-
-
Re: MONIKA. MOJA HISTORIA.
Emm > 24-03-2005, 22:25
jesli wybralas San Francisco to wpadne Cie odwiedzic).Slyszalam, ze SF jest przesliczne! -
kateowka > 25-03-2005, 4:37
Ja zapraszam do mnie na MAnhattan. serio ktokolwiek bedzie na szkoleniu niech sie ze mna kontaktuje, a Ty Sunny to idziesz ze mna na imprezke od razu. -
MONIKA > 25-03-2005, 6:30
Jestem kuzwa szybka, jak moja Kochana Babcia.
Dzis sie skapnelam, ze moge online sluchac RMFu, ale mialam radoche!!!!
I mam nadal.
Newsy z Polski i jakas muza, choc, jak na zlosc nie w jezyku ojczystym.
Jutro Wielki Piatek, a tu wcale nie czuc Swiat. Moje hostka nawet nic nie sprzatnela. Zreszta, ona nigdy nie sprzata. :?
W Niedziele zabieram Thiago do polskiego kosciola w Bostonie, a on mnie pozniej do brazylijskiego. Mam tylko nadzieje, ze pogoda bedzie ladna. -
Gość > 25-03-2005, 8:29
Jutro Wielki Piatek?!Faktycznie ,ja piernicze gdyby nie te kiczowate zajace w marketach to w ogole bym nie wiedziala ze Swieta sa!
A ja nie moge rmf-u sluchacWyskakuje mi jakis komentarz ,ze cos nie tak z serwerem i mam sprobowac pozniej A juz myslalam ...Szkoda
Dzieki Monia ze mnie tu sciagnelas,naprawde duzo sie dowiedzialm!
HEPI ISTER -
Emm > 25-03-2005, 11:12
mozecie sluchac nie tylko rmf-u , ale tez ogladac sobie przez internet teleexpress, panorame, wiadomosci itd.Nie pamietam teraz, musze to sprawdzic, ale o ile sie nie myle, to mozna tez ogladac caly program tvp przez internet.Wchodzi sie na ich strone , klika w odpowiednie miejsce i milego ogladania. -
aniczka > 25-03-2005, 11:41
Hello lęce 25 kwietnia no i oczywiscie szkolonko w NY. Nie wybralam San Francisco, cos sie nie rozpalilo pomiedzy mna a rodzinka. JAde do Philadelphi, ale i tak Emm zapraszam. Kaetowka!!Co tam U Ciebie. Mam nadzieje ze sie spotkamy jak bede na szkoleniu i troszke mnie oprowadzisz po NY(oczywiscie jak znajdziesz troszke czasu, ktory mozesz mi poswiecic) A tak wogole to sie troszku boje.Jeszcze mnie czeka wizyta w ambasadzie -
madzia:) > 26-03-2005, 0:02
Hej! ja tez jestem au-pair w Philadelhii, wiec jak chce szcesz to daj znac to sie spotkamy.
Pozdrawiam- Magda -
madzia:) > 26-03-2005, 0:04
tzn mialo byc "chcesz" -
aniczka > 26-03-2005, 1:18
Witam witam opowiedz mi cos o Philadelphi. Moze na privie zeby im tutaj nie zasmiecac, chyba ze inne dziolszki tez chca sie dowiedziec cos na temat tej miescinyKiedy wracasz, mow wszsytko co i jak -
Emm > 26-03-2005, 1:57
ja sie chetnie dowiem co nieco o PhiladephiOpisz koniecznie!