-
-
Re: Au Pair 2013!
DominikaDomi > 03-02-2013, 18:47
zapytaj po prostu o specialn needs i powiedz, ze pytasz bo nie masz tego typu referencji. wiec jesli by potrzebowali no to lipka. o ktorej rozmowa? -
merti > 03-02-2013, 18:49
popytaj moze na poczatek co dzieciaki lubia robic, jesc, jak im idzie w szkole, czy maja duzo znajomych, jak leki wplywaja na tego z ADHD, o plan dnia, samochod, twoj pokoj, prace hostów, co ten z ADHD robi jak się zdenerwuje, jak hości sobie radzą z tymi NO STRESS uśmiechaj się jak najwięcej i będzie dobrze -
Sharon > 03-02-2013, 18:50
Nie wiem. Dzisiaj. Maja napisać mi maila na 2 h przed planowaną rozmową. Mowie, odpuściłam ich sobie trochę, otworzyli mi room w APiA i napewno znajdę jakąś rodzinę, która na dzień dobry nie zadzwoni do mnie bez ostrzeżenia na telefon ;<
Merti, wiekszosc pytan mialam zapisanych ;D Ale z tymi lekami to dobra opcja, lepsza od "jak wyglada ADHD u Chrisa?" ;< -
madz > 03-02-2013, 18:52
Dokladnie, zapytaj czy maja zaznaczone ze to jest special needs, jeśli tak to niestety muszą szukać kogoś kto , ma takie doświadczenie. Możesz zapytać jak chlopiec się czuje po lekach, czy ty będziesz mu je podawać. Pytaj się wlasnie dużo o dzieci, o to co lubią, jak rodzina spędza czas wolny itp. -
freckled > 03-02-2013, 18:57
HejMam pytanie, głównie do dziewczyn z Gawo, czy formularze referencji dla wyjazdu do USA, które dostałyście od agencji są takie same jak te, które można znaleźć u nich na stronie? (o tu: http://www.gawo.pl/page/pl/strona_glown ... formularze) Pytam, bo chwilowo nie mogę jeszcze złożyć aplikacji ale chciałabym już zacząć coś robić, to czekanie mnie dobija:d
I gratuluję znalezienia idealnych rodzinek, tym które już takie znalazłypodczytuję już Was trochę i nie mogę się doczekać aż u mnie to wszystko się zacznie -
balbina > 03-02-2013, 18:59
[quote name="margo"]Ja mam może takie głupie pytanie ale wypełniam ten formularz na uzyskanie zaświadczenia o niekaralności i tam jest taki podpunkt "Wskazanie postępowania, w związku z którym zachodzi potrzeba uzyskania informacji o osobie" co ja mam tam wpisać ?? [/quote] ja napisałam, że na wyjazd au pair, po prpostu -
merti > 03-02-2013, 19:03
freckled - inneale podaj maila to ci przesle wszytskie dokumenty jakie dostalam po podpisaniu umowy -
margo > 03-02-2013, 19:06
[quote name="aguta"]ja napisałam, że na wyjazd au pair, po prpostu[/quote] aha dzięki -
freckled > 03-02-2013, 19:10
[quote name="merti"]freckled - inneale podaj maila to ci przesle wszytskie dokumenty jakie dostalam po podpisaniu umowy[/quote]
ehh tak myślałam^^ to super merti, będę wdzięczna:* <a href="mailto:vianne.v@wp.pl">vianne.v@wp.pl</a> -
merti > 03-02-2013, 19:17
W ogóle ja coraz bardziej skłaniam się ku opiece nad maluszkami. Takie to słodkie, kochane i śpi cały czas. No ale minusem jest to, że nie mówią , a to jednak z dziećmi spędza się większość swojegoo czasu a ja chcę chłonąć język jak tylko będę mogła.. ehh, życie takie ciężkie