-
-
Re: Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)
Summertime > 23-02-2009, 20:08
Nicedzięki bardzo -
magd_ka > 24-02-2009, 0:11
Yoanna: właśnie byłam na tej stronie newlook, powiem krótko: narobiłam sobie mega ochoty na te ciuszkiPrawie wszystkimi mogłabym się zaopiekować 8) -
Yoanna > 24-02-2009, 1:06
haha a w sklepie maja wiecej niz na stronie :lol: temu ostatnio nawet nie jezdze nic poogladac, bo zawsze cos w oko wpadnie.. a obecnie nie moge sobie pozwolic bo za duzo innych wydatkow.. -
magd_ka > 25-02-2009, 0:34
Hmmm... dużo innych wydatków? Czyli zbierasz na coś konkretniejszego ? Myślałam, że na stronie jest więcej niż w sklepach, a tu odwrotnie;p -
Yoanna > 25-02-2009, 1:17
taak na kolejny semestr w koledzu musze odlozyc do 20 kwietnia a jakos poki co nie moge odlozyc nic aaaaaaaaj. plus wyjazdy sie szykuja to tez kasa pojdzie.. ogolnie na wszystko idzie i nic nie widac :lol: -
magd_ka > 25-02-2009, 5:42
Niestety, tak to już jest, ale pamiętaj, że kasa nie idzie w "błoto" inwestujesz w siebie i robisz to co lubisz czyli podróżujesz. A tak z ciekawości to utrzymujesz się z samego kieszonkowego czy trochę dorabiasz? -
Yoanna > 25-02-2009, 11:00
troche dorabiam bo musze na magisterke odlozyc a to b drogie ;/ kieszonkowe mam male wiec ciezko cos z tego odlozyc.. no ale dorabiam tez tylko 5 godz w tyg wiec nie duzo -
magd_ka > 25-02-2009, 22:30
no tak studia są strasznie drogie, ale miałaś aneks w umowie z biura, że nie możesz podjąć dodatkowej pracy...?czy na innych zasadach tam jesteś? bo w "moim" biurze jest to niby zabronione i nie legalne, ale zawsze przyda się parę grzoszy więcej...chyba nie musi nikt nic wiedzieć?;p :twisted: -
Johnson > 25-02-2009, 22:43
Yoanna jest za pośrednictwem internetu więc nie ma żadnej umowy z biurem podpisanej -
Yoanna > 25-02-2009, 23:58
dokladnie :lol:
poza tym praca w uk jest legalna. znaczy tez to roznie bywa buahhaha bo takie np sprzatania to legalne nie sa ale operki sie tym trudnia :lol: nie tylko operki zreszta