• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Lipiec- USA

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Lipiec- USA

• Wątek zamknięty
  • Lipiec- USA
  • Re: Lipiec- USA

Cukrova > 05-07-2012, 17:14

Ja juz mam i małe kosmetyki I dolary Kupiłam ostatni prezent dla rodzinki i pozostalo sie tylko spakowac

Upał straszny po 5 godzinach poza domem worciłam cała mokra..

agniesia > 08-07-2012, 12:45

Ile bierzecie dolarów?

Jeśli można spytać

natgreen > 08-07-2012, 12:54

ja wiem, że bede brała chyba 300$, albo 250$

Cukrova > 08-07-2012, 13:31

[quote name="agniesia"]Ile bierzecie dolarów?

Jeśli można spytać [/quote]

Ja mam 600

Agniesia bede na Ciebie czekac jutro o tej porze w Monachium...

agniesia > 08-07-2012, 14:15

Nie wiem jak Ty ale ja nadal w to wszystko nie wierzę Cieszę się że spotkam Cie jutro na lotnisku. Będziesz na mnie ładnie czekać?

Cukrova > 08-07-2012, 15:06

[quote name="agniesia"]Nie wiem jak Ty ale ja nadal w to wszystko nie wierzę Cieszę się że spotkam Cie jutro na lotnisku. Będziesz na mnie ładnie czekać? [/quote]

Czy bedzie to ładne czekanie ?? Nie wiem. Ale napenwo będe czekać

izzieem > 08-07-2012, 16:16

ja mam $180 i ponad 500zł na koncie. m.a.s.a.k.r.a. nie wierzę w to w ogóle. serce mi wali i mam ścisk w żołądku.

Cukrova > 08-07-2012, 16:42

Ja już spakowana. Jeszcze tylko musze przerzuc niektore rzeczy na notebook'a. Agniesia dałabys mi sówj numer w razie jakbysmy miały sie nie poznać na lotnisku. Może wyslij na moj e mail. <a href="mailto:annaslodka@o2.pl">annaslodka@o2.pl</a>

Piotr > 08-07-2012, 19:48

Dziewczyny trzymajcie sie mocno,wszystko bedzie ok.Pamietam moj przyjazd do Anglii jako au-pair,tez dzien przed wylotem nie moglem sobie miejsca znalezc(ja jechalem bez agencji wiec to podwajalo ten stres).Doskonale wiem co czujecie i trzymam kciuki za was.Moze by bylo mniej stresu bez tego szkolenia,tylko odrazu do rodziny,ale bedziecie na Manhattan i to juz jutro,wiec nie ma tego zlego.

Cukrova > 08-07-2012, 20:24

[quote name="Piotr"]Dziewczyny trzymajcie sie mocno,wszystko bedzie ok.Pamietam moj przyjazd do Anglii jako au-pair,tez dzien przed wylotem nie moglem sobie miejsca znalezc(ja jechalem bez agencji wiec to podwajalo ten stres).Doskonale wiem co czujecie i trzymam kciuki za was.Moze by bylo mniej stresu bez tego szkolenia,tylko odrazu do rodziny,ale bedziecie na Manhattan i to juz jutro,wiec nie ma tego zlego.[/quote]

Dzięki
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia