• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Rocznik '89 rlz.

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Rocznik '89 rlz.

• Rocznik '89 rlz.
  • Re: Rocznik '89 rlz.

Vorissa > 06-05-2008, 19:32

ja sprawdzalam tak przelotnie te wyniki, mam w miare dobrze, kilku nie jestem pewna co zaznaczylam na maturze, zreszta nie zapisywalam nigdzie ani nie zapamietywalam, niektore zmienialam jeszcze w trakcie...

a pamietam jak na jakiej to maturze, chyba z rok temu, kolezanka sprawdzala wyniki w necie i wynikalo z tego ze nie zdala... a potem miala po 70%, wiec to tez z tymi wynikami jest roznie, zwlaszcza ze wyniki sa na onecie czy gdzies a nie na cke, wiec ja tam nie dowierzam im juz :lol:

Ninka Jones > 06-05-2008, 19:49

Vorissa, bo pewnie zapisala sobie odpowiedzi a na podstawie jest kilka grup zeby sciagania nie bylo

Edyta ale ang podstawowy czy rozszerzony?

jak rozszerzony to gratuluje bo dla mnie to sluchanie zryte bylo

Ninka Jones > 06-05-2008, 19:49

Vorissa, bo pewnie zapisala sobie odpowiedzi a na podstawie jest kilka grup zeby sciagania nie bylo

Edyta ale ang podstawowy czy rozszerzony?

jak rozszerzony to gratuluje bo dla mnie to sluchanie zryte bylo

edyta_s > 06-05-2008, 20:14

no wlasnie, bo na onecie i cke sa takie same, gdyz onet korzysta z odp cke

nie no podstawowy :lol:

edyta_s > 06-05-2008, 20:14

no wlasnie, bo na onecie i cke sa takie same, gdyz onet korzysta z odp cke

nie no podstawowy :lol:

idril > 06-05-2008, 20:19

[quote name="edyta_s"]no wlasnie, bo na onecie i cke sa takie same, gdyz onet korzysta z odp cke

nie no podstawowy :lol:[/quote]

no własnie.

zreszta ja spradzalam na oke, a tam byly oficjalne i nie podane tylko abc czy d tylko pelne odpowiedzi.

idril > 06-05-2008, 20:19

[quote name="edyta_s"]no wlasnie, bo na onecie i cke sa takie same, gdyz onet korzysta z odp cke

nie no podstawowy :lol:[/quote]

no własnie.

zreszta ja spradzalam na oke, a tam byly oficjalne i nie podane tylko abc czy d tylko pelne odpowiedzi.

Frigga Heldottir > 06-05-2008, 21:00

Jak przeczytałam przykładowe wypracowanie z polaka to zw?tpiłam -.- ( podstawa, temat drugi ) Na niektóre rzeczy w życiu bym nie wpadła :? Mam nadzieję, że egzaminatorzy nie będ? twardo trzymać się klucza i dopuszcz? możliwo?ć własnej interpretacji. :?

Ach i jeszcze jestem zła na siebie, jak robiłam sobie w brudnopisie notatki to napisałam tam, że Izabela prowadzi grę, tylko, że nie zamie?ciłam tego w pracy, stwierdziłam, że to bzdura :roll: Gdzie? tam, bł?dz?c po forach wyczytałam, że ta gra w karty to jakby gra o ni?. Czyli trop miałam dobry -.-

Niech to :lol:

I w ogóle to nie wiem, nie wiem... Jak tak bł?dzę po Internecie i czytam wypowiedzi na temat matury, że kosmicznie trudna i takie tam, to ogarniaj? mnie w?tpliwo?ci. Mnie jako? za łatwo poszło. Może w tym był jaki? inteligentny haczyk czy co? 8O

Ogólnie to mam bardzo mieszane uczucia :?

Ale cieszę się, że pisemny polski już za mn?. W czwartek niemiec, a wtorek historia. No i ustne :lol:

Frigga Heldottir > 06-05-2008, 21:00

Jak przeczytałam przykładowe wypracowanie z polaka to zw?tpiłam -.- ( podstawa, temat drugi ) Na niektóre rzeczy w życiu bym nie wpadła :? Mam nadzieję, że egzaminatorzy nie będ? twardo trzymać się klucza i dopuszcz? możliwo?ć własnej interpretacji. :?

Ach i jeszcze jestem zła na siebie, jak robiłam sobie w brudnopisie notatki to napisałam tam, że Izabela prowadzi grę, tylko, że nie zamie?ciłam tego w pracy, stwierdziłam, że to bzdura :roll: Gdzie? tam, bł?dz?c po forach wyczytałam, że ta gra w karty to jakby gra o ni?. Czyli trop miałam dobry -.-

Niech to :lol:

I w ogóle to nie wiem, nie wiem... Jak tak bł?dzę po Internecie i czytam wypowiedzi na temat matury, że kosmicznie trudna i takie tam, to ogarniaj? mnie w?tpliwo?ci. Mnie jako? za łatwo poszło. Może w tym był jaki? inteligentny haczyk czy co? 8O

Ogólnie to mam bardzo mieszane uczucia :?

Ale cieszę się, że pisemny polski już za mn?. W czwartek niemiec, a wtorek historia. No i ustne :lol:

Vorissa > 06-05-2008, 22:18

Nie Nina, nie zapisyała odpowiedzi, tylko pamietała co zaznaczała, no i wyszło jej że nie zdała,ale to już nieważne, bo zdała dobrze

A ja mam jutro wos i całkowicie to olewam

ja z kolei słyszałam, że na rozsz słuchanie było banalne, każdy woli co innego
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia