• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair 2013!

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair 2013!

• Wątek zamknięty
  • Au Pair 2013!
  • Re: Au Pair 2013!

merti > 04-02-2013, 1:10

hmm muszę w takim razie poszukać blogów Chociaż ja lubię iść na żywioł I bardziej w sumie stresuję się tym , że to będzie interview - w sumie pierwszy raz mnie coś takiego spotyka , niż tym ze bede mówić po ang i odpowiadac na pytania

DominikaDomi > 04-02-2013, 1:16

moge jtr ci wyslac bloga z ktorego bralam te pytania bo nie mam akurat tego na tym kompie. ale kurde wydaje mi sie, ze to byl blog aguty.

ja wlasnie stresowalam sie tymi pytaniami bo niektore naprawde odbieraly mi mowe

merti > 04-02-2013, 1:26

Domi- jestes niezastąpiona. No i aguta też, za to że wstawiła te pytania

balbina > 04-02-2013, 1:41

) jask miło, tzreba sobie pomagać!

http://2aupair.blogspot.com/search/label/Interview godzi o interview z agencją rozumiem, bo ja to dopiero ogarniam się w świecie internetowym '

ja się boję jutro rozmawiania z gawo! :< ma ktoś na to jakieś rady/ pytania/ tabletki ?DDD

merti > 04-02-2013, 1:47

Nie denerwuj się - to oni pracują dla Ciebie a nie na odwrót

balbina > 04-02-2013, 1:52

' dzien dobry chciałam po raz setny przełożyć datę "

chyba mnie zabiją ;x

najpierw był maj, potem listopad, potem styczen i teraz lipiec?

ehhh ;x

taaaak, tylko oni mają moje pieniadzę :< trzymajcie kciuki

Damian011 > 04-02-2013, 3:11

Aguta, nie tylko Ty masz jutro rozmowę z GAWO Choć ja pewnie z bardziej "pokojowymi" zamiarami... zatwierdzenie roomów

A przy okazji...

Cześć Wam wszystkim

balbina > 04-02-2013, 3:37

Cześć, cześć

no to powodzenia jutro, a właściwie dzisiaj a kiedy chcesz wyjechać?;>

a btw znalazłam na stronie ambasady:

"Osoby, które nie muszą wnosić opłaty wizowej:

posiadacze paszportów dyplomatycznych lub osoby starające się o wizy typu A, G oraz NATO,

osoby starające się o wizy typu J sponsorowane przez rząd amerykański, wyjeżdżające w ramach programu, którego numer zaczynyna się kodem G1, G2, G3, G7 oraz członkowie ich najbliższej rodziny "

tutaj: http://polish.poland.usembassy.gov/pola ... ee.html#opłata

edit: eeeej prowork w opłacie programowej ma wizę ;ooooo

Jarzebinka > 04-02-2013, 3:58

Aguta, wydaje mi sie, ze my placimy za wizyte w konsulacie, a wlasnie wize mamy darmowa. Moja kolezanka ma jechac do NYC na miesiac, na jakues kursy angielskiego. I musi placic 160+200 $ za wize studencka...

czesc! Opowiadaj o sobie!

Damian011 > 04-02-2013, 4:08

Aguta, no tak, w sumie to już dzisiaj Planowe terminy mam od 01.06 do 01.09 może coś i dla mnie się znajdzie

A co tu o sobie opowiadać...

Jak już wiecie jestem Damian (czyli jako jeden z bardzo nielicznych przedstawicieli drugiej płci ). Lat mam 19, mieszkam sobie na południu Polski (tzn opolskie), ale co ciekawe na codzień przebywam we Francji

W związku z moją odwieczną (naprawdę, od kiedy tylko pamiętam...) miłością do USA i wszystkiego co amerykańskie postanowiłem spróbować wylotu w programie Aupair. A na razie jestem na etapie "po zakończeniu roomów"

Dużo pewnie postów ode mnie nie będzie, ponieważ jestem raczej typem czytacza choć czasem o mnie usłyszycie

Mam nadzieję, że jakoś się tutaj wkręcę. No i.... będę mógł się wprosić na kawę do Starbucks'a

Ogląda ktoś z Was może Super Bowl?
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia