-
-
Re: Lipiec- USA
Cukrova > 01-07-2012, 20:45
[quote name="agniesia"]hahaha, miałam na myśli z au pairek ![/quote]
No o to mi chodziloheheheh. Ten czas leci za szybko... zostal tylko tydzien, nie jestem chyba jeszcze gotowa... -
izzieem > 04-07-2012, 13:52
mam pytanie! jeśli chodzi o bilet to mam wydrukować go klikając na PRINT i to wszystko? wtedy mam też nazwiska innych lecących ze mną, numer rezerwacji, informacje dot. posiłków itd.??? -
Piotr > 04-07-2012, 17:13
[quote name="izzieem"]mam pytanie! jeśli chodzi o bilet to mam wydrukować go klikając na PRINT i to wszystko? wtedy mam też nazwiska innych lecących ze mną, numer rezerwacji, informacje dot. posiłków itd.???[/quote]
Im wiecej informacji ty lepiej,wiec wydrukuj tak jak mozesz,wazne zeby bylo nazwisko i dane dotyczace lotu.
Zazwyczaj oni to maja w komputerach przy odprawie i czesto jest to niepotrzebne,ale ja tylko po europie latalem i tak bylo.
Najwazniejsze sa dane dotyczace lotu numer tam jest jak rowiez nazwisko,jesli cos wiecej jest to nie bedzie przeszkadzac.
Powodzenia w USA. -
agniesia > 04-07-2012, 22:11
Właśnie też chciałam o to pytać ! Jak tam Wam idą przygotowania? -
izzieem > 04-07-2012, 23:22
Dzięki Piotr
[quote name="agniesia"]Właśnie też chciałam o to pytać ! Jak tam Wam idą przygotowania?[/quote]
mam dziwne uczucia, nie dochodzi to do mnie jeszcze. sprzątam, wyrzucam, kupuję, latam, załatwiam, piorę. -
Cukrova > 05-07-2012, 9:52
[quote name="agniesia"]Właśnie też chciałam o to pytać ! Jak tam Wam idą przygotowania?[/quote]
A ja sie upiększamHehehe nie no żartuje Pakuje się probnie, bo chcesz zabrac moje ulubuone ciuchy. Pozegnałam sie już z cześcia rodzinki. W sobote impreza pozegnalna. Zostało mi tylko kupic dolary a reszta juz ogarnieta Tak przynajmniej mi sie wydaje -
izzieem > 05-07-2012, 11:16
[quote name="Cukrova"] a reszta juz ogarnietaTak przynajmniej mi sie wydaje [/quote]
hahaha no właśnie -
Cukrova > 05-07-2012, 12:22
[quote name="izzieem"]
[quote name="Cukrova"] a reszta juz ogarnietaTak przynajmniej mi sie wydaje [/quote]
hahaha no właśnie[/quote]
Wałasnie wracałam z hennyi przypomniałam, ze jakies leki moze wezme Żeby ulżyć sobie w bólu -
agniesia > 05-07-2012, 15:15
A ja właśnie walczę z Pre-departure Project, bo dopiero od wczoraj mam dostęp do mojego lapka. Póki co 7 stron gotowych i nawet nieźle mi to idzie. Jestem z siebie naprawde zadowolona. Aż się dziwnie, bo nie potrafiłam się w ogóle za niego przez 3 miesiące zabrać. Co do leków to własnie chce zrobić sobie małą listę i pokupować jakiś apap, gripex czy coś. Oprócz tego musze jeszcze skoczyć po miniaturki płynu do mycia ciala/pasty do zębów. Walizek jeszcze nie próbowałam pakowaćI chyba spakuje się już ostatecznie, bez prób. Większość rodzinki już pożegnana i zostały mi też dolary do kupienia. A jak samopoczucie? -
Tenzi > 05-07-2012, 17:03
ja polecam fervex wziąć na przeziębienie) Również wezmę ze sobą mnóstwo ibupromów, apapów, gripexów.
Powodzenia dziewczyny w pakowaniu! Jak czytam wasze posty to aż mnie w żołądku skręca ze stresu, że niedługo też mnie to czeka.