• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair 2013!

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair 2013!

• Wątek zamknięty
  • Au Pair 2013!
  • Re: Au Pair 2013!

paulaw > 04-02-2013, 20:17

Aguta - nie wiem, głowa mnie tylko rozbolała, ale to prawdopodobnie dlatego, że nie spałam już z 3 noce. Stresuję się, ale mam takie poczucie, że nie mam wyjścia. Za bardzo się nastawiłam, za dużo planowałam żeby teraz zrezygnować Ale to już nigdy nie minie i wiem, że takie nastawienie powróci niejednokrotnie podczas planowania i podczas samego wyjazdu.

balbina > 04-02-2013, 20:20

Paula - jeju czemu tyle nie śpisz?:<

Wiem Paula o czym mwóisz... wyobraź sobie, że ja od roku wyjeżdzam, większość znajomych wie, ze coś planuje, nagadałam sie, ale cos ciezko z realizacja.

Będę spęłniona nawet jak na miesiąc pojadę.Kryzysy są zawsze, ale nie możedsz robić niczego na siłę. Zastanów się dobrze czego tak naprawdę chcesz

jaaa ale masakra!

Sylvia może idz do innego denstysty,... co się stanie jak nie zdążysz?!

sylvia > 04-02-2013, 20:22

Paulaw Kazdy ma jakieś obawy. Ja też się boję tego wszystkiego co napisałaś, ale trzeba przez to przejść i walczyć o swoje marzenia.

Ja bardzo, ale to bardzo będę tęsknić za moim psiakie, który jest jak mój synek i jak patrzę na niego, jak przychodzi się przytulać to nie raz łza mi poleciała. Albo w nocy się budzę i go przytulam ot tak, bo mam wyrzuty sumienia, jestem z nim bardzo związana.

Wiem, że kiepskie porówanie, ale chciałam tylko powiedziec, że każdemu jest w jakiś sposób ciężko, każdy będzie tęsknić. Ale wiedz, że na peano poznasz tam inne au pairki i jestem pewna, że chociaż z jedną się na prawdę zaprzyjaźnisz, a jak się ma kogoś takiego to jest o wiele łatwiej.

I nie zakładaj najgorszego, choć ja sama sobie mówię, że jak będę się źle czuć, jak to nie będzie to to po prostu w kazdej chwili będę mogla wrócić i już.

Kiedyś możesz żałowac, że nie próbowałaś!

paulaw > 04-02-2013, 20:24

Nie wiem czemu :/ Jestem wiecznie zmęczona, ale mam miliony myśli, które nie pozwalają mi po prostu zasnąć i co patrzę na zegarek to 3, 4, 5 rano. Więc w końcu wstaję, biorę prysznic i jem, bo nie ma sensu dalej leżeć. Dzisiaj wezmę silne leki nasenne, bo już nie mogę tak dalej ciągnąć, jestem potwornie zmęczona.

sylvia > 04-02-2013, 20:27

Aguta to jedyna dentystka w okolicy i na całą gminę, więc jak mi nie zdąży zrobić będe musiała iść prywatnie, a to sa kolejne koszty, ktorych teraz mam masę :/

A muszę iść bo jeden ząb mi się urkuszył, a w drugim pojawiła się dziurka, a to ósemka, wiec one się szybko psuja i z takiej maciupkiej dziurki za miesiąc może być masarka..

paulaw > 04-02-2013, 20:28

Dzięki, Sylvia! Tego właśnie potrzebuję. Czuję się już lepiej, moja przyjaciółka powiedziała, że znam jej numer, mam dzwonić o 3 po południu, albo o 3 rano, bez znaczenia. Mam nadzieję, że jednak nie będę się tak źle czuła.

Jarzebinka > 04-02-2013, 20:30

paulaw obejżyj https://www.youtube.com/watch?v=FS3LDJRlsB8 przejdzie CI!!...... No chociaż trochę. Przypomnij sobie TEN WYMARZONY NYC!

paulaw > 04-02-2013, 20:33

Dzięki, teraz bardzo tego potrzebuję Bardzo nastrajające psychicznie są też zdjęcia Uli z http://adamantwanderer.blogspot.com/ z NYC.

balbina > 04-02-2013, 20:39

my wszystkie planujemuy lecieć do Stanów, może będziesz koło którejś z nas, na skype czy przez telefon też zawsze możemy pogadać

Najważniejsze jest to, żebyś była szczęśliwa, czy w Polsce czy w USA liczy się TWOJE szczęście. Cokolwiek zrobisz Twoxi bliscy zawsze będą przy Tobie

paulaw > 04-02-2013, 20:41

Wiem, wiem, dlatego mam nadzieję, że będziemy się często spotykały
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia