-
-
Re: Mam matching ;D
agulka > 21-06-2009, 17:50
monita, u mnie to szybko poszlo z rodzina, ale to bylo dawno i bylam mega zdesperowana, zeby opuscic kraj
skoro masz jeszcze 11 tygodni do wyjazdu to moim zdaniem nie ma sie co denerwowac. to sporo czasu na znalezienie rodziny
a co do czarnych - to uwazam, ze sa ok. ale z tego co pisze dominikan@ to akurat ta czesc miasta jest niebezpieczna, wiec po co ryzykowac? -
89dzoana89 > 21-06-2009, 17:52
No dokladnie
Dla tego bardzo sie ciesze ze napisalam wam o nich i uslyszlam wasze zdanie na ten temat
Nie ta rodzinka to inna :mrgreen: -
agulka > 21-06-2009, 17:55
Cytat:Nie ta rodzinka to inna :mrgreen:
i takie podejscie mi sie podoba :-) -
dominikan@ > 21-06-2009, 18:00
Ale jeszcze nie podejmuj ostateczniej decyzji. Romford jest duże może ja mam po prostu złe doświadzenia. Wstrzymaj się z decyzją aż tamta au pairka ci coś odpisze.
Monita 11 tyg to sporo czasu. Oni tak naprawde tobie jeszcze nie szukają rodziny dopiero jak już będzie się zbliżał twój termin czyli na jakies 8 tyg przed planowaną datą zaczną. Na 4-6 tyg przed zaczeła bym się martwić. -
89dzoana89 > 21-06-2009, 18:07
Agulka tyle juz szukam, czekam kombinuje wiec 2-3 tygodnie mnie nie zbawia
A kto wie moze sie jeszcze lepsza oferta trafi :mrgreen:
Trzeba byc dobrej mysli
aaa i 3majcie jutro kciuki za to zeby mnie do pracy przyjeli :wink: -
monita > 21-06-2009, 18:38
dzięki dziewczyny za pomoc...na razie mam egzaminy i nie chcę się dodatkowo martwić tym,że nie mam jeszcze rodziny....zacznę się martwić w połowie lipca a moim double moms napisze, że niestety nic z tego. I czekam dalej -
monita > 23-06-2009, 21:47
no to mam nowy matching ... a więc rodzinka 4 dzieci, ale jednym się nie opiekuje bo ma 15 lat i chyba nie mieszka z nimi, Medford, NY wg google godzina do 2-wóch od NY zależy od pory dnia wogóle to z 20 min od szkoły w której CC robi szkolenia.dużo zwierząt ale mi to nie przeszkadza....zazwyczaj jak rodzinka ma do mnie dzwonić to najpierw wysyłają maila, ale tym razem zadzwoniła do mnie lcc i pytała sie czy oni moga dzwonić..czy to normalna procedura??bo byłam lekko zdziwiona....i taki grafik nie zbyt fajny....pon wolne od wt do piatku od do 15 wolne...a soboty i niedziele pracujące...yyy to ja nie będę miłą dla siebie w ogóle wolnego czasu.....już chyba wiem co im powiem:] -
marlenao > 23-06-2009, 21:52
ojeeeeeej ja bym na to nie poszła! nigdy, nigdy! Operki zazwyczaj zyja od wekendu do wekendu...Jak wszystkie beda sie spotykac w wekendy a ty bedziesz musiala pracowac to nie bedzie zbyt fajnie... Nie kieruj sie tym co pisze, to tylko moje zdaniea reszta dzieci w jakim wieku jest ? -
agulka > 23-06-2009, 22:07
a w zyciu... co to za durny grafik?? i tak jak pisze marlena operki i wszyscy normalni ludzie wychodza w weekendy i zapominaja o pracy.. co z tego, ze bys miala wolny inny dzien, jak wszyscy Twoi znajomi beda pracowac. absolutnie nie, chocby nie wiem co oferowali.
ps. moje prywatne zdanie -
monita > 23-06-2009, 22:11
4, 6 i 10 lat...
no właśnie....niby mam dużo rodzin, ale każda ma jakieś ogromne ALE oj zobaczymy porozmawiam z nimi gdyż każda taka rozmowa to jakieś tam doświadczenie:] a potem najwyżej powiem, że nie;]
heh agulka jak nic nie znajdę to do Ciebie przyjadę hehe:] a grafik jest straszny...ale zobaczyłam to na końcu...ja to mam rodziny do wyboru najpierw ksiądz, barbi, lesbijki a teraz grafik dla ludzi aspołecznych:] to czekamy dalej:]