-
-
Re: troche z zycia marty
kayutek > 04-11-2005, 22:12
Podzial komunikacyjny nic wiecej. Mam 9 km do Cph a moja strefa zdaje sie 30 jest, moje slonko mieszka jeszcze blizej a jest w 31.
Koguta bede bronic :lol:
Nie wiem czy sie da na 100 %-teraz Tajki sa w cenie ale znajoma znajomej pracuje. I moja znajoma tez dostala. Jak nie wiem bo kontakt mam z nia rzadki.Problem z praca polega na tym, ze musisz miec caly etat, pensje jak dunska i zameldowanie. Problem w tym, ze dunski pracodawca musi pokazac tym ... z imigracyjnego, ze mu zalezy na pracowniku. Ale sprzatanie jest ta opcja najpewniejsza.
Co do SU i studienprove-caly modul w szkole zajmuje duzo czasu a i dojscie do PD3 tez troche-ile u was trwa 1 modul? ten 5 jest najdluzszy-zaczynam (o ile egzaminy zdam) kolo 20 listopada koncze w czerwcu. A do tej pory modul trwal okolo 2,5 miesiaca. Wiec najlepiej studiowac po angielsku-chociaz zaczac a potem rzucic, w miedzyczasie zarabiac i robic kurs dunskiego, laska ode mnie z klasy po DP3 chce rzucic szkole w ktorej jest teraz i zaczac cos innego.
O rozowych myslach nie wspominam bo nie dosc zes optymistka to jeszcze zapaleniec-Szczecin, Szczecin :twisted:
Kraj do ktorego trafilas....hmmm. Dziwisz sie? Bata juz na siebie nakrecili tymi, ktorzy im na socjalu siedza albo na czarno robia.
Szkoda, ze taka mlodziutka jestes to bys sie hajtnela i zmartwienia z glowy :lol:
Dobra, pora weekend zaczac :-) -
oliwka911gt > 04-11-2005, 22:18
[quote name="kayutek"]
Marta, mi naprawde nie chodzi o to zeby Cie obrazic czy cos w tym rodzaju.[/quote]
zamilcz w takim razie :!: jak narazie twoje posty robia, moze nie w bezposredni sposob ale w jakis na pewno. zaloz wlasna historie lub watek i opisuj zycie w dani. nie mow jaka jest marta bo jej nie poznalas w realu nidgy.
marta to duza dziewczynak i wie jakie sa realia na ziemi duznkskiej, a gdybac kazdy moze i nikomu tego nie zabronisz. zastanow sie 10 razy zanim cos napiszesz/powiesz :wink: -
kayutek > 04-11-2005, 22:22
zamilcz w takim razie :!: zastanow sie 10 razy zanim cos napiszesz/powiesz :wink:[/quote]
Ty rowniez Oliwko :lol: bo chyba nie w czas ten post :lol: -
oliwka911gt > 04-11-2005, 22:36
chba niezauwazylas roznicy miedzy nami :twisted: -
kayutek > 04-11-2005, 22:40
[quote name="oliwka911gt"]chba niezauwazylas roznicy miedzy nami :twisted:[/quote]
Oczywiscie, ze zauwazylam. Nie zwalnia Cie to jednak od czytania dokladnie tresci postow :twisted: i reagowania w pore :twisted:
A co gdybania-lepiej gdybac niz wiedziec jak jest?? 8O Jesli tak to wspolczuje... -
oliwka911gt > 04-11-2005, 22:47
nie kazdy siedzi 24h na necie.
kazdy jest swiadomy swego losu. jesli ktos decyduje sie na wyjazd na obczyzne to jest swiadomy konsekwencji :wink:
czytac potrafie -
kayutek > 04-11-2005, 23:36
[quote name="oliwka911gt"]nie kazdy siedzi 24h na necie.
kazdy jest swiadomy swego losu. jesli ktos decyduje sie na wyjazd na obczyzne to jest swiadomy konsekwencji :wink:
czytac potrafie[/quote]
Nie watpie :lol:
Mimo wszystko odniesienie sie Oliwko do wlasciwego posta sprawia jednak trudnosci :lol:
Konsekwencje...hmmm, no wlasnie. Decyzja zostania pol-adminem rowniez :lol: Wiec do konsekwencji dodalabym jeszcze wymogi :lol: -
oliwka911gt > 04-11-2005, 23:48
nie mam ochoty na dalsza duspute 8) jest piatek - weekend za pasem :wink:
ja wiem swoje i ty rowniez - nie bede pisac wiecej na ten temat. nie chce mi sie. co nie zmienia faktu ze twoje racje pod moim adresem sa niewalsciwe.
nie bede zasmiecac marcie watku :wink: -
martamaua > 04-11-2005, 23:57
. -
martamaua > 04-11-2005, 23:58
.