-
-
Re: Au Pair 2013!
madz > 03-02-2013, 16:58
[quote name="merti"]A mi się wydaje co rodzina to inny punkt widzenia. Jednym zależy na doświadczeniu, innym na starrszej au-pair a innym na dobrym angielskim. I każda z nas na pewno znajdzie wymarzoną rodzinkę, bo przecież jest w Stanach 300 000 000 ludzi :)[/quote]
AMEN siostro ;)
Dziewczyny nie dam rady za godzinę być na skype, mogę wieczorem jeśli ktoś ma ochotę, a jak nie to innym razem. -
margo > 03-02-2013, 17:12
[quote name="merti"]mi odesłali do poprawki kilka pytan. Typu "proszę obniżyć o jeden punkt w pytaniu nr...." Ale podobno niektóre dziewczyny się nie dostały przez ten test
[/quote]
Nie dostały :O ?? Jejku nie strasz mnie
Mam nadzieje że nie jestem aż tak zryta że się nie dostanę -
balbina > 03-02-2013, 17:23
jedna forumowiczka nie dostała się, ale to było dość dawno, może teraz gawo bardziej stara się, zeby każdy zdał ten test, skoro mówi ' proszę obnizyc o jeden stopien' -
paulaw > 03-02-2013, 17:30
Nie dostała się? O nie... -
merti > 03-02-2013, 17:46
ja też właśnie nie dam dziś rady bo robię za szoferamoże innym razem! -
balbina > 03-02-2013, 17:56
tak, ale była w APC, bo APC nie ma tych testów ( eeee albo w IE ) no nie ważne, jedna z tych agencji nie ma testów, więc była w jednej agencji, ale spokojnie.
Wiesz zaznaczaj to jak POWINNO być u wzorowej au pair, niekoniecznie to co czujesz,a z pewnością się dostanieszTylko, żeby się nie okazało, że potem wariatów tam biorą -
margo > 03-02-2013, 18:01
Ja mam może takie głupie pytanie ale wypełniam ten formularz na uzyskanie zaświadczenia o niekaralności i tam jest taki podpunkt "Wskazanie postępowania, w związku z którym zachodzi potrzeba uzyskania informacji o osobie" co ja mam tam wpisać ?? I jest jeszcze do zaznaczenia "Rodzaj danych , które mają być przedmiotem informacji o osobie: " i tam 3 okienka (1. Kartoteka Karna 2. Kartoteka Nieletnich 3. Kartoteka Osób Pozbawionych Wolności oraz Poszukiwanych Listem Gończym***)
I jeszcze "Zakres danych, które mają być przedmiotem informacji o osobie" Ja nie wiem co tam wpisać(( Jak by ktoś mógł mi pomóc A czy ja wgl to uzupełniam ?? -
merti > 03-02-2013, 18:13
uzupełnij w sądzie i jak coś się zapytaj... -
mimoza > 03-02-2013, 18:20
kartoteki na pewno musisz zaznaczyć wszystkie trzy, ja z niewiedzy zaznaczyłam jedną a później musiałabym niestety brać nowe zaświadczenie ale pani urzędniczka była tak miła i wyrozumiała, że dostawiła mi brakujące pieczątki po jakimś czasie
co do reszty pytań to nie przypominam sobie żebym coś w takie okienka musiała wpisywać... może zapytaj na miejscu tam gdzie będziesz składać ten wniosek -
Sharon > 03-02-2013, 18:38
Jo, dzisiaj mam trzecią próbę rozmowy z tą rodziną i się stresuje strasznie od nowa. Nawet nie wiem juz o co ich spytac i jak z nimi rozmawiać. Mam wrażenie ze jestem teraz taka strasznie, strasznie niedouczona ;< xD
Jakieś rady co do pytań tak na poczatek? Moge pytac o ADHD tego dzieciaka czy nie bardzo?