-
-
Re: Au Pair 2014
Anjaa > 09-03-2014, 21:24
patig, ja będę na EduCareWszystko w ostatniej notce na blogu opisałam o tym programie na podstawie wszelkich informacji jakie dotychczas mi sie udało zgarnąć -
Divertissante > 10-03-2014, 21:11
Robaczki! Mam wize! Tzn jeszcze nie, ale do odbioru w tym tyg ^^ <3 uhuhuu !
Napisałam notkę, także jak ktoś chce wiedzieć więcej to zapraszam na bloga -
agaaxd > 11-03-2014, 0:12
Mam pytanie. Czy można zmienić w APiA datę wylotu podczas uzupełniania aplikacji? -
Divertissante > 11-03-2014, 0:51
Caly czas możesz ją zmienićzadzwon do kogos z biura w pl i powiedz ze chcesz zmienic date i na kiedy , nie powinny robic problemow -
agaaxd > 11-03-2014, 1:20
Ok, dzięki! -
aqness > 11-03-2014, 20:23
Cześć dziewczyny! Nie mam kompletnie pojęcia, czy już pisałam tutaj, czy nie ale zaryzykujęOd końca września już interesowałam się tą całą sprawą au pair, w sumie dzięki mojej mamie i filmikowi, który mi pokazała Pod koniec listopada otworzyli mi room, 31 grudnia miałam pierwszy pre-match, a 19 stycznia znalazłam swój PM (druga rodzinka na profilu). Może niektóre z was to przerazi, ale będę miała czwórkę dzieci (chłopcy 1, 6 i 8, dziewczynka 2) i host mom w domu ale z hostką mam straasznie dobry kontakt, a przeważnie będę się opiekować dwójka maluchów, raczej rzadko cała czwórką
Wyjeżdżam 2 czerwca do Weston w Connecticut, zaraz po maturze. Jak na razie nie słyszałam nic o kimkolwiek, kto miałby już zaplanowany wyjazd na czerwiec, a najlepiej na 2 czerwiec, ale jakbyście coś wiedziały, to byłabym wdzięczna za informację, bo pierwszy raz w życiu będę lecieć samolotem i ktoś by się jednak przydał
Jadę z APiA, agencji którą jak najbardziej mogłabym polecić każdemu. -
missbigdreams > 11-03-2014, 20:56
aqness napisał(a):Cześć dziewczyny! Nie mam kompletnie pojęcia, czy już pisałam tutaj, czy nie ale zaryzykuję
Od końca września już interesowałam się tą całą sprawą au pair, w sumie dzięki mojej mamie i filmikowi, który mi pokazała Pod koniec listopada otworzyli mi room, 31 grudnia miałam pierwszy pre-match, a 19 stycznia znalazłam swój PM (druga rodzinka na profilu). Może niektóre z was to przerazi, ale będę miała czwórkę dzieci (chłopcy 1, 6 i 8, dziewczynka 2) i host mom w domu ale z hostką mam straasznie dobry kontakt, a przeważnie będę się opiekować dwójka maluchów, raczej rzadko cała czwórką
Wyjeżdżam 2 czerwca do Weston w Connecticut, zaraz po maturze. Jak na razie nie słyszałam nic o kimkolwiek, kto miałby już zaplanowany wyjazd na czerwiec, a najlepiej na 2 czerwiec, ale jakbyście coś wiedziały, to byłabym wdzięczna za informację, bo pierwszy raz w życiu będę lecieć samolotem i ktoś by się jednak przydał
Jadę z APiA, agencji którą jak najbardziej mogłabym polecić każdemu.
4? Pff to nicByłam na szkoleniu z dziewczyną, która leciała do 9 dzieci! PS. Powodzenia. -
aqness > 11-03-2014, 22:46
missbigdreams napisał(a):4? Pff to nic
Hahahahha to jest możliwe mieć 9 dzieci w jednym domu?!Byłam na szkoleniu z dziewczyną, która leciała do 9 dzieci! PS. Powodzenia. Dzięki, Tobie też, chociaż już tam jesteś! Zazdroszcze Ci przede wszystkim ciepła, jeeej! -
yamisouls > 11-03-2014, 23:57
9 dzieci?! O.o Biedna matka i au pairka!!! Jak tam Miss? trochę lepiej?)) :* -
emilkax > 12-03-2014, 15:19
szokomokotoko napisał(a):ja tu na razie czatuje i was stalkuje bo mój wyjazd dopiero za 2 lata haha
To tak jak mój.. W 2016. (o zgrozo, cholernie daleko..) ..