• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair 2013!

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair 2013!

• Wątek zamknięty
  • Au Pair 2013!
  • Re: Au Pair 2013!

merti > 03-02-2013, 0:07

pokaż pokaż, potrzebuję inspiracji mwhahah

madz > 03-02-2013, 0:11

znalazłam, proszę http://match.culturalcare.com/forms/int ... =PLD108451

bardzo fajny!

merti > 03-02-2013, 0:21

Ojej świetny ten filmik I nawet wpadł mi pomysł na filmik! Wypożyczę dziecko , albo namówię mojego 12 letniego brata na to, żeby zagrał ze mną w jakąś grę planszową. Mamy ich milioooony Dzięki madz, że go wstawiłaś,.. tak czułam że się zainspiruję

goodmorningamerica > 03-02-2013, 1:03

[quote name="paulaw"]Ale super, gratuluję!

A co do ćwiczeń, to ja już dawno zakończyłam 30 Day Shred mojej ukochanej Jillian Michaels i efekty są po prostu niesamowite Od wczoraj ćwiczę Ripped in 30, ćwiczenia również od Jillian. Polecam 30 Day Shred na początek dziewczyny, to tylko ok. 25 minut na ćwiczenia i efekty bez diety są niesamowite przy czym możecie spodziewać się jeszcze więcej, jeżeli będziecie chodziły na pilates i inne takie. Wydaje mi się, że w gazecie Vita jest teraz dodatek DVD 30 Day Shred, więc polecam [/quote]

musiałam przerwać przez studniówkę, potem zaczęłam się spotykać z chłopakiem i dosłownie 2 tyg straciłam ;( od wczoraj robię level 2 i już muszę wytrwać do końca i nic mnie nie może rozproszyć.

balbina > 03-02-2013, 1:43

ja zaczynam od jutra!

paulaw > 03-02-2013, 1:44

Powodzenia!

merti > 03-02-2013, 1:57

to ja też bo dzis mi nie wyszło

a teraz siedzę z repetytorium z ang, które sobie przerabiam z nudów i robię już 6 stronę z rzędu (a są to a4) ale dzis słówka / teksty i use of english to łatwizna Gorzej będzie jak przejdę do czasów mwhahah

paulaw > 03-02-2013, 2:06

Postanowiłam przed wyjazdem oprócz robienia ćwiczeń nauczyć się jak się robi makijaż. To jest dopiero sztuka! Prawdziwa sztuka! Idzie mi coraz lepiej, wyeliminowałam podkład natomiast teraz spędzam czasami godzinę w drogerii wybierając nowy cień do powiek i nie wiem czy mi to wyjdzie na dobre, czy na złe...

merti > 03-02-2013, 2:13

uu paula. Youtube to twój najlepszy przyjaciel mogę Ci polecić kilka świetnych kanałów z których nauczyłam się makijażu. Teraz maluję wszystkie koleżanki na imprezy, robiłam też kilka na 100, sama też się malowałam no i zaraziłam moją kumpelę miłością do makijażu i pędzelków <3 Także jeśli potrzebujesz jakiejkolwiek rady - domniedomniedomnie odezwij się na pw czy coś ja z chęcią cię nauczę tego co umiem DD tak bardzo kocham makijaż <3

paulaw > 03-02-2013, 2:19

OOoch okej, w takim razie już mam dużo pytań i zrobię ich listę i Ci wyślę, bo pewnie się trochę tego uzbiera A na filmiki na YT jestem za niecierpliwa... denerwuje mnie, że te wszystkie dziewczyny robią takie idealne kreski i piękne makijaże

Podliczyłam sobie godziny i wyszło mi ponad 3300. W tym, że nie dodałam własnej siostry i nie wiem czy tak zrobić (ani jak to zrobić), bo nią opiekuję się codziennie od powrotu ze szkoły do wieczora i całe weekendy praktycznie od 7 miesięcy, więc nie wiem czy po prostu zmyślić, że te godziny należą do kogoś innego, czy po prostu nie dodawać...
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia