• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair 2013!

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair 2013!

• Wątek zamknięty
  • Au Pair 2013!
  • Re: Au Pair 2013!

merti > 03-02-2013, 2:27

Noo, one są aż za idelalne. Ale serio - wszystkiego nauczyłam się z yt

A co do siostry to jeśli mama (albo tata dziecka) ma inne nazwisko to może się udać. Tylko wtedy uważaj kogo podajesz jako kontakt w umowie z GAWO

paulaw > 03-02-2013, 2:31

Ale jakby to wyglądało... "Mam siostrę Elenę, ma 7 miesięcy. Opiekowałam się też 1000 godzin Elenką, która ma 7 miesięcy, ale to inne dziecko"? Myślę, że mogłabym namówić koleżankę mamy, aby "podała się" za matkę i może miałabym dodatkowe godziny. Bo przy 9k godzin Niemek to moje 3 tysiące są po prostu śmieszne

merti > 03-02-2013, 2:57

właśnie wtedy byś musiała ukrywać, że masz siostrę. Głupie to jest, że doświadczenie z rodziny się nie liczy... jakby to dzieci nie były czy co?

balbina > 03-02-2013, 5:12

jaaaaa

Fajnie, że też się zajmujecie makijażem

W mojej szkole mam zajęcia z wizażu icharakteryzacji i będę miałą to na świadectwie nawet, więc też się na tym znam

a co do youtube, to wg mnie dużo dziewczyn robi tam błędy, ale co człowiek to inna teoria malowania - taka prawda ;x Ja się uczę od prawdziwej wizażystki, także ufam temu co mówi, jednak znam też swoje "tajniki", które stosuję na sobie - nie jak kogoś maluję

btw tutaj na forum jest wątek o makijażu, więc możemy tam wznowić działalność

Ejj laski właśnie ja się zastasnawiam jak to jest z referencjami od rodziny - jak to naprawdę jest? czy to się nie liczy i tylko gdzieś w adnotacji jest napisane, że się 'rodziną' zajmowałyśmy czy jak ;x

hmmm... trzeba chyba się kogoś zapytać o to ;x

pusiek7 > 03-02-2013, 10:35

mówiłam jarzębinka kilka dni temu że ta rodzina to perfect będzie no i stało się:> fajnieee

margo > 03-02-2013, 11:33

Ojejkuuu ja tez interesuje sie makijazem ! Maluje wszystkich na studniowki i inne imrezy i tak samo uczylam sie z youtuba ;d tam jest na prawde wszystko

madz > 03-02-2013, 12:24

To się liczy dla rodzin,ale nie liczy się do wymaganych godzin by zaliczyć jakieś doświadczenie i tak by jechać trzeba mieć minimum 200 godzin opieki nad dzieckiem nie z rodziny, by jechać do dziecka bardzo mal ego tez trzeba mieć 200, a najlepiej ponad 300h opieki niespokrewnionej (bo konsul może się pluc ze 200 to za malo), to samo tyczy się special needs.

alesliw > 03-02-2013, 13:21

jejku, nie było mnie 18 h a zapsiałiście 5 stron!! Rzadko się udzielam, ale czytam forum a szczególnie ten wątek codziennie...

Merti, interview mam, a własciwie jeszcze go nie mam. Nawet mi nie wysłali wszystkich formularzy, bo z tego co zrozumiałam z meila to muszę poczekać na Paulę, aż wpłaci pieniądze...

Czemu nie mogę otworzyć Twojego bloga Jarzebinka?

merti > 03-02-2013, 13:30

jak tylko Paula wpłaci dostaniesz maila z dokumentami itp. Chociaż jak chcesz to mogę Ci je przesłać

margo > 03-02-2013, 13:44

[quote name="merti"]

tak, skontaktują się pewnie w poniedziałek Pani Izabela wyśle Ci ankietę i test psychologiczny (mogę Ci przesłać), potem sprawdzi czy wszystko jest OK i wyśle umowę, ktorą masz podpisac i odesłać pocztą wczesniej przesyłająć jej skan. No i wpłacasz kasę, dostajesz miliard dokumentów do wypełnienia (referencje, umowy, to od lekarza, oświadczenie ze wyrobisz miedzynarodowe prawko) i linki do au-pair roomow

[/quote]

OO to mogłabyś mi wysłać ten test psychologiczny ?? Byłabym wdzięczna
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia