• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair 2013!

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair 2013!

• Wątek zamknięty
  • Au Pair 2013!
  • Re: Au Pair 2013!

Sharon > 04-02-2013, 0:07

Do 23 zaczekam. Potem do nich napisze. Nie chce ich ponaglac bo boje sie ze niewiele z tego wyjdzie ponownie ;< xD

I nie odmowie im od razu. Z zadna rodzina tak nie zrobiejesli juz sie zdecyduje na rozmowe.

DominikaDomi > 04-02-2013, 0:08

ja jednak obstaje przy tym, zebyscie wszystkie lecialy 8 lipca. wtedy moglybysmy nasz 13sty miesiac rozpoczac wspolnie

balbina > 04-02-2013, 0:10

aaaaaaa to takie buty z cholewami DDD

Cwaniara z tej Domi

No zobaczymy, zobaczymy jak znajdę rodzinkę to wtedy można z nimi ustalić jeszcze, c' nie?

A skąd lecisz?

Bo właściwie mnie jest lecieć lepiej albo z Wrocławia albo z Berlina a nie tam do warszawy tłuc się po tych drogach

madz > 04-02-2013, 0:11

Ja tam proponuje wam wcześniejszy termin - 24 czerwca :)

DominikaDomi > 04-02-2013, 0:13

ja z Warszawy. nie wiem s umie czemu nie wybralam Gdanska bo mam blizej, ale juz trudno.

rozmawialam przed chwila z moja rodzinka i po kazdej rozmowie lubie ich coraz bardziej. ciesze sie, ze na nich trafilam niesamowicie!

balbina > 04-02-2013, 0:51

odebranie swiadectw maturalnych mam 28 czerwca a raczej nie chce, zeby ktos tego odbierał za mnie ;x

hmm... a jak to jest z biletami? zauważyałam, ze hości tak nagle bilety bookuja ;x bo kiedys tam wpisyuwalismy miasto z ktorego chcemy leciec i ja chyba dalam dwa ;x nie pamietam i oni sami mi wybiorą?

madz > 04-02-2013, 0:53

To chyba agencja zalatwia lot.

Sharon > 04-02-2013, 0:55

Hości płacą to mysle ze sam lot do NY zalawia rodzina. Agencje zalatwiaja podroz ze szkolenia do hostów chyba. Jakos tak. W APiA mi tak laska tlumaczyla.

Jo, moja rodzina ma wyciek gazu i raban w domu,ponoć. Zeszli mi jednoczesnie z profilu w CC. A byli podpieci dzisiaj drugi raz, powinno byc na 7 dni.

Dlatego sadze, ze nadal jestem do wzięcia i ze moje konto w APiA sie nie zmarnuje. Florydo, chcę ciebie! <3

I idę spac ;< Złanoc!

merti > 04-02-2013, 1:01

sharon, nie martw się - widocznie nie byliście sobie przeznaczeni. Jarzębinka ostatnio narzekała, że ją rodzina opuściła, a teraz już ma perfect match z inną

Powiem Wam , że trochę się stresuję tym interview ... chcę wypaść jak najlepiej a nigdy nie wiadomo jak będzie..

DominikaDomi > 04-02-2013, 1:08

merti a obczailas sobie pytania u dziewczyn na blogach? ja pamietam, ze mi to abrdzo pomoglo. polowe pytan sobie przygotowalam bo naprawde nie wiedzialabym czasami co odpowiedziec. musialam to sobie dobrze przemyslec i nie mam na myslie ze po ang byloby mi trudno.po prostu niektore pytania sprawialy, ze mialam pustke w glowie
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia