• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair 2014

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair 2014

• Au Pair 2014
  • Re: Au Pair 2014

patig > 04-03-2014, 16:50

Ja jestem po teście psychologicznym i w niedzielę mam interview zobaczymy co z tego wyjdzie

yamisouls > 04-03-2014, 17:03

Patig w jakiej agencji? Baskah super, wszystko już przygotowane?

patig > 04-03-2014, 17:26

Yamisouls - z Go Au Pair. Z tego co mi wiadomo, mało kto z tego forum z niej korzysta, ale ja nie mam, póki co, żadnych zastrzeżeń Bardzo fajne konsultantki, troszczą się, piszą, wg mnie - profesjonalna obsługa Zobaczymy jak będzie dalej

yamisouls > 04-03-2014, 17:45

ooo a czemu się na nich zdecydowałaś a nie jakąś popularniejszą agencję? Oni mają jakies przedstawicielstwo w PL bo nie mogę znaleźć? No to powodzenia

Baskah > 04-03-2014, 17:57

Ja dopiero wczoraj walizki na allegro zamowilam! Modle sie abym je dostala do piatku!

patig > 04-03-2014, 17:59

yamisouls napisał(a):ooo a czemu się na nich zdecydowałaś a nie jakąś popularniejszą agencję? Oni mają jakies przedstawicielstwo w PL bo nie mogę znaleźć? No to powodzenia
    Może dlatego, że na zagranicznych stronach oni w sumie górują, mają kilkunastoletnie doświadczenie i jakoś tak lubię sie chyba wyróżniać haha w sumie to nawet nie wiedziałam o istnieniu tego forum, jak się zapisałam na tej stronce goaupair. Gdybym nie była taka spontaniczna, to pewnie bym więcej poszperała i coś stąd wybrała, no ale cóż najważniejsze, ze nie narzekam  Tak, aupair.pl  

missbigdreams > 05-03-2014, 6:14

Divertissante napisał(a):Wszystko ogarnelam! zrobiłam co mogłam - a zdjęcia nadal nie mam. niestety musze to załatwic dopiero w srode, jak bede miala wolne, bo fotograf czynny w moich godzinach pracy, a nie wypuszcza mnie na 10min psytryknac zdjecie -.- ale formularz wypelniony! nie bylo tak zle z pomoca moich prawych rąk dałam rade <3 wczoraj robiłam go 3 godziny i dzisiaj 1,5 takze..chyba nie jest zle, co???

miss, widze ze wpadlas! jak ci sie zyje??? staram sie sledzic twojego bloga, ale za duzo to tam nie piszesz!!!

Ojj kochana poczekaj aż przyjdzie na Twój czas xd sama kiedyś myślałam "czemu one wpisów nie dodają?" - ale teraz już wiem. KOMPLETNY brak czasu Poza tym szczerze będąc tu jest o wieeeele więcej rzeczy do robienia niż siedzenie forum - tym bardziej wieczorami. Tak czy siak staram sie być na bieżąco z tym co piszecie a na blogu peewnie niedługo coś napisze Powodzenia w konsulacie!

Divertissante > 05-03-2014, 15:32

w poniedziałek ma spotkanie wizowe w Warszawie, jak ktoś też dawajcie znać, razem raźniej!!
    I oczywiście trzymajcie kciuki bejbisyy!!

miss, wyobrażam sobie, że w CALI jest co robić ale nie umieraj blogowo jeszcze! lubie sledzic ciekawe wyprawy au pairek!

yamisouls > 05-03-2014, 16:12

No to powodzenia! Na pewno pójdzie gładko! !

patig > 09-03-2014, 19:48

A więc jestem po interview, oraz teście psychologicznym. Myslę, że ok Trochę mnie wymaglowali, ale żyję haha  
    Swoją drogą...któraś z was jest na programie EduCare? 
    Ja wprawdzie mam Standard, ale zastanawiałam się nad magisterką w USA i nie wiem, czy pogodzę opiekę i naukę...co myślicie?
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia