-
-
Re: Jakie oblesne rzeczy robia wasze host rodziny?
idril > 04-09-2007, 23:12
no wiesz mieszkam w zasadzie na wsi ale w takiej nowobogackiej dzielnicy tak jakby. wiesz w okolicy jest okolo 15 ogormnych domow. panowie w czarnych zajebiscie drogich autach w czarnych garniturach a babki w szpileczkach zasuwaja na zakupy.
wiec nie mam takiego domu typu no wiesz wiejskiego. ale robaki sa. -
Karolina_c > 05-09-2007, 15:45
robaki sa tam gdzie jest zarelko i troche dziurek do schronienia....
Moja siorka kiedys odrywala plyte pilsniowa zeby remont zrobic ona patrzy a tam.. mrowka zet i pajak krzyzak pija i w karty graja :lol: :lol: :lol: To znaczy jedna wielka impra robakow. ALe ona to miala mrowki faraonki. Bleh ja bym karaluchow nie przezyla -
Grizzly > 05-09-2007, 20:14
U mnie troche pajeczych sieci pod sufitem wisi, wiec i pajakow ci pod dostatkiem:] Ale ja sie jeszcze chyba nigdy bezposrednio na nie nie natknelam, u mnie czysto
A karaluchami sie brzydze, nienawidze, feeeeeeee...
Ale sluchajcie tu, hosci byli we francji no nie? Maja tam taki stary (ok 300lat) dom, remontuja go teraz, i sie tam za rok przeprowadza/przeprowadzamy. No i maja myszy.. nie ze pare, tylko cale pokolenia.
Raz w nocy hostka poszla sprawdzic dzieci, patrzy a cale lozko Lindsay obs.rane :lol: smiac mi sie chce, ale to jest okropne.. Naszczescie mala sie nawet nie zbudzila, to hostka ja zabrala do siebie do lozka, a starsza byla bezpieczna na pietrze lozka pietrowego. Pozatym spali tam w jakichs moskitierach
Reszta rodziny spala, bo hostka nie mogla spac wiedzac ze jak zmrozy oko to po niej myszy beda chodzic. Takie to wakacje mieli :> -
WAMPIREK > 05-09-2007, 20:36
Ty sie tak nie ciesz...bo z tego co mowisz to macie sie tam przeprowadzic to tez tak bedziesz miala :lol: -
Klarasek > 05-09-2007, 21:13
a tak swoja droga.Wiecie ze czlowiek w ciagu roku zjada pewna ilosc robakow(nie pamietam dokladnie jaka, ale przerazajaca) noca....?Milych snow :lol: -
asiafrugo > 05-09-2007, 21:18
LOL...mniam 8O :lol: -
idril > 05-09-2007, 21:59
Klarysek tez o tym slyszalam.
a u mnie w domu w Polsce przez balkon wszedl szczur. musielismy sie przeprowadzic do hotelu a tata w nocy polowal na nieg
i sie mu udalo!
co do pajeczyn to ja sie czasem zastanawiam czy nie obudze sie rano w kokonie pod sufitem zawieszona. tyle tego swinstwa tutaj jest. -
Karolina_c > 06-09-2007, 8:48
[quote name="idril"]co do pajeczyn to ja sie czasem zastanawiam czy nie obudze sie rano w kokonie pod sufitem zawieszona. tyle tego swinstwa tutaj jest.[/quote]
8O
daj spokoj ja mam arachnofobie! Ostatnio hostka moje pranie zbierala bo ja zobaczylam na mojej bluzce pajakaU mnie w domu to jedynie sie drzwi frontowe i balkonowe otwiera. Okien nie otwieramy bo jest klima.... Wiec w srodku pajakow jak na razie nie widu -
idril > 06-09-2007, 22:59
oj uwiez mi pajaki to sa chyba jedyne tak male istoty ktorych sie tak bardzo boje.
wiec u mnie w pokoju takich cudakow (mam nadzieje) sie nie znajdzie. -
Klarasek > 06-09-2007, 23:47
u mnie to ja tylko nietoperza w salonie widzialam, wiec luzik