• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

troche z zycia marty

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• troche z zycia marty

• troche z zycia marty
  • Re: troche z zycia marty

martamaua > 11-11-2005, 20:35

.

MONIKA > 12-11-2005, 2:29

((pewnie ze mozna sobie poradzic, bylego faceta dupczyc. :lol: :lol: ))

Marta, pogotuj kretynowi, moze zrozumie, jakie dobre jest pL zarcie!

martamaua > 12-11-2005, 11:43

.

Gość > 13-11-2005, 21:32

nie martw sie Marta, ktos tu po prostu dobrego rzniecia potrzebuje i bynajmniej nie jestem to ja :lol:

zreszta sama wiesz najlepiej jak kobieta moze sobie poradzic, bo mimo wszystko silna z Ciebie babka a hostowi proponuje jakas ksiazeczke edukacyjna na pozegnanie kup o Polsce :lol: i w dedykacji wpisz, ze w naszym kraju psow nie jemy a sprzety RTV/AGD sa powszechnie dostepne od prawie 20lat

Emm > 16-11-2005, 1:24

Emi, wlasnie po raz pierwszy poczytalam Twojego bloga.Boze, zatkalo mnie. Piszesz, ze ja jestem najinteligentniejsza na forum.Nie. Dla mnie Ty jestes.

Po prostu mnie zatykalo, jak czytalam niektore teksty.

Gość > 16-11-2005, 9:37

Emm, :oops: nie rob mi reklamy u Marty w historii, pls... wrocmy moze do watku glownego

marta, 3mam kciuki zebys znalazla jakas fajna rodzinke

martamaua > 16-11-2005, 11:22

.

martamaua > 17-11-2005, 20:59

.

Gość > 18-11-2005, 5:33

Pol dnia chodze i mysle o Tobie ! To co przezywasz musi byc po prostu straszne ,nie mam pojecia co Ci doradzic ! Moze sprobuj nie wmuszac sobie jedzenia na sile i zaakceptowac sie taka jaka jestes ! Ty wiesz ile ja bym dala zeby wazyc tyle co Ty ,naprawde .

Czy jak zjesz normalne ilosci jedzenia to tez chce Ci sie wymiotowac ? Bardzo to wszystko podobne do bulimii ale bulimiczki zwracaja jedzenie bo chca schudnac ... Jesli to wszystko Cie przerasta moze poszukaj pomocy u specjalisty .

Takie stale zwracanie musi niszczyc zoladek a o cerze i zebach sama wspomnialas .

Emm > 18-11-2005, 6:39

tez chodze i mysle pol dnia o Tobie Marta, tym bardziej , ze jestem byla bulimiczka i wiem, jaka to straszna choroba. Bylo to ponad 6 lat temu, ale dobrze to pamietam.

Musze sie nad tym zastanowic, ale polecalabym psychologa podczas wizyty w PL.

Czy po potrawach, ktore bardzo lubisz jest to samo?Tez chce Ci sie wymiotowac?
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia