-
-
Re: Summer Adventure
asiafrugo > 08-09-2007, 13:04
Nie no Marzena - moje dwie poprzednie letnie( i jedna zimowa :x ) sesje tak samo wygladalyzaczynalam w czerwcu a konczylam we wrzesniu :? w tym roku mi sie fuksnelo hehe i zaliczylam wszystko - do tej pory nie wiem jak bo to byla najgorsza sesja ze wszystkich 8O ale przede mna ostatnie dwie sesje i finito !! juz sie ciesze... :mrgreen: -
Ninka Jones > 08-09-2007, 13:11
jest super, Olka to taki kochany człowieczek ^^ ciesze sie że przyjechałam, ale jutro do domuteraz Monia na Ciebie będe czekać :* -
Ninka Jones > 10-09-2007, 0:04
o cholercia :mrgreen:
od jakich? 90 minut jestem w domu, szczę?liwa, zakochana i wogóle rozkojarzona... wiecie co... nie chce mi się i?ć jutro do szkoły, ale muszę bo 2 godziny polskiego...
min?ł tydzień od mojego powrotu, troche jestem bardziej rozgarnięta i wogóle zaczynam się wkupiać w Polskę od nowa. czy jest sens?
spotkania z fanami McFly s? złe pod jedntym względem, no dobra dwoma... pierwszy to bardziej kocham Dannyego, drugi - kłamie mamę.
od ?rody byłam sama, rodzice wracaj? jutro nad ranem - czyli tutaj bez zmian od pobytu - niezależno?ć i samowolkamogę tak żyć.
i chyba mała zmiana w moich planach po maturze... tydzień szkoły mnie odrobinę "przystosował" (nie wiem czy to odpowiednie słowo)
na pewno zdaję:
polski rozszerzony
angielski rozszerzony
wiedza o społeczeństwie rozszerzony
studia?
dziennikarstwo i komunikacja społeczna na UJ
to na pewno, co? jeszcze sobie wybiorę.
po ostatnim egzaminie Watford mam nadzieję.
i tutaj co?, co jest niepewne. jestem głupia i uparta. wszystko uzależnię od McFlyow... oni mi się chyba nigdy nie znudz?. je?li się dostanę na dzienne to wrócę, raczej... najwyżej po roku przeniosę się gdzie? do UK.
Boże kto ze mnie takiego debila zrobił? nie mogłam się urodzić głucha?! -
WAMPIREK > 10-09-2007, 1:45
Ninka wierze w Ciebie
Dowiedz sie co potrzebujesz ,jakie przedmioty na dziennikarstwo i dzialaj...a jak cos to moze mam w domu jeszcze jakies materialy z WOSu do matury,ktore mogly by Ci sie przypadac...jak wroce do PL to oblukam i jak cos to Tobie dam -
Ninka Jones > 13-09-2007, 21:36
byłoby super
kurde to dziennikarstwo to już mi tak w głowie siedzi... strasznie bym chciała
musze się wam do czego? przyznać... jestem okrutna wiem, nie odezwałam się jeszcze do rodzinki... tzn. napisałam im tylko maila że mam komputer zepsuty... jako? nie mam ochoty z nimi rozmawiać, za dziećmi może tęsknie, ale nie mam czasu o nich my?leć, tyle mam na głowie po powrocie... straszna jestem wiem... dziwi mnie tylko to że jeszcze do mnie na kom nie zadzwonili, bo do domu telefonu nie maj?... -
Mangom > 18-09-2007, 12:53
niezła historyjka
a swoj? droga to podziwiam..ja w Twoim wieku niezdecydowałabym się na taki wyjazd... szacun za odwagę i dla Julii także.
pozdrawiam!
trzymam kciuki na maturce i w wyborze dalszej drogi edukacyjnej -
Ninka Jones > 18-09-2007, 19:33
dziękówa :mrgreen:
a tam odważna
bo my to takie fajne jeste?my :mrgreen: -
WAMPIREK > 18-09-2007, 19:57
A po co Ty masz do rodzinki pisac ?
Tesknisz za nimi czy co ? -
Yoanna > 18-09-2007, 21:00
jejku ninka to ty bierzesz studia pod uwage w pl? dla mnie nowosc, ale probuj!
i z watford kombinuj! to sie spotkamy ;D
i marzena pewnie znowu w uk bedzie to kupimy tanie wino w tesco buehheheh -
Ninka Jones > 18-09-2007, 22:24
a no biorę pod uwagę
to jest Asiu tak, że jak się dostanę na dzienne na dziennikarstwo UJ to pewnie wrócę w październiku, i pokombinuje po roku żeby przenie?ć.
Ale na pewno przylecę na 3 miesi?ce do Londynu/Watford.
Monia, nie tęsknie, ale kto? do mnie a angielskiego numeru w sobotę wieczorem dzwonił... nie odebrałam... a nie mam ksi?żki adresowej więc nie wiem czy to oni czy co 8O