-
-
Re: wybory rodzinek...
idril > 05-05-2008, 18:44
no widzisza tak sie martwilas! -
Vorissa > 05-05-2008, 19:23
i powracam do punktu wyj?cia
potrzeba mi prawie CAŁEGO wolnego sierpnia. szlag, szlag, szlag.
jak przekonam teraz jaka? rodzinkę będzie cudale szukam dalej, spoko -
Vorissa > 05-05-2008, 19:23
i powracam do punktu wyj?cia
potrzeba mi prawie CAŁEGO wolnego sierpnia. szlag, szlag, szlag.
jak przekonam teraz jaka? rodzinkę będzie cudale szukam dalej, spoko -
Vorissa > 12-05-2008, 10:34
Chyba co? znalazłam ;-)
Mam 3 rodzinki chętne od czerwca i dadz? mi sierpień wolny, albo jedna rodzinka od końca sierpnia i musiałabym co? znaleźć na 2 miesi?ce.
W sumie to najbardziej przekonuje mnie 2 rodzinki:
Chiswick Londyn, chłopiec 12, i dwie dziewczynki 6 i chyba 8.
pierwsze 3 tygodnie do?ć flexible, ale wszystko z góry ustalone... 2-3 dni wolne w tygodniu, i zawsze w tym pi?tek/sobota/niedziela, bo hostka na jaki? kurs chodzi, potem się ma to zmienić i weekendy off.
75GB, pokój z tv/radio i własna łazienka. i dostępny samochód.
Sprz?tanie to takie podstawowe wszystko, 35h na tydzień, czasem może być mniej, czasem więcej, ale to wszystko podaj? wcze?niej.
Druga rodzinka też z Londynu,Highgate, z tym że... 4 dzieci :/ 10, 8 i bliźniaki 5.
I też wszystko ładnie pięknie. Maj? sprz?taczkę, więc wszystko ogranicza się do dzieci, 85GB na tydzień, pokój z tv/dvd/radio i własna łazienka. -
Vorissa > 12-05-2008, 10:34
Chyba co? znalazłam ;-)
Mam 3 rodzinki chętne od czerwca i dadz? mi sierpień wolny, albo jedna rodzinka od końca sierpnia i musiałabym co? znaleźć na 2 miesi?ce.
W sumie to najbardziej przekonuje mnie 2 rodzinki:
Chiswick Londyn, chłopiec 12, i dwie dziewczynki 6 i chyba 8.
pierwsze 3 tygodnie do?ć flexible, ale wszystko z góry ustalone... 2-3 dni wolne w tygodniu, i zawsze w tym pi?tek/sobota/niedziela, bo hostka na jaki? kurs chodzi, potem się ma to zmienić i weekendy off.
75GB, pokój z tv/radio i własna łazienka. i dostępny samochód.
Sprz?tanie to takie podstawowe wszystko, 35h na tydzień, czasem może być mniej, czasem więcej, ale to wszystko podaj? wcze?niej.
Druga rodzinka też z Londynu,Highgate, z tym że... 4 dzieci :/ 10, 8 i bliźniaki 5.
I też wszystko ładnie pięknie. Maj? sprz?taczkę, więc wszystko ogranicza się do dzieci, 85GB na tydzień, pokój z tv/dvd/radio i własna łazienka. -
Yoanna > 12-05-2008, 18:45
polecam 4 dzieciz tym ze moje mialy 18 mies, 4 lata, 6 i 8. byl czad :lol:
z highgate mam zle wspomnienia.. pracowalam tam jeden dzien :wink: ale ogolnie okolica zamozniejsza. zreszta chiswick tez -
Yoanna > 12-05-2008, 18:45
polecam 4 dzieciz tym ze moje mialy 18 mies, 4 lata, 6 i 8. byl czad :lol:
z highgate mam zle wspomnienia.. pracowalam tam jeden dzien :wink: ale ogolnie okolica zamozniejsza. zreszta chiswick tez -
idril > 14-05-2008, 15:29
to moze to sa tez same dzieci?!
tylko ze urosly?!:lol:
zartuje -
idril > 14-05-2008, 15:29
to moze to sa tez same dzieci?!
tylko ze urosly?!:lol:
zartuje -
Yoanna > 14-05-2008, 17:09