• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

British dream ^ ^

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• British dream ^ ^

• British dream ^ ^
  • Re: British dream ^ ^

Ninka Jones > 12-11-2007, 19:56

bo to co tam się działo to jeden koszmar.

szczyt chamstwa i bezczelno?ci ze strony hostów, a przede wszystkim hostki Agaty.

Grizzly > 13-11-2007, 14:53

Szczyt chamstwa Ninko.. to słuchajcie tu.

..I usi?dźcie wygodnie.

Pojechalam wczoraj z now? hostk? wieczorem po bagaże, powiedziala ze ma nadzieje ze ci ludzie beda sie zachowywac cywilizowanie, chyba sie rozczarowała..

Drzwi otworzyła trish jakby conajmniej cos sobie w majtki wlasnie zrobiła.. bez słowa podała mi bagaze (byly już na ganku oczywicie, tak że ani za próg nie weszłam), zapytala czy mam tel. powiedziałam ze tak i jej dałam.

Pakuj?c te rzeczy do auta mało sie nie rozpłakałam, a kiedy Jo powiedział? zebym sie nie martwiła tym, ze to juz za nami to nawet jej nie odpowiedziałam, bo skonczyłoby sie płaczem.

Jo (Joasia- hostka) byla zszokowana.. zbulwersowana, nawet nie wiem co jeszcze ..

Zanim wsiadła do auta zawołała tylko 'we're going to the happier place', i trombneła jej dwa razy, to było miłe ; )

Pierwsz? rzecz? o jak? zapytala w aucie to było "czy oni s? niehlujni?" ..wystarczył jej widok ganku i Trish, i wszystko jasne. Ich dom jest tak całkiem inny, oni s? tak całkiem inni. Wszystko tutaj jest zadbane, czyste, ładne..

Porozmawialy?my później w aucie, troche sie atmosfera rozładowała, Jo pokazała mi sie z najlepszej z możliwych stronie.

Rozpakowalam sie w domu.. mialm torszke prania, do ktorego pier.dolneli dużo innych ubrań i zapakowali w worek do ?mieci, wszystko pojdzie do prania. Pozatym po chwili zobaczyłam jak wiele rzeczy brakuje: prostownicy (!), wszystkich leków (a było ich dużo), kosmetyków, i nawet nie wiem czego jeszcze.. strasznie sie zdenerwowałam. Napisałam jej maila ze tego nie ma i ze ja juz nie mam zamiaru po to jechac wiec albo Migotka odbierze to w sobote, albo zeby wysłali to pocztt?.

Co dostałam?

Że oni nie maj? zamiaru tolerować dłużej mojej niewdzięczno?ci, aroganctwa, zapatrzenia w siebie, i że wywalaj? moje rzeczy pod drzwi, i je?li ich do nast wtorku nie zabiore to zabierze je ?mieciarka.

Jeszcze wcze?niej miałam jakie? wyrzuty, że na pewno wina jakos leży po mojej stronie też, ale teraz? Teraz widze, że ona jest po prostu chora, i mówie to z cał? odpowiedzialno?ci?. Normalni ludzie sie tak nie zachowuj?. Brak słów.

Znalazlam poł?czenie poci?giem, mam nadzieje że te rzeczy tam s?, zaraz tam jade.

Yoanna > 13-11-2007, 14:57

:? 8O :? 8O :?

angelinaa.star > 13-11-2007, 15:35

8O

jaka? paranoja!! co za ludzie 8O

Ninka Jones > 13-11-2007, 17:16

Aga szkoda mi Ciebie strasznie

ale że Jo daje Ci wsparcie psychiczne to bardzo dobrze, kiedy już zobaczyła Trish s?dzę że Cie tak nie potraktuje...

a ta suka niech brudem zaro?nie! :twisted:

asiafrugo > 13-11-2007, 19:30

Brak słów 8O

'Ich dom jest tak całkiem inny, oni s? tak całkiem inni. Wszystko tutaj jest zadbane, czyste, ładne.. ' < bo pani? domu jest Polka, a nie rokapryszona Amerykanka a jeszcze jak ma ładnie na imię...co nie Dzoan ;-)

Migotka > 13-11-2007, 23:01

ech.. co to sie dzieje.. w zyciu nie pomyslalabym ze ludzie potrafia odstawiac takie cyrki :/

Dorosli ludzie sie tak nie zachowuja :///

idril > 14-11-2007, 2:15

dotarlam do starych postow

przeczytalam

przeczytalam co teraz

i co?

nie jestem w stanie zadnej reakcji okazac

jestem w szoku!

moja hostka na koniec jak mnie odowozila na autobus to mnie przytulila i powiedziala ze jak kiedys bede w Szwecji lub jak bede chciala sobie pojechac turystycznie do Szwecji to w ich domu jestem zawsze mile widziana.

Boze jakie ja mialam szczescie!

fajnie ze sie Twoja aktulana hostka tak zachowuje. jednak co POlka to Polka!

takich jak my nie ma w swiecie!

trzymaj sie! :*

WAMPIREK > 14-11-2007, 14:07

Brak słów !!

Ważne,że teraz jest dobrze Powodzenia

Yoanna > 14-11-2007, 19:58

[quote name="asiafrugo"] a jeszcze jak ma ładnie na imię...co nie Dzoan ;-)[/quote]

no ba, imie najpiekniejsze
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia