• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)

• Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)
  • Re: Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)

magd_ka > 12-03-2009, 21:10

Yo a jak zakupy?? Nadal oszczędzasz czy pozwoliłaś sobie na coś ostatnio? 8)

Yoanna > 13-03-2009, 11:43

buhahahha :lol:

ano tydzien temu pozwolilam sobie na sukienke ;P taka bez ramiaczek, fajna i jedyne 7 funtow :lol: :lol: zal bylo nie wziac :lol:

Yoanna > 13-03-2009, 11:45

a co do oszczedzania to jakos nie wychodzi.. bo to kino, to pub, to cos tam jeszcze.. a w niedziele wycieczka do dover bedzie wiec no nie da sie oszczedzac nawet nie szopingujac za duzo hahahha pieniadze jakos tak cudownie sie rozplywaja :lol:

magd_ka > 15-03-2009, 12:16

Sukienka bez ramiączek... ehhh pomarzyć można, bo my tu zimno mamy, szaro i deszczowo... Gdzie ta wiosna?;P

7 funtów no to pewnie, że trzeba było kupić, szkoda w sklepie zostawić, nigdy nie wiadomo do kogo by trafiła, a tak to wiadomo, że Ty już się nią dobrze zaopiekujesz :twisted: 8)

Yoanna > 15-03-2009, 22:22

a tutaj dzis goraco bylo.. bez kurtki chodzilam ;D a angole to nawet bez koszulek powyskakiwali co poniektorzy buahhaha :lol:

i niech taka pogoda juz zostanie, znaczy sie moze sie ocieplic jeszcze hehehe

magd_ka > 16-03-2009, 0:43

oooo to było na co popatrzeć;D 8) za chwilę opalać się będziesz mogła a nam pozostaje solarka i samoopalacze;P buuuu (chyba, że macie modę na bladości)

Yoanna > 16-03-2009, 12:54

no dokladnie ;D bladosc to jest to. mnie w polsce bardzo denerwowala ta glupia moda na opalenizne przez caly rok, wszyscy na solarke biegali, smarowali sie samoopalaczem a ja odstawalam :lol: a tutaj tak nie ma i bardzo dobrze bo tu glupota.

magd_ka > 23-03-2009, 16:32

Czy ja wiem czy to taka głupota? Trzeba po prostu wszystko robić z głową, jak ktoś przesadza to potem sam widzi i czuje tego skutki. Bladość fajna odmiana, ale niestety nie wszystkim to pasuje(mi na przykład). Wolę byc taka średnia anie na siłę spieczona czy przybladzona Chociaż blada skóra, czerwone usta, mała czarna i czerwone szpilki... mmmm.... ale niestety to nie dla mnie

magd_ka > 18-04-2009, 21:01

Hej, teraz takie pytanie do będących w USA lub orientujących się: ile może kosztować przeciętny skuter i czy prawko tak jak w PL nie jest potrzebne?

bunia_90210 > 21-04-2009, 11:18

W jakim skelpie w UK można się fajni ubrać i mniej więcej gdzie są miarowe ceny ;P Ja się wybieram niedługo więc przyda się rada

No i w stanach...jak wyglądają ceny??
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia