• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair 2013!

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair 2013!

• Wątek zamknięty
  • Au Pair 2013!
  • Re: Au Pair 2013!

madz > 04-02-2013, 16:51

Ale jak byli się chorym to nie trzeba się szczepić, prawda?

DominikaDomi > 04-02-2013, 16:53

no nie trzeba, nie trzeba

balbina > 04-02-2013, 17:20

ja chyba mam wszyytskie szczepienia za sobą, ale pobierania krwi się boję na maksa, nie pamietam w moim zyciu zebym kiedykolwiek miala pobieraną krew

ale jak słysze, że się babka wbija 5 razy igłą, że jest czarno przed oczami to mnie odpycha :< a chciałabym oddawać krew...

madz > 04-02-2013, 17:26

Ja kiedyś tez bardzo się balsam pobierania krwi, ale jak ma się co pol roku robiona morfologię to można się przyzwyczaić :p

Ja bylam chora na wszystkie dziecięce choroby, także na szczęście szczepienia mnie nie czekają :)

balbina > 04-02-2013, 17:29

dla mnie szczepienie to pestka, nawet nie boli ;x albo boli tak samo jak ugryzieni komara

merti > 04-02-2013, 17:34

ja się chyba bede musiala szczepic. Nawet ospy nie miałam...

Miałam dziś interview i pytania były identyczne jak na blogu u aguty. Ogółem trochę nieskładnie mówiłam, bo zastanawiałam się co powiedzieć. A na początku dostałam krótki tekst do przeczytania Bardzo zaskoczył mnie akcent Pani Izabeli - spodziewałam się czegoś lepszego, chociażby tego typowego "nauczycielskiego" Aczkolwiek wszystko zrozumiałam więc nie było źle

Dostałam też dziś zaświadczenie o niekaralności (od ręki) i jutro złożę o prawko międzynarodowe bo dziś zapomniałam wziąć zdjęcia. No i chyba pojeżdżę za referencjami jutro. Powinnam się wyrobić do końca tygodnia. Teraz tylko najgorsze-wypełnianie roomów..

Jarzebinka > 04-02-2013, 17:42

ahah madz jak ja kocham jak piszesz z tabletu ;d balsam do pobierania krwi <3

madz > 04-02-2013, 17:50

[quote name="Jarzebinka"]ahah madz jak ja kocham jak piszesz z tabletu ;d balsam do pobierania krwi <3[/quote]

Ja tez to kocham ;p a kurcze dwa razy sprawdzalam czy jest wszystko dobrze, muszę poszukać w ustawieniach by mi nie poprawialo slow ;)

Aguta chyba mię mialas szczepień na HCV, boże myslalam ze ręką mi odpadnie tak bolalo przez 2 dni...

merti > 04-02-2013, 17:54

"dobrze Pani mówi po angielsku, ale z czytaniem trochę było gorzej"

PHI wychodzi na to , ze umiem mówić ale czytać już nie hahahahah

DominikaDomi > 04-02-2013, 18:03

to pewnie przes stresik zwiazany z tym, ze ona cie osadzala

kurde ja sie strasznie boje szczepien. po pierwsze nie lubie igly, a po drugie nie wsyzstkie szczepienia sa bezbolesne. ale dobrze, ze tylko na swinke musze.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia