-
-
Re: Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)
oliwka911gt > 07-03-2007, 1:06
dzania, wyslij mi linka z tymi butami bo niewiem jak wygladaja. i naoisze ci co i jak :wink: -
niuniusiek > 03-09-2007, 12:06
hm...jak to zadna aupair juz nie shopinguje?
odswiezam temat -
idril > 03-09-2007, 13:54
ja bylam w sobote wlasnie i kupilam sobie dwie pary butow i (wiem chora jestem nie wiem jak sie zabiore z tym wszytskim do domu -samolotem) kurtke zimowa.
a kupilam ja dlatego ze w Polsce zawsze z kurtakmi i bluzami zapinanymi mam problem bo mam duzy biust i mi sie nic nie chce zapiac wlasnie nigdy.
strasznie mnie to wkurza bo zawsze musze sie niezle nachodzic jak chce cos kupic -
magd_ka > 22-02-2009, 2:51
Szkoda, że ten temat wymarł...;p niezwykle wciągający był, jak brazylijska telenowela -
Yoanna > 22-02-2009, 5:36
buahhah ja sie wole nie wypowiadac, bo pieniadze tutaj rozchodza sie w jakis magiczny sposob.. i to bez shoppingu jako takiego ;P ot, na jakies glupoty wszystko idzie... -
magd_ka > 22-02-2009, 17:59
To już lepiej chyba sobie jednak te ciuchy pokupować itp, chociaż będzie widać na co poszła ta kasa :twisted: Yoanna, chwal się mi tu zaraz co tam sobie ostatnio kupiłaś 8) -
Yoanna > 22-02-2009, 18:12
kiedy wlasnie jakos od miesiaca nic konkretnego.. wszystko idzie na jedzenie, kosmetyki, puby, kino i takie tam :lol: dalam sobie szlaban na ciuchy :lol: -
vegemilka > 23-02-2009, 16:11
[quote name="Yoanna"]buahhah ja sie wole nie wypowiadac, bo pieniadze tutaj rozchodza sie w jakis magiczny sposob.. i to bez shoppingu jako takiego ;P ot, na jakies glupoty wszystko idzie...[/quote]
..ostatnio mam podobny problem.. glupia pizza 10 euro..szok 8O -
Summertime > 23-02-2009, 19:50
Yoanna, jesteś w Londynie, podziel się jakie są pi razy oko ceny jeśli chodzi o ciuchy, no i czy da się znaleźć cos konkretnego? trzeba przygotować fundusze przed wyjazdem -
Yoanna > 23-02-2009, 19:57
oj ceny sa bardzo rozne, ja najbardziej lubie sklep new look (www.newlook.co.uk) jak dla mnie tam sa najfajniejsze ubrania za rozsadna cene. ogolnie jesli chodzi o ciuchy to bez porownania wole kuowac w uk - wiekszy wybor i taniej niz w pl.
plus wiekszosc osob jest w szoku gdy widzi ceny w primarku - np tenisowki kupilam za 2 funty :lol: