-
-
Re: Au Pair 2013!
merti > 05-04-2012, 12:41
STANIEJEtzn takie są prognozy Poniżej 3 zł ma być <yay>
Paszport jest ważny 10 lat. Ja to pewnie wyrobię dopiero po 18, bo chcę to sama wszystko załatwić.
Mam nadzieję, że wszystkie wyjedziemy do USA i wyjdziemy za mąż/zaczniemy studiować/ spełnimy marzenie ....W sumie ciekawa jestem kto zrezygnuje -
paulaw > 05-04-2012, 13:07
Ja nigdy nie zrezygnuję, bo gdyby tak było to już trzy lata temu bym się poddała :mrgreen: U mnie już chyba minęło 10 lat, bo miałam wyrabianą jak miałam z 7 albo 8... więc minęło (:
Ja wierzę w to, że jeżeli ktoś w coś marzy i dąży do spełnienia tego, to tak się stanie. A więc jeżeli tego bardzo chcecie -- to tam się nie poddacie. MY się nie poddamy. Uda nam się. Jeżeli trafimy do NYC wszystkie to będziemy chodziły raz na jakiś czas na imprezy i będziemy poznawały ludzi. O! No (: A później zostaniemy na studiach. I zostaniemy. -
merti > 05-04-2012, 13:10
Raz na jakiś czas? CO WEEKEND
Ja to bym chciała lecieć chociaż z jedną Polką, bo z Niemkami czuję, że się nie dogadam -
paulaw > 05-04-2012, 13:15
Raz na jakiś czas = co weekend! (': I wspólny wypad do CA do reszty au pairek!
Ja chcę mieć z kim lecieć, z kimkolwiek z kim będę mogła pogadać przez całą drogę w samolocie bo sama chyba umrę ze strachu i z nudów! Mam nadzieję, że będziemy miały taką samą datę! To by było po prostu super! -
merti > 05-04-2012, 14:01
Najchętniej to bym mieszkała w Kalifornii, a do Nowego Jorku miała wypady, no ale najprawdopodobniej wyląduję w NY ... W każdym razie wypady do operek i imprezy co tydzień to jest mój plan! -
paulaw > 05-04-2012, 14:07
[quote name="merti"]ale najprawdopodobniej wyląduję w NY[/quote]
Dlaczego? -
kapsi > 05-04-2012, 14:19
Dobrze, że wspomniałyście o paszporcie, bo okazało się, że mój stracił ważność :lol: ale podobnie jak merti, pójdę po 18 sobie wyrobić, żeby już zrobić to sama (oho, jaka ja dorosła). Co do walizek i tego typu rzeczy to też będę musiała się zaopatrzyć, bo przecież się w reklamówki nie spakuję... Chyba czas zrobić listę 'co zrobić przed wyjazdem', haha
ja na imprezy co tydzień jestem bardzo chętna! -
paulaw > 05-04-2012, 14:56
Ja mam walizki, jedną taką dużą, ale jest.... wściekle różowa :oops: To niezbyt mój kolor. Muszę sobie kupić jedną, taką nieco większą. Ale trzeba pamiętać, że za nadbagaż też się płaci. A ja mam już 18 lat więc mogłabym już zrobić sobie paszport... może w wakacje. -
kapsi > 05-04-2012, 15:08
Ja nie mam zamiaru wziąć nie wiadomo ile rzeczy tam ze sobą. I tak pewnie w większość nie będę się tam ubierać, jeśli nakupuje sobie już amerykańskich ciuszków trochęwięc za nadbagaż nie zapłacę, gorzej w stronę powrotną :lol: -
paulaw > 05-04-2012, 15:15
U mnie pewnie to samo (: A więc do listy trzeba zapisać: prawko, paszport, walizka. No no lista już ma aż trzy punktyCo jeszcze trzeba wpisać?