• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Mam matching ;D

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Mam matching ;D

• Mam matching ;D
  • Re: Mam matching ;D

agulka > 23-06-2009, 22:15

ksiedza mialas??? wow

ja serdecznie zapraszam

dominikan@ > 23-06-2009, 22:16

O w morde!! Monita czytał to forum codziennie ale widze ze chyba niezbyt dokładnie!!!!

KSIĄDZ???

BARBIE???

Tylko o lesbijkach czytałam

kamysia > 23-06-2009, 22:18

.

agulka > 23-06-2009, 22:20

ja bym pojechala do ksiedza gdyby byl taki jak pastor Eric Camden z 7th HEAVEN

skad te rodziny biora te godziny policyjne? nigdy tak nie mialam a pracuje dla 3 rodziny!

aa Kamysia - mozesz tez nocowac u mnie w Arlington. Ostatnie metro do mnie odjezdza okolo 3 am. Zreszta.. w DC po 2 am i tak sie imprezy koncza ..zapalaja swiatla i wywalaja wszystkich imprezowiczow do domu oczywiscie wtedy idzie sie na domowe imprezy - ale odkad wrocilam z usa przestalam balowac do rana.. ok 2 am jest ok dla mnie ;-)

kamysia > 23-06-2009, 22:23

.

monita > 23-06-2009, 22:24

heh ja mam cały przekrój amerykańskiego społeczeństwa...ksiądz był pierwszy...KSIĄDZ nie pastor...tyle,że anglikański a tak w ogóle to chyba nawet biskup;]...następnie była rodzinka z niepracującą hostką, pani napisała, że potrzebuje au pair bo siedzi codziennie min 3 h na siłowni poza tym ma spotkania z przyjaciółmi i zakupy...wyglądała jakby si zatrzasnęła w solarium, twarz miała ponaciąganą na wszystkie strony, ale zmarszczek brak:]a lat 45...4 razy zaznaczyła jak to jej au pair musi dobrze wyglądać...dobrze się prezentować...itd .....no a póżniej te lesbijki...czekam na więcej:]

kamysia > 23-06-2009, 22:26

.

agulka > 23-06-2009, 22:28

wole nie wiedziec jaka bedzie nastepna oferta

ale taka jest wlasnie ameryka ..pelna czubow

monita > 23-06-2009, 22:32

ojjj kamysia geje i lesbijki to są dwie zupełnie różne sprawy. Geje są cudowni... mam kolega geja i chyba nikt inny nie jest tak szczery i krytyczny w stosunku do mnie jak on,uwielbiam go...heh i ma o niebo przystojniejszych kolegów niż ja:] a nie generalizując baby to jednak baby...i jak to ktoś gdzieś napisał szansa 3 pms-ów na raz :p

jakoś mnie nie przekonały do siebie, jeszcze się nie pali więc jeszcze się nie denerwuje...

ps. a biskup był z OHIO to było zdecydowane NIE;]

kamysia > 23-06-2009, 22:35

co do biskupa to podwójne nie!
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia