-
-
Re: troche z zycia marty
martamaua > 11-11-2005, 20:35
. -
MONIKA > 12-11-2005, 2:29
((pewnie ze mozna sobie poradzic, bylego faceta dupczyc. :lol: :lol: ))
Marta, pogotuj kretynowi, moze zrozumie, jakie dobre jest pL zarcie! -
martamaua > 12-11-2005, 11:43
. -
Gość > 13-11-2005, 21:32
nie martw sie Marta, ktos tu po prostu dobrego rzniecia potrzebuje i bynajmniej nie jestem to ja:lol:
zreszta sama wiesz najlepiej jak kobieta moze sobie poradzic, bo mimo wszystko silna z Ciebie babkaa hostowi proponuje jakas ksiazeczke edukacyjna na pozegnanie kup o Polsce :lol: i w dedykacji wpisz, ze w naszym kraju psow nie jemy a sprzety RTV/AGD sa powszechnie dostepne od prawie 20lat -
Emm > 16-11-2005, 1:24
Emi, wlasnie po raz pierwszy poczytalam Twojego bloga.Boze, zatkalo mnie. Piszesz, ze ja jestem najinteligentniejsza na forum.Nie. Dla mnie Ty jestes.
Po prostu mnie zatykalo, jak czytalam niektore teksty. -
Gość > 16-11-2005, 9:37
Emm, :oops: nie rob mi reklamy u Marty w historii, pls... wrocmy moze do watku glownego
marta, 3mam kciuki zebys znalazla jakas fajna rodzinke -
martamaua > 16-11-2005, 11:22
. -
martamaua > 17-11-2005, 20:59
. -
Gość > 18-11-2005, 5:33
Pol dnia chodze i mysle o Tobie ! To co przezywasz musi byc po prostu straszne ,nie mam pojecia co Ci doradzic ! Moze sprobuj nie wmuszac sobie jedzenia na sile i zaakceptowac sie taka jaka jestes ! Ty wiesz ile ja bym dala zeby wazyc tyle co Ty ,naprawde .
Czy jak zjesz normalne ilosci jedzenia to tez chce Ci sie wymiotowac ? Bardzo to wszystko podobne do bulimii ale bulimiczki zwracaja jedzenie bo chca schudnac ... Jesli to wszystko Cie przerasta moze poszukaj pomocy u specjalisty .
Takie stale zwracanie musi niszczyc zoladek a o cerze i zebach sama wspomnialas . -
Emm > 18-11-2005, 6:39
tez chodze i mysle pol dnia o Tobie Marta, tym bardziej , ze jestem byla bulimiczka i wiem, jaka to straszna choroba. Bylo to ponad 6 lat temu, ale dobrze to pamietam.
Musze sie nad tym zastanowic, ale polecalabym psychologa podczas wizyty w PL.
Czy po potrawach, ktore bardzo lubisz jest to samo?Tez chce Ci sie wymiotowac?