesz)! -
madz > 04-02-2013, 20:54
[quote name="Jarzebinka"]Ty celujesz w NYC, dobrze pamietam? Jeśli tak, to ja i Domi (tak sądze) będziemy tam się SPOTYKAC, BARDZO CZESTO :D[/quote]
Ja też ja też!!! Przypominam, że ja będę ponoć często gościć u host babci która mieszka niecałą godzinkę od NYC :D -
Jarzebinka > 04-02-2013, 20:58
No własnie, także JUŻ WIDZĄ TEN SPACER PO TIMES SQUARE! -
Blueberry91 > 04-02-2013, 21:00
Nie wiem czemu dość dużo dziewczyn uznaje za porażkę przerwanie programu, np po 3 miesiącach. Wiemy, że z założenia pobyt w USA ma trwać rok, ale jeśli waszym celem jest poznanie Stanów od ich rutynowej ale też szalonej strony, zwiedzenie miejsc i poznanie ludzi, zaczniecie to wszystko robić od pierwszego dnia. Wiadomo, że im dłużej się tam jest, tym większej ilości przygód i wrażeń się doświadcza (dobrych i złych zapewne), ale nic się nie stanie jeśli z jakiegokolwiek powodu zdecydujecie wyjechać. To żaden wstyd, żadna porażka a cel i tak osiągnięty w pewnej mierze. Pieniądze wydane nie będą stracone. Serio, traktujcie ten rok jako założenie, nie mus.
Paula, powiem ci żebyś jednocześnie ani się nie zmuszała, ale ani nie podejmowała pochopnej decyzji o zaprzestaniu planowania. Jeśli twoje wątpliwości będą wracać tak często, że po prostu będziesz bardziej przepełniona strachem, obawami aż w końcu niechęcią, to nie jedź tam tylko żeby potem nie żałować, że nie poleciałaś. Za to jeśli to chwilowe obawy i wciąż bardzo BARDZO tego chcesz, tylko cię to troszkę jeszcze przytłacza to zaciśnij zęby i napatrz się na zdjęcia i te blogi, które kipią pozytywizmem -
sylvia > 04-02-2013, 21:02
[quote name="Jarzebinka"]Ty celujesz w NYC, dobrze pamietam? Jeśli tak, to ja i Domi (tak sądze) będziemy tam się SPOTYKAC, BARDZO CZESTO[/quote]
Nie zapominaj o mnie! No!
Także Paula ekipa jest -
madz > 04-02-2013, 21:03
w chwilach zwątpienia obejrzyjcie: http://culturalcare.pl/z-pamietnika-au- ... ir-videos/ mnie podnosi na duchu niesamowicie! -
DominikaDomi > 04-02-2013, 21:07
jesli ktoras bedzie miala gorsze dni moja HF rowniez nie bedzie miala problemu z tym, zeby ktos u mnie nocowal. oczywiscie i bez gorszych dni mozecie wpadac do mnie na nocowanie
i rowniez mam nadzieje, ze bd spotykac sie dosc czesto w NYC. -
paulaw > 04-02-2013, 21:09
Już się o wiele lepiej czuję, szczególnie, że mama naprawdę mnie wspiera, tata niby wspiera, ale tylko finansowo i to mnie boli. Wiem, że tata mówił prawdę, że będzie mi ciężko, ale zdaję sobie z tego sprawę przecież. No nic, ważne, że będę miała Was
Blueberry91 - bardzo, bardzo, bardzo tego chcę, od wielu lat jest to moje największe marzenie.
Nie zapominamy o nikim, zrobimy sobie grupę na fejsie, albo coś w tym stylu, będziemy się umawiały na wypady i inne takie, o tak, ta myśl podtrzymuje mnie na duchu jak nic innego