• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Cos od Marzenki :D

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Cos od Marzenki :D

• Cos od Marzenki :D
  • Re: Cos od Marzenki :D

WAMPIREK > 11-10-2007, 18:27

Teraz już nawet 902

Kochana,ale Ty i tak masz barrrdzo dużo postów

Ninka Jones > 11-10-2007, 19:30

ja?

sk?dże znowu

prawie 700 :mrgreen:

Yoanna > 12-10-2007, 21:51

ale dolaczylas znacznie pozniej niz monia hehehe :lol:

Ninka Jones > 12-10-2007, 22:32

OMG

nie zauważyłam tej różnicy

2 lata?!

8O

WAMPIREK > 13-10-2007, 0:37

no widzisz

zdolna bestia jestes....

byle tylko Twoje posty szly na jakosc a nie na ilosc

Poki co tak jest wiec powodzenia dalej...

Ninka Jones > 13-10-2007, 0:51

dzięki Monia

kurde uzależniłam się od tego miejsca

a krew mnie zalewa jak wchodze w ci?gu dnia po kilka razy na godzine i nie ma posta ŻADNEGO

(-:MARZENA:-) > 17-04-2008, 14:23

Dawno mnie w mojej historii nie bylo...jakkolwiek forum sledze regularnie cos mnie dzis naszlo zeby napisac to i owo

otoz zdecydowalam ze po raz 4 zostane summer au pair jako ze nie wyobrazam sobie lepszej rodziny od mojej poprzedniej po raz pierwszy w mojej historii wracam na stare smieci...ze bedzie milo i malo pracy to mam pewne...miejscowka tez ok jakkolwiek do Yoanny troche daleko ale moze jakos to przezyje ;P odlot 29 wzglednie 30 czerwiec w zaleznosci jak sie hostce zechce bilet kupic....

nigdy nie mialam takiej rozkminy jechac/nie jechac tzn calym sercem chce jechac ale pojawily sie inne okolicznosci ktore sa dla mnie ciagle bardzo trudne i wole o nich nie myslec bo lapie dola...ale postanowilam-pojade i tyle!

widze ze szykuje sie duzo ciekawego towarzystwa w londynie na lato..i fajnie

(-:MARZENA:-) > 17-04-2008, 14:23

Dawno mnie w mojej historii nie bylo...jakkolwiek forum sledze regularnie cos mnie dzis naszlo zeby napisac to i owo

otoz zdecydowalam ze po raz 4 zostane summer au pair jako ze nie wyobrazam sobie lepszej rodziny od mojej poprzedniej po raz pierwszy w mojej historii wracam na stare smieci...ze bedzie milo i malo pracy to mam pewne...miejscowka tez ok jakkolwiek do Yoanny troche daleko ale moze jakos to przezyje ;P odlot 29 wzglednie 30 czerwiec w zaleznosci jak sie hostce zechce bilet kupic....

nigdy nie mialam takiej rozkminy jechac/nie jechac tzn calym sercem chce jechac ale pojawily sie inne okolicznosci ktore sa dla mnie ciagle bardzo trudne i wole o nich nie myslec bo lapie dola...ale postanowilam-pojade i tyle!

widze ze szykuje sie duzo ciekawego towarzystwa w londynie na lato..i fajnie

Ninka Jones > 17-04-2008, 16:27

to dobrze ze sie zdecydowalas!

bede trzymac kciuki za to drugie, zeby sie wszystko ulozylo

Ninka Jones > 17-04-2008, 16:27

to dobrze ze sie zdecydowalas!

bede trzymac kciuki za to drugie, zeby sie wszystko ulozylo
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna