• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair 2013!

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair 2013!

• Wątek zamknięty
  • Au Pair 2013!
  • Re: Au Pair 2013!

balbina > 03-02-2013, 19:32

meri - no niestety są plusy i minusy opiekowania się starszakami i maluszkami.

Ja jednak się trochę boję tych starszych dzieci, bo jak zaczną się kłócić albo mówić przykre rzeczy - nie raz czytałam o tym na forum, a maluszek nic nie powie przecież, bierzesz na ręce i sama decydujesz o jego losie można by tak wymieniać i wymieniać wady i zalety

merti > 03-02-2013, 20:08

BOŻE! Wypełniam swoje dane do roomu i to jest po prostu tragedia... tyle pisania..

DominikaDomi > 03-02-2013, 20:21

niestety, ale z tego co pamietam to w CC bylo jeszcze wiecej. najlepiej jest w sumie w APiA. tam nie trzeba sie tyle meczyc,

sylvia > 03-02-2013, 20:28

Oj tak wypełnianie room'u to masakra jakaś..

O ile w IE można później cały czas ulepszać, zmieniać profil to na APC nie jest już tak łatwo.

Tam jedynie można dodać filmik, czy zdjęcia w trakcie. Każda inna zmiana musi iść przez biuro i trzeba czekać.

Ja np znalzałam literówkę i akurat ta odpowiedź była na stronie głównej, ale jak pisałam o zmianę to Pani stwierdziła, że to nieistotne i tak zostało :/

Dlatego przy APC lepiej od razu się postarać na maksa!

sylvia > 03-02-2013, 20:32

Ostatnio koleżanka nazwała mnie Empire State Lady i tak mi się to spodobało, że szok

Tak więc nastąpiła zmiana tytułu bloga

/adres zostaje bez zmian/

Jarzebinka > 03-02-2013, 20:33

W APiA też trochę tego jest, ale w sumie porównania nie mam ;d

merti > 03-02-2013, 20:39

sylvia, dobrze, że mi powiedziałaś! Dzięki

Najbardziej mnie dobija , że jest niedziela i nic nie mogę zrobić.. tylko czekać.

DominikaDomi > 03-02-2013, 20:48

ja mam porownanie bo wypelnialam w CC, APC, IE i APiA w APiA bylo najmniej wypelniania pamietam, ze az sie dziwilam, ze tak malo i wydawalo mi sie, ze to niepelna aplikacja,

merti > 03-02-2013, 20:54

Uuu Domi, przyszalałaś z agencjami. Ale ty chyba strasznie długo szukałaś rodzinki co nie?

DominikaDomi > 03-02-2013, 20:59

tak naprawde to room mialam otwarty tylko w CC :p

chcialam otworzyc a APiA i w Gawo, ale troche to trwalo, a pozniej znalazlam rodzinke wiec nie potrzebowalam no ja w sumie mialam leciec w pazdzierniku wiec room mam otwarty od konca lipca jakos.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia