-
-
Re: Au Pair 2013!
Sharon > 04-02-2013, 0:07
Do 23 zaczekam. Potem do nich napisze. Nie chce ich ponaglac bo boje sie ze niewiele z tego wyjdzie ponownie ;< xD
I nie odmowie im od razu. Z zadna rodzina tak nie zrobiejesli juz sie zdecyduje na rozmowe. -
DominikaDomi > 04-02-2013, 0:08
ja jednak obstaje przy tym, zebyscie wszystkie lecialy 8 lipca. wtedy moglybysmy nasz 13sty miesiac rozpoczac wspolnie -
balbina > 04-02-2013, 0:10
aaaaaaa to takie buty z cholewamiDDD
Cwaniara z tej Domi
No zobaczymy, zobaczymy jak znajdę rodzinkę to wtedy można z nimi ustalić jeszcze, c' nie?
A skąd lecisz?
Bo właściwie mnie jest lecieć lepiej albo z Wrocławia albo z Berlina a nie tam do warszawy tłuc się po tych drogach -
madz > 04-02-2013, 0:11
Ja tam proponuje wam wcześniejszy termin - 24 czerwca :) -
DominikaDomi > 04-02-2013, 0:13
ja z Warszawy. nie wiem s umie czemu nie wybralam Gdanska bo mam blizej, ale juz trudno.
rozmawialam przed chwila z moja rodzinka i po kazdej rozmowie lubie ich coraz bardziej. ciesze sie, ze na nich trafilam niesamowicie! -
balbina > 04-02-2013, 0:51
odebranie swiadectw maturalnych mam 28 czerwcaa raczej nie chce, zeby ktos tego odbierał za mnie ;x
hmm... a jak to jest z biletami? zauważyałam, ze hości tak nagle bilety bookuja ;x bo kiedys tam wpisyuwalismy miasto z ktorego chcemy leciec i ja chyba dalam dwa ;x nie pamietam i oni sami mi wybiorą? -
madz > 04-02-2013, 0:53
To chyba agencja zalatwia lot. -
Sharon > 04-02-2013, 0:55
Hości płacą to mysle ze sam lot do NY zalawia rodzina. Agencje zalatwiaja podroz ze szkolenia do hostów chyba. Jakos tak. W APiA mi tak laska tlumaczyla.
Jo, moja rodzina ma wyciek gazu i raban w domu,ponoć. Zeszli mi jednoczesnie z profilu w CC. A byli podpieci dzisiaj drugi raz, powinno byc na 7 dni.
Dlatego sadze, ze nadal jestem do wzięcia i ze moje konto w APiA sie nie zmarnuje. Florydo, chcę ciebie! <3
I idę spac ;< Złanoc! -
merti > 04-02-2013, 1:01
sharon, nie martw się - widocznie nie byliście sobie przeznaczeni. Jarzębinka ostatnio narzekała, że ją rodzina opuściła, a teraz już ma perfect match z inną
Powiem Wam , że trochę się stresuję tym interview ... chcę wypaść jak najlepiej a nigdy nie wiadomo jak będzie.. -
DominikaDomi > 04-02-2013, 1:08
merti a obczailas sobie pytania u dziewczyn na blogach? ja pamietam, ze mi to abrdzo pomoglo. polowe pytan sobie przygotowalam bo naprawde nie wiedzialabym czasami co odpowiedziec. musialam to sobie dobrze przemysleci nie mam na myslie ze po ang byloby mi trudno.po prostu niektore pytania sprawialy, ze mialam pustke w glowie