• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Yoanna - dogonić marzenia...

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Yoanna - dogonić marzenia...

• Yoanna - dogonić marzenia...
  • Re: Yoanna - dogonić marzenia...

Ninka Jones > 12-11-2007, 19:36

my?lałam o tym, ale znowu zgłupieję jak zaczne chłopaków tam mieć na wyci?gnięcie ręki...

ale jak miałabym przyjechać to na 2 miesi?ce do normalnej roboty.

nie chcę au pair na wakacje.

Yoanna > 12-11-2007, 19:40

hmm a mysle ze byloby ci prosciej jako au pair na 2 miesiace bo mialabys ustalona date powrotu. czyli musialabys sie wyniesc. a tak jak masz normalna prace to gorzej zostawic. a jak jeszcze ta prace lubisz to w ogole ciezko.. nie wspominajac o tym ze na wakacje dosc ciezko znalezc.. przyjezdzalo do nas pare osob i wracali do pl z niczym.. ale moim zdaniem to oni byli nierozgarnieci hehehe

Ninka Jones > 12-11-2007, 19:54

nie no muszę się skupić na maturze

potem się będę zastanawiać.

pewnie po egzaminach się za to zabiorę i przyjadę na czerwiec, lipiec, może sierpień, bo we wrze?niu chciałabym jednak zrobić sobie wakację.

ale jak się dostanę do Wrocławia to wtedy szukam mieszkania i w lipcu się wyprowadzam i tam szukam pracy do października.

Yoanna > 10-12-2007, 14:26

ha!

uroczyscie oglaszam, ze z moja rodzinka jestem juz 3 miesiace :lol: czyli najdluzej!

sheffield - 3 miesiace (no bez 4 dni czy jakos tak)

hamburg - 3 tygodnie

wandsworth common - 2,5 mies

woodford - 3 miesiace i siedze dalej! ehhehe cieszy mnie to

a w czwartek koniec pierwszego semestru na uni. to mnie cieszy nawet bardziej hahahahahha

i za dwa tyg polskaaaaaaaaaaaa bialystooooooooooook moj kochany. najem sie smakolykow mniammmmmmmmmmm

Ninka Jones > 10-12-2007, 19:27

ajjjj Jo jestem dumna z Ciebie :lol:

idril > 11-12-2007, 22:08

ja sylwka najprawdopodobnije w Bialym spedzam

Yoanna > 17-12-2007, 13:02

heheh

no to jeszcze 5 dni pracy! mlody ma juz wolne ;/ dobrze ze jeszcze spi to moge na necie posiedziec heheh

ciesze sie ze lece do domu. chociaz czasami czuje sie z tym dziwnie, jest to takie nierelane, ze gdzies tam w pl mam dom, mam rodzine...

Gość > 17-12-2007, 16:21

Yoanna, ja sama sie nad tym czasami zastanawiam... Ale zaraz potem mysle, ze to wcale nie takie nierealne - w koncu to nadal ta sama UE i tak samo niedrogie bilety lotnicze.

Pomysl o tych, co z Indii czy jakiegos kraju w poludniowych czesciach Afryki pochodza... Tych, co nie uciekli od wojny, tylko po prostu chcieli miec lepsze zycie (zwykle ekonomicznie) i maja tam swoich ludzi i miejsca, do ktorych chetnie wracaja...

WAMPIREK > 24-12-2007, 12:28

WESOŁYCH ?WIˇT

Yoanna > 28-12-2007, 17:02

aaaaaaaaa dorwalam sie do netu!

ale tyle postow zescie napisaly, ze nie przeczytam teraz

pozdrawiam wiec cieplo z bialegostoku ktorego nie poznaje, tyle nowych sklepow. i h&m i costa coffee nawet ;] cool ;]
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia