-
-
Re: Au Pair 2013!
DaisyyUSA > 05-04-2012, 15:17
Jak by nie było, że kupie sobie tam mnóstwo ubrać to i tak całe mnóstwo wezme ze sobą. Poza tym, dużo miejsca zajmą np. buty czy ręczniki, szlafroczek itd ;p. Do tego prezenty dla hostów więc jak by nie było ciężko będzie mi się spakować pomijając to, że nie lubie tego robić ;P Chociaz w tym wypadku nawet pakowanie przeniesie mi wiele radości bo w końcu będe pakowała sie do spełnienia marzenia.
Imprezy jak najbardziej, ja się pisze, PODBIJEMY NOWY JORK ;d -
merti > 05-04-2012, 15:27
[quote name="paulaw"]
[quote name="merti"]ale najprawdopodobniej wyląduję w NY[/quote]
Dlaczego?[/quote]
Bo będę w IE, które ma biuro w NY... poza tym to tak czuję, że będę w Nowym Jorku -
paulaw > 05-04-2012, 15:28
[quote name="merti"]
[quote name="paulaw"]
[quote name="merti"]ale najprawdopodobniej wyląduję w NY[/quote]
Dlaczego?[/quote]
Bo będę w IE, które ma biuro w NY... poza tym to tak czuję, że będę w Nowym Jorku[/quote]
Ale to źle? Przecież... to wspaniale! Najlepsze miasto na całym świecie! -
merti > 05-04-2012, 15:36
Wiem wiem, tylko do Cali bym bardziej chciała. No ale przecież nie odrzucę idealnej rodziny z NY, bo koniecznie chcę do Cali -
kapsi > 05-04-2012, 15:39
No ja nie jestem typem kobiety, która ma tysiące par butów, w sumie mam jakieś 4, jeśli liczą się japonki XD Z resztą wyjdzie w praniu ile tego spakuję... ale podobnie mam, że nienawidzę się pakować i zawsze (ZAWSZE!) o czymś zapomnę, ale w tym przypadku pakowanie to będzie czysta przyjemność :mrgreen: -
Tośka > 05-04-2012, 15:57
ja tam zabiore najpotrzebniejsze rzeczy tylkoz tego co dziewczyny piszą na forum to radza zeby zabrac malo rzeczy bo tam jest taniocha wiuec mozna poszalec a ze ja jestem zakupoholiczka to na pewno zaszaleje -
paulaw > 05-04-2012, 16:01
A moje jedyne buty to trampki, które i tak już się odklejają. Nienawidzę kupować sobie butów! Oprócz tego mam jeszcze nieoryginalne ugg'sy ale są bardzo mocne i nieprzemakalne, gumaki w pieski :mrgreen: i... kapcie. Muszę sobie kupić tomsy, bo nie mam w czym chodzić. A butów nienawidzę :/ Natomiast mam dużo kosmetyków (szczególnie do włosów). Ale to wszystko się raczej zmieści, ostatnio robiłam porządek w szafie i teraz mam po prostu za dużo wolnego miejsce, kiedy przedtem nic mi się tam nie mieściło!
Ja też będę przed wyjazdem z dwa miesiące czytała forum co zabrać, a co sobie odpuścić i wtedy zacznę się zbierać (: Ale ja też, pojadę i mogę się założyć, że nie będzie później miejsca w samolocie żeby zabrać moje ubrania. Dlatego będę brała mało. Bardzo mało. -
merti > 05-04-2012, 16:41
Ja to będę miała największy problem z wyborem butów i torebek które chcę zabrać... bo mam miliony, a ostatnio to już wgl szaleję z kupowaniem dodatków... za ubrania nie bedzie nadbagażu, bo mam dużo leciutkich koszul i głównie cienkie spodniePrzecież można wziąć ponad 50 kg bagażu ze sobą, więc spokojnie się pomieścimy.. a potem najwyżej paczki się powysyła -
Efka87 > 05-04-2012, 16:57
Można wziąć 23 kg bagażu. -
paulaw > 05-04-2012, 17:19
[quote name="Efka87"]Można wziąć 23 kg bagażu.[/quote]
To i tak dużo... chyba tylu nie mam. Ale musicie pamiętać, że w GAWO podczas szkolenia tylko jedną torbę można ze sobą mieć.