• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair 2013!

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair 2013!

• Wątek zamknięty
  • Au Pair 2013!
  • Re: Au Pair 2013!

madz > 03-02-2013, 16:58

[quote name="merti"]A mi się wydaje co rodzina to inny punkt widzenia. Jednym zależy na doświadczeniu, innym na starrszej au-pair a innym na dobrym angielskim. I każda z nas na pewno znajdzie wymarzoną rodzinkę, bo przecież jest w Stanach 300 000 000 ludzi :)[/quote]

AMEN siostro ;)

Dziewczyny nie dam rady za godzinę być na skype, mogę wieczorem jeśli ktoś ma ochotę, a jak nie to innym razem.

margo > 03-02-2013, 17:12

[quote name="merti"]mi odesłali do poprawki kilka pytan. Typu "proszę obniżyć o jeden punkt w pytaniu nr...." Ale podobno niektóre dziewczyny się nie dostały przez ten test

[/quote]

Nie dostały :O ?? Jejku nie strasz mnie

Mam nadzieje że nie jestem aż tak zryta że się nie dostanę

balbina > 03-02-2013, 17:23

jedna forumowiczka nie dostała się, ale to było dość dawno, może teraz gawo bardziej stara się, zeby każdy zdał ten test, skoro mówi ' proszę obnizyc o jeden stopien'

paulaw > 03-02-2013, 17:30

Nie dostała się? O nie...

merti > 03-02-2013, 17:46

ja też właśnie nie dam dziś rady bo robię za szofera może innym razem!

balbina > 03-02-2013, 17:56

tak, ale była w APC, bo APC nie ma tych testów ( eeee albo w IE ) no nie ważne, jedna z tych agencji nie ma testów, więc była w jednej agencji, ale spokojnie.

Wiesz zaznaczaj to jak POWINNO być u wzorowej au pair, niekoniecznie to co czujesz,a z pewnością się dostaniesz Tylko, żeby się nie okazało, że potem wariatów tam biorą

margo > 03-02-2013, 18:01

Ja mam może takie głupie pytanie ale wypełniam ten formularz na uzyskanie zaświadczenia o niekaralności i tam jest taki podpunkt "Wskazanie postępowania, w związku z którym zachodzi potrzeba uzyskania informacji o osobie" co ja mam tam wpisać ?? I jest jeszcze do zaznaczenia "Rodzaj danych , które mają być przedmiotem informacji o osobie: " i tam 3 okienka (1. Kartoteka Karna  2. Kartoteka Nieletnich 3. Kartoteka Osób Pozbawionych Wolności oraz Poszukiwanych Listem Gończym***)

I jeszcze "Zakres danych, które mają być przedmiotem informacji o osobie" Ja nie wiem co tam wpisać (( Jak by ktoś mógł mi pomóc A czy ja wgl to uzupełniam ??

merti > 03-02-2013, 18:13

uzupełnij w sądzie i jak coś się zapytaj...

mimoza > 03-02-2013, 18:20

kartoteki na pewno musisz zaznaczyć wszystkie trzy, ja z niewiedzy zaznaczyłam jedną a później musiałabym niestety brać nowe zaświadczenie ale pani urzędniczka była tak miła i wyrozumiała, że dostawiła mi brakujące pieczątki po jakimś czasie

co do reszty pytań to nie przypominam sobie żebym coś w takie okienka musiała wpisywać... może zapytaj na miejscu tam gdzie będziesz składać ten wniosek

Sharon > 03-02-2013, 18:38

Jo, dzisiaj mam trzecią próbę rozmowy z tą rodziną i się stresuje strasznie od nowa. Nawet nie wiem juz o co ich spytac i jak z nimi rozmawiać. Mam wrażenie ze jestem teraz taka strasznie, strasznie niedouczona ;< xD

Jakieś rady co do pytań tak na poczatek? Moge pytac o ADHD tego dzieciaka czy nie bardzo?
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia