• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )

• Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )
  • Re: Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )

Yoanna > 03-06-2009, 21:31

trzeba sie umowic wczesniej. ja u jednej z moich rodzin mialam ustalone 37,5 godz w tyg plus dwa bsity. i hostka sie tego trzymala. za kazda dodatkowa godzine placila ekstra. sama wszystko zapisywala w notatniku wiec nie bylo problemu

Lusiaaa > 13-07-2009, 17:01

Cześć! W ogóle to pierwszy raz tutaj jestem więc witam Was wszystkich serdecznie Nie wiedziałam właściwie w który temat się wpisać więc piszę tutaj Od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie wyjazd tylko nie wiem jak tu za to się zabrać. Znalazłam ( zresztą dzięki temu forum ) strony dla au pair. Powiedzcie mi proszę jak działają te strony ( greataupair czy aupair-world ), najpierw trzeba się zarejestrować, to wiem. Ale czy rejestracja jest za darmo? No i jak to później się dzieje, płaci się za pośrednictwo? Ktoś nad tym wszystkim czuwa? Czy sama rodzina się kontaktuje z operkami czy to wszystko dzieje się przez kogoś? No i w ogóle jak "skuteczne" są te strony Czy działają czy może są "wymarłe" A może znacie jakiś inny sposób żeby być operką? Albo może inne strony internetowe....

Dużo pytań... Ale ja tu nowa, no i nowa w temacie więc proszę o zrozumienie I o odpowiedź Pozdrawiam cieplutko.

cailet > 13-07-2009, 18:18

Po pierwsze: Dokąd chcesz jechać, bo przy twoich pytaniach to jest najważniejsza informacja.

Lusiaaa > 13-07-2009, 23:15

Myślałam o Londynie lub Birmingham.....

89dzoana89 > 13-07-2009, 23:23

wiec polecam http://www.aupair-world.net

Zaloguj sie, uzupelnij dane, dodaj fotki i szukaj rodzinki

Jak juz jakas rodiznka sie zainteresuje to kontaktuje sie bezposrednio z toba

Najczesciej najpierw wymiana maili potem umawianie na rozmowe

Za to nic sie nie placi

shante > 13-07-2009, 23:26

Dodam jeszcze chyba najbardziej nurtujące pytanie - rejestracja na aupair world i greataupair jest darmowa. :wink: Rodziny i au pair nie mają żadnych pośredników, szukają na własną rękę i dogadują się bezpośrednio poprzez maile/telefonicznie/etc. Szczerze polecam, bo przez biuro nie warto, gdy jedzie się do UK. Powodzenia w szukaniu!

89dzoana89 > 13-07-2009, 23:28

Dzieki Shante za uzupelnienie

Nie chcialo mi sie juz tego wszystkiego pisac :mrgreen:

Wspolnymi silami dowiesz sie wszystkiego 8)

Klaudia_1990 > 13-07-2009, 23:39

Halo halo co tak kolorowo ?? Nikt nie ostrzeże koleżanki przed SPAMami ? Ja sama zastanawiałam się nad rejestracją w tych serwisach, ale nie wiem czy jest sens , skoro połowa to spamy :| W dodatku Marlena mi mówiła że już dawno się stamtąd wyrejestrowała , a spamy i tak ciągle przychodzą ..

89dzoana89 > 13-07-2009, 23:42

Z au pair world nie dostalam ani jednego spamu

Sporo ofert, mozna przebierac :mrgreen:

Z innych juz sie powylogowywalam i jak na razie spokoj ze SPAMem mam :wink:

Lusiaaa > 13-07-2009, 23:44

Dzięki dzoana. A że tak jeszcze zapytam... Ty też trafiłaś do swojej rodziny dzięki tej stronie?
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia