-
-
Re: Rocznik '89 rlz.
idril > 06-05-2008, 12:33
a i napisac dlaczego ta rzecz jest dla mnie wazna!
btw ja 'zgubilam' aparat fotograficzny - szary z niebieskimi przyciskami -
Yoanna > 06-05-2008, 12:34
a to nie tak strasznie. chociaz zazwyczaj uczniowie wola listy nieformalne. ja chyba mialam nieformalny. chociaz :roll: nie pamietam juz ehhehe -
Yoanna > 06-05-2008, 12:34
a to nie tak strasznie. chociaz zazwyczaj uczniowie wola listy nieformalne. ja chyba mialam nieformalny. chociaz :roll: nie pamietam juz ehhehe -
Vorissa > 06-05-2008, 12:50
chodzi o to, ze po raz pierwszy na maturze pojawil sie list formalny :lol:
na szczescie, po wczorajszym polskim przygotowywalam sie na wszystko co najgorsze wiec powtorzylam slownictwo
ale sluchanie takie srednie bylo. trudno bylo wylapac, ale czytanie bylo juz w miare proste.
a co do polskiego - teraz juz nie wiem co ja tam napisalam, bo o tej Mlodej Polsce to potem koledzy jeszcze opowiadali, i tak przyszedl kolega i mowil... i kurde, co ja tam sama teraz nastulalam :?
Ale Przerwa-Tetmajer tworzyl w Mlodej Polsce, wiec... ? -
Vorissa > 06-05-2008, 12:50
chodzi o to, ze po raz pierwszy na maturze pojawil sie list formalny :lol:
na szczescie, po wczorajszym polskim przygotowywalam sie na wszystko co najgorsze wiec powtorzylam slownictwo
ale sluchanie takie srednie bylo. trudno bylo wylapac, ale czytanie bylo juz w miare proste.
a co do polskiego - teraz juz nie wiem co ja tam napisalam, bo o tej Mlodej Polsce to potem koledzy jeszcze opowiadali, i tak przyszedl kolega i mowil... i kurde, co ja tam sama teraz nastulalam :?
Ale Przerwa-Tetmajer tworzyl w Mlodej Polsce, wiec... ? -
edyta_s > 06-05-2008, 14:26
Calkiem prosty ten ang był (podstawa oczywiscie). Jak reszta tez mi tak pojdzie jak te 2 egzaminy to chyba bede zadowolona. Ale jutro ustny niemiecki rozsz 8O -
edyta_s > 06-05-2008, 14:26
Calkiem prosty ten ang był (podstawa oczywiscie). Jak reszta tez mi tak pojdzie jak te 2 egzaminy to chyba bede zadowolona. Ale jutro ustny niemiecki rozsz 8O -
Vorissa > 06-05-2008, 15:15
Edyta, ty 2 jezyki zdajesz? -
Vorissa > 06-05-2008, 15:15
Edyta, ty 2 jezyki zdajesz? -
Ninka Jones > 06-05-2008, 15:26
Tetmajer tworzyl w mlodej polsce, ale Mickiewicz pisal o roznicach miedzy pokoleniem oswiecenia a romantyzmu
rozszerzony ang... porazka :? zaraz psprawdze sobie wyniki testowych...