• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

MONIKA. MOJA HISTORIA.

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• MONIKA. MOJA HISTORIA.

• Wątek zamknięty
  • MONIKA. MOJA HISTORIA.
  • Re: MONIKA. MOJA HISTORIA.

Emm > 24-03-2005, 22:25

jesli wybralas San Francisco to wpadne Cie odwiedzic ).Slyszalam, ze SF jest przesliczne!

kateowka > 25-03-2005, 4:37

Ja zapraszam do mnie na MAnhattan. serio ktokolwiek bedzie na szkoleniu niech sie ze mna kontaktuje, a Ty Sunny to idziesz ze mna na imprezke od razu.

MONIKA > 25-03-2005, 6:30

Jestem kuzwa szybka, jak moja Kochana Babcia.

Dzis sie skapnelam, ze moge online sluchac RMFu, ale mialam radoche!!!!

I mam nadal.

Newsy z Polski i jakas muza, choc, jak na zlosc nie w jezyku ojczystym.

Jutro Wielki Piatek, a tu wcale nie czuc Swiat. Moje hostka nawet nic nie sprzatnela. Zreszta, ona nigdy nie sprzata. :?

W Niedziele zabieram Thiago do polskiego kosciola w Bostonie, a on mnie pozniej do brazylijskiego. Mam tylko nadzieje, ze pogoda bedzie ladna.

Gość > 25-03-2005, 8:29

Jutro Wielki Piatek?!Faktycznie ,ja piernicze gdyby nie te kiczowate zajace w marketach to w ogole bym nie wiedziala ze Swieta sa!

A ja nie moge rmf-u sluchac Wyskakuje mi jakis komentarz ,ze cos nie tak z serwerem i mam sprobowac pozniej A juz myslalam ...Szkoda

Dzieki Monia ze mnie tu sciagnelas,naprawde duzo sie dowiedzialm!

HEPI ISTER

Emm > 25-03-2005, 11:12

mozecie sluchac nie tylko rmf-u , ale tez ogladac sobie przez internet teleexpress, panorame, wiadomosci itd.Nie pamietam teraz, musze to sprawdzic, ale o ile sie nie myle, to mozna tez ogladac caly program tvp przez internet.Wchodzi sie na ich strone , klika w odpowiednie miejsce i milego ogladania.

aniczka > 25-03-2005, 11:41

Hello lęce 25 kwietnia no i oczywiscie szkolonko w NY. Nie wybralam San Francisco, cos sie nie rozpalilo pomiedzy mna a rodzinka. JAde do Philadelphi, ale i tak Emm zapraszam. Kaetowka!!Co tam U Ciebie. Mam nadzieje ze sie spotkamy jak bede na szkoleniu i troszke mnie oprowadzisz po NY(oczywiscie jak znajdziesz troszke czasu, ktory mozesz mi poswiecic) A tak wogole to sie troszku boje.Jeszcze mnie czeka wizyta w ambasadzie

madzia:) > 26-03-2005, 0:02

Hej! ja tez jestem au-pair w Philadelhii, wiec jak chce szcesz to daj znac to sie spotkamy.

Pozdrawiam- Magda

madzia:) > 26-03-2005, 0:04

tzn mialo byc "chcesz"

aniczka > 26-03-2005, 1:18

Witam witam opowiedz mi cos o Philadelphi. Moze na privie zeby im tutaj nie zasmiecac, chyba ze inne dziolszki tez chca sie dowiedziec cos na temat tej miesciny Kiedy wracasz, mow wszsytko co i jak

Emm > 26-03-2005, 1:57

ja sie chetnie dowiem co nieco o Philadephi Opisz koniecznie!
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia