• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Cos od Marzenki :D

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Cos od Marzenki :D

• Cos od Marzenki :D
  • Re: Cos od Marzenki :D

Yoanna > 17-04-2008, 17:45

[quote name="(-]miejscowka tez ok jakkolwiek do Yoanny troche daleko [/quote]

heheh a co yoanna to jakis czynnik poprawiajacy walory okolicy? :lol: w tamtym roku dalysmy rade sie spotkac to i w tym damy, zwlaszcza ze nie jest jakos niewiadomo jak daleko. ah tylko do basingstoke juz nie pojade, bo tam nic nie ma, cos innego wymyslimy plus ty oczywiscie do ldn wpadniesz ;D a na ile przyjedziesz?

i przypomnialo mi sie jak dwa lata temu przyjechalas na balham do mnie miss juuuuuuuuu bejb

Yoanna > 17-04-2008, 17:45

[quote name="(-]miejscowka tez ok jakkolwiek do Yoanny troche daleko [/quote]

heheh a co yoanna to jakis czynnik poprawiajacy walory okolicy? :lol: w tamtym roku dalysmy rade sie spotkac to i w tym damy, zwlaszcza ze nie jest jakos niewiadomo jak daleko. ah tylko do basingstoke juz nie pojade, bo tam nic nie ma, cos innego wymyslimy plus ty oczywiscie do ldn wpadniesz ;D a na ile przyjedziesz?

i przypomnialo mi sie jak dwa lata temu przyjechalas na balham do mnie miss juuuuuuuuu bejb

idril > 17-04-2008, 18:41

[quote name="Yoanna"]heheh a co yoanna to jakis czynnik poprawiajacy walory okolicy?[/quote]

no ba! :lol:

idril > 17-04-2008, 18:41

[quote name="Yoanna"]heheh a co yoanna to jakis czynnik poprawiajacy walory okolicy?[/quote]

no ba! :lol:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia