-
-
Re: Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)
magd_ka > 12-03-2009, 21:10
Yo a jak zakupy?? Nadal oszczędzasz czy pozwoliłaś sobie na coś ostatnio? 8) -
Yoanna > 13-03-2009, 11:43
buhahahha :lol:
ano tydzien temu pozwolilam sobie na sukienke ;P taka bez ramiaczek, fajna i jedyne 7 funtow :lol: :lol: zal bylo nie wziac :lol: -
Yoanna > 13-03-2009, 11:45
a co do oszczedzania to jakos nie wychodzi.. bo to kino, to pub, to cos tam jeszcze.. a w niedziele wycieczka do dover bedzie wiec no nie da sie oszczedzac nawet nie szopingujac za duzo hahahha pieniadze jakos tak cudownie sie rozplywaja :lol: -
magd_ka > 15-03-2009, 12:16
Sukienka bez ramiączek... ehhh pomarzyć można, bo my tu zimno mamy, szaro i deszczowo... Gdzie ta wiosna?;P
7 funtów no to pewnie, że trzeba było kupić, szkoda w sklepie zostawić, nigdy nie wiadomo do kogo by trafiła, a tak to wiadomo, że Ty już się nią dobrze zaopiekujesz :twisted: 8) -
Yoanna > 15-03-2009, 22:22
a tutaj dzis goraco bylo.. bez kurtki chodzilam ;D a angole to nawet bez koszulek powyskakiwali co poniektorzy buahhaha :lol:
i niech taka pogoda juz zostanie, znaczy sie moze sie ocieplic jeszcze hehehe -
magd_ka > 16-03-2009, 0:43
oooo to było na co popatrzeć;D 8) za chwilę opalać się będziesz mogła a nam pozostaje solarka i samoopalacze;P buuuu (chyba, że macie modę na bladości) -
Yoanna > 16-03-2009, 12:54
no dokladnie ;D bladosc to jest to. mnie w polsce bardzo denerwowala ta glupia moda na opalenizne przez caly rok, wszyscy na solarke biegali, smarowali sie samoopalaczem a ja odstawalam :lol: a tutaj tak nie ma i bardzo dobrze bo tu glupota. -
magd_ka > 23-03-2009, 16:32
Czy ja wiem czy to taka głupota? Trzeba po prostu wszystko robić z głową, jak ktoś przesadza to potem sam widzi i czuje tego skutki. Bladość fajna odmiana, ale niestety nie wszystkim to pasuje(mi na przykład). Wolę byc taka średnia anie na siłę spieczona czy przybladzonaChociaż blada skóra, czerwone usta, mała czarna i czerwone szpilki... mmmm.... ale niestety to nie dla mnie -
magd_ka > 18-04-2009, 21:01
Hej, teraz takie pytanie do będących w USA lub orientujących się: ile może kosztować przeciętny skuter i czy prawko tak jak w PL nie jest potrzebne? -
bunia_90210 > 21-04-2009, 11:18
W jakim skelpie w UK można się fajni ubrać i mniej więcej gdzie są miarowe ceny ;P Ja się wybieram niedługo więc przyda się rada
No i w stanach...jak wyglądają ceny??