• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

troche z zycia marty

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• troche z zycia marty

• troche z zycia marty
  • Re: troche z zycia marty

kayutek > 04-11-2005, 22:12

Podzial komunikacyjny nic wiecej. Mam 9 km do Cph a moja strefa zdaje sie 30 jest, moje slonko mieszka jeszcze blizej a jest w 31.

Koguta bede bronic :lol:

Nie wiem czy sie da na 100 %-teraz Tajki sa w cenie ale znajoma znajomej pracuje. I moja znajoma tez dostala. Jak nie wiem bo kontakt mam z nia rzadki.Problem z praca polega na tym, ze musisz miec caly etat, pensje jak dunska i zameldowanie. Problem w tym, ze dunski pracodawca musi pokazac tym ... z imigracyjnego, ze mu zalezy na pracowniku. Ale sprzatanie jest ta opcja najpewniejsza.

Co do SU i studienprove-caly modul w szkole zajmuje duzo czasu a i dojscie do PD3 tez troche-ile u was trwa 1 modul? ten 5 jest najdluzszy-zaczynam (o ile egzaminy zdam) kolo 20 listopada koncze w czerwcu. A do tej pory modul trwal okolo 2,5 miesiaca. Wiec najlepiej studiowac po angielsku-chociaz zaczac a potem rzucic, w miedzyczasie zarabiac i robic kurs dunskiego, laska ode mnie z klasy po DP3 chce rzucic szkole w ktorej jest teraz i zaczac cos innego.

O rozowych myslach nie wspominam bo nie dosc zes optymistka to jeszcze zapaleniec-Szczecin, Szczecin :twisted:

Kraj do ktorego trafilas....hmmm. Dziwisz sie? Bata juz na siebie nakrecili tymi, ktorzy im na socjalu siedza albo na czarno robia.

Szkoda, ze taka mlodziutka jestes to bys sie hajtnela i zmartwienia z glowy :lol:

Dobra, pora weekend zaczac :-)

oliwka911gt > 04-11-2005, 22:18

[quote name="kayutek"]

Marta, mi naprawde nie chodzi o to zeby Cie obrazic czy cos w tym rodzaju.[/quote]

zamilcz w takim razie :!: jak narazie twoje posty robia, moze nie w bezposredni sposob ale w jakis na pewno. zaloz wlasna historie lub watek i opisuj zycie w dani. nie mow jaka jest marta bo jej nie poznalas w realu nidgy.

marta to duza dziewczynak i wie jakie sa realia na ziemi duznkskiej, a gdybac kazdy moze i nikomu tego nie zabronisz. zastanow sie 10 razy zanim cos napiszesz/powiesz :wink:

kayutek > 04-11-2005, 22:22

zamilcz w takim razie :!: zastanow sie 10 razy zanim cos napiszesz/powiesz :wink:[/quote]

Ty rowniez Oliwko :lol: bo chyba nie w czas ten post :lol:

oliwka911gt > 04-11-2005, 22:36

chba niezauwazylas roznicy miedzy nami :twisted:

kayutek > 04-11-2005, 22:40

[quote name="oliwka911gt"]chba niezauwazylas roznicy miedzy nami :twisted:[/quote]

Oczywiscie, ze zauwazylam. Nie zwalnia Cie to jednak od czytania dokladnie tresci postow :twisted: i reagowania w pore :twisted:

A co gdybania-lepiej gdybac niz wiedziec jak jest?? 8O Jesli tak to wspolczuje...

oliwka911gt > 04-11-2005, 22:47

nie kazdy siedzi 24h na necie.

kazdy jest swiadomy swego losu. jesli ktos decyduje sie na wyjazd na obczyzne to jest swiadomy konsekwencji :wink:

czytac potrafie

kayutek > 04-11-2005, 23:36

[quote name="oliwka911gt"]nie kazdy siedzi 24h na necie.

kazdy jest swiadomy swego losu. jesli ktos decyduje sie na wyjazd na obczyzne to jest swiadomy konsekwencji :wink:

czytac potrafie [/quote]

Nie watpie :lol:

Mimo wszystko odniesienie sie Oliwko do wlasciwego posta sprawia jednak trudnosci :lol:

Konsekwencje...hmmm, no wlasnie. Decyzja zostania pol-adminem rowniez :lol: Wiec do konsekwencji dodalabym jeszcze wymogi :lol:

oliwka911gt > 04-11-2005, 23:48

nie mam ochoty na dalsza duspute 8) jest piatek - weekend za pasem :wink:

ja wiem swoje i ty rowniez - nie bede pisac wiecej na ten temat. nie chce mi sie. co nie zmienia faktu ze twoje racje pod moim adresem sa niewalsciwe.

nie bede zasmiecac marcie watku :wink:

martamaua > 04-11-2005, 23:57

.

martamaua > 04-11-2005, 23:58

.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia