• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Cultural Care

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• Cultural Care

• Cultural Care
  • Re: Cultural Care

angel303 > 11-03-2011, 18:13

hej dziewczyny które są teraz w CC i szukają rodziny

jak tam sytuacja w tej agencji, czy często rodziny Was dodają do ulubionych?

anusiawa > 11-03-2011, 19:10

angel303 mam otwarty profil od 14lutego, a do tej pory miałam 2rodzinki z czego żadna się nie odezwała... a poza tym wczoraj dowiedziałam się, że kobitki z Warszawy zgubiły referencję w której miałam najwięcej godzin i dlatego rodzinki nie pisały(bez tej referencji miałam tylko 390h a z nią prawie 2000) tak więc rada na przyszłość, bez względu na to jaką wybierzesz agencję pilnuj swoich papierów, dzwoń i upewniaj się, bo w innym wypadku możesz mieć problemy ze znalezieniem "dream host family"

kingulath > 12-03-2011, 2:07

hejka! starsze koleżanki jak jest z matchami?

jeżeli po rozmowie telefonicznej czujemy, że to nie to, albo, coś nie pasuje i nie chcemy ich, to wtedy co się robi??

anko > 12-03-2011, 13:36

[quote name="kingulath"]hejka! starsze koleżanki jak jest z matchami?

jeżeli po rozmowie telefonicznej czujemy, że to nie to, albo, coś nie pasuje i nie chcemy ich, to wtedy co się robi??[/quote]

jeśli mi się rodzina już nie spodobała przez rozmowę telefoniczną to nic nie robiłam :mrgreen: warto pogadać, żeby zobaczyć jak to jest i zacząć oswajać się z tym, oni nie wymagają od razu, żebyś powiedziała tak... a jeśli Ci się nie podoba to możesz im napisać meila, że bardzo miło ich było poznać bla bla bla ale niestety zdecydowałaś wybrać inną rodzinę trzymam kciuki za fajną rodzinę

aniolek > 12-03-2011, 19:37

[quote name="kingulath"]hejka! starsze koleżanki jak jest z matchami?

jeżeli po rozmowie telefonicznej czujemy, że to nie to, albo, coś nie pasuje i nie chcemy ich, to wtedy co się robi??[/quote]

zadzwon do agencji i powiedz ze nie lubisz tej rodziny, nie podoba ci sie i juz, przeciez masz takie prawo nikt Cie nie moze do niczego zmusic

angel303 > 18-03-2011, 18:47

ile czekacie w CC, żeby na usunięcie rodzinki z profilu która Wam nie odpowiada?

czy można biuro( amerykańskie i w Warszawie) poinformować tylko mailem i wtedy się tym zajmą?

aniolek > 18-03-2011, 23:31

[quote name="angel303"]ile czekacie w CC, żeby na usunięcie rodzinki z profilu która Wam nie odpowiada?

czy można biuro( amerykańskie i w Warszawie) poinformować tylko mailem i wtedy się tym zajmą?[/quote]

ja zadzwonilam jednego dnia a na drugi juz nie bylo

angel303 > 19-03-2011, 11:33

dzięki

chcieli może jakis powód dlaczego rezygnujesz? albo sama z siebie podałaś?

piotrek0999 > 23-03-2011, 22:13

Witam wszystkich,

Proszę o napisanie mi pytan które wam zostały zadane podczas spotkań CC po angielsku. Bardzo będę wdzięczny jeżeli któraś mi poda chociaż kilka.

kallan0 > 23-03-2011, 22:24

Nie pamiętam wszystkich ale pytała się mnie napewno o bajki/ postacie z bajek które lubię najbardziej. Chyba również pytała mnie co powinna mieć rodzina goszcząca, czego najbardziej oczekuję od nich.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia