-
-
Re: Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )
Lusiaaa > 13-07-2009, 23:46
Aaaa no i dzięki dziewczyny)) -
89dzoana89 > 13-07-2009, 23:49
Tak jest
Bylam zalogowana chyba na 4 stronkach au pair ale tylko z tej jednej dostawalam ciekawe oferty
Dziewczyny mi jeszcze polecaly great au pair ale spamu od cholery przychodzi;/ -
shante > 13-07-2009, 23:51
Tak, tak, ja również z Au Pair World nie dostałam żadnego spamu, zresztą to było jedyne miejsce, w którym się rejestrowałam. :wink: Odnośnie spamu i oszustów to zapraszam tutaj: <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://forum.aupairpoland.com.pl/viewtopic.php?f=4&t=4453">viewtopic.php?f=4&t=4453</a><!-- l --> -
Lusiaaa > 13-07-2009, 23:53
Aha. No to już wiem. Dzięki jeszcze raz. A jak Wam się pracuje dziewczyny? Jakieś głębsze przemyślenia po dłuższym stażu pracy?:-) Pisać mi tu wszystko kobietki co bym się nie wpakowała w jakieś coś :-))) -
89dzoana89 > 13-07-2009, 23:56
Na au pair world fajne jst to ze jak rodzinka zainteresuje sie toba to dostajesz ich nr tel i maila
Bez zadnych oplat czy wykupiania jakiegos abonamentu :mrgreen:
A na great au pair bez bratu member czegos tam musisz czekac az rodzinka odezwie sie piersza -
shante > 13-07-2009, 23:56
Polecam poczytać dział 'Historie życiowe', tam uzyskasz wieeele informacji i zauważysz jak skrajne mogą być opinie :wink: wolałabym tutaj nie powtarzać tego, co jest już napisane, bo jestem świeżo po robieniu porządków i powtarzające się wątki mnie bardzo uczuliły :twisted: haha :lol: -
Lusiaaa > 14-07-2009, 0:01
No to już lookam. Może mi to oczy bardziej na świat otworzydzięki. A jeszcze jedno..... Czy jak jedziecie do rodziny to czy oni na początku podpisali z Wami coś w rodzaju umowy? Takiej formalnej.Można to później "wcisnąć" do lat pracy? -
89dzoana89 > 14-07-2009, 0:04
Ja ze swoimi nie podpisuje...wiec nie iwem jak to wyglada :wink: -
Lusiaaa > 14-07-2009, 0:08
Aha. No bo wiecie... ja to już stara jestem25 lat, więc przydało by mi się żeby już do emerytury szło -
89dzoana89 > 14-07-2009, 0:10
Lusiaaa nie przesadzaj
Moj brat jutro konczy 25lat a imprezuje wiecej niz ja :mrgreen:
No i wieczny student z niego :lol: