• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)

• Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)
  • Re: Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)

oliwka911gt > 07-03-2007, 1:06

dzania, wyslij mi linka z tymi butami bo niewiem jak wygladaja. i naoisze ci co i jak :wink:

niuniusiek > 03-09-2007, 12:06

hm...jak to zadna aupair juz nie shopinguje?

odswiezam temat

idril > 03-09-2007, 13:54

ja bylam w sobote wlasnie i kupilam sobie dwie pary butow i (wiem chora jestem nie wiem jak sie zabiore z tym wszytskim do domu -samolotem) kurtke zimowa.

a kupilam ja dlatego ze w Polsce zawsze z kurtakmi i bluzami zapinanymi mam problem bo mam duzy biust i mi sie nic nie chce zapiac wlasnie nigdy.

strasznie mnie to wkurza bo zawsze musze sie niezle nachodzic jak chce cos kupic

magd_ka > 22-02-2009, 2:51

Szkoda, że ten temat wymarł...;p niezwykle wciągający był, jak brazylijska telenowela

Yoanna > 22-02-2009, 5:36

buahhah ja sie wole nie wypowiadac, bo pieniadze tutaj rozchodza sie w jakis magiczny sposob.. i to bez shoppingu jako takiego ;P ot, na jakies glupoty wszystko idzie...

magd_ka > 22-02-2009, 17:59

To już lepiej chyba sobie jednak te ciuchy pokupować itp, chociaż będzie widać na co poszła ta kasa :twisted: Yoanna, chwal się mi tu zaraz co tam sobie ostatnio kupiłaś 8)

Yoanna > 22-02-2009, 18:12

kiedy wlasnie jakos od miesiaca nic konkretnego.. wszystko idzie na jedzenie, kosmetyki, puby, kino i takie tam :lol: dalam sobie szlaban na ciuchy :lol:

vegemilka > 23-02-2009, 16:11

[quote name="Yoanna"]buahhah ja sie wole nie wypowiadac, bo pieniadze tutaj rozchodza sie w jakis magiczny sposob.. i to bez shoppingu jako takiego ;P ot, na jakies glupoty wszystko idzie...[/quote]

..ostatnio mam podobny problem.. glupia pizza 10 euro..szok 8O

Summertime > 23-02-2009, 19:50

Yoanna, jesteś w Londynie, podziel się jakie są pi razy oko ceny jeśli chodzi o ciuchy, no i czy da się znaleźć cos konkretnego? trzeba przygotować fundusze przed wyjazdem

Yoanna > 23-02-2009, 19:57

oj ceny sa bardzo rozne, ja najbardziej lubie sklep new look (www.newlook.co.uk) jak dla mnie tam sa najfajniejsze ubrania za rozsadna cene. ogolnie jesli chodzi o ciuchy to bez porownania wole kuowac w uk - wiekszy wybor i taniej niz w pl.

plus wiekszosc osob jest w szoku gdy widzi ceny w primarku - np tenisowki kupilam za 2 funty :lol:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia