• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)

• Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)
  • Re: Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)

Summertime > 23-02-2009, 20:08

Nice dzięki bardzo

magd_ka > 24-02-2009, 0:11

Yoanna: właśnie byłam na tej stronie newlook, powiem krótko: narobiłam sobie mega ochoty na te ciuszki Prawie wszystkimi mogłabym się zaopiekować 8)

Yoanna > 24-02-2009, 1:06

haha a w sklepie maja wiecej niz na stronie :lol: temu ostatnio nawet nie jezdze nic poogladac, bo zawsze cos w oko wpadnie.. a obecnie nie moge sobie pozwolic bo za duzo innych wydatkow..

magd_ka > 25-02-2009, 0:34

Hmmm... dużo innych wydatków? Czyli zbierasz na coś konkretniejszego? Myślałam, że na stronie jest więcej niż w sklepach, a tu odwrotnie;p

Yoanna > 25-02-2009, 1:17

taak na kolejny semestr w koledzu musze odlozyc do 20 kwietnia a jakos poki co nie moge odlozyc nic aaaaaaaaj. plus wyjazdy sie szykuja to tez kasa pojdzie.. ogolnie na wszystko idzie i nic nie widac :lol:

magd_ka > 25-02-2009, 5:42

Niestety, tak to już jest, ale pamiętaj, że kasa nie idzie w "błoto" inwestujesz w siebie i robisz to co lubisz czyli podróżujesz. A tak z ciekawości to utrzymujesz się z samego kieszonkowego czy trochę dorabiasz?

Yoanna > 25-02-2009, 11:00

troche dorabiam bo musze na magisterke odlozyc a to b drogie ;/ kieszonkowe mam male wiec ciezko cos z tego odlozyc.. no ale dorabiam tez tylko 5 godz w tyg wiec nie duzo

magd_ka > 25-02-2009, 22:30

no tak studia są strasznie drogie, ale miałaś aneks w umowie z biura, że nie możesz podjąć dodatkowej pracy...?czy na innych zasadach tam jesteś? bo w "moim" biurze jest to niby zabronione i nie legalne, ale zawsze przyda się parę grzoszy więcej... chyba nie musi nikt nic wiedzieć?;p :twisted:

Johnson > 25-02-2009, 22:43

Yoanna jest za pośrednictwem internetu więc nie ma żadnej umowy z biurem podpisanej

Yoanna > 25-02-2009, 23:58

dokladnie :lol:

poza tym praca w uk jest legalna. znaczy tez to roznie bywa buahhaha bo takie np sprzatania to legalne nie sa ale operki sie tym trudnia :lol: nie tylko operki zreszta
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia