-
-
Re: MoniCa07 |Chicago| 'tyle jeszcze drogi jest przed nami..'
oliwka911gt > 08-10-2006, 18:26
MONIKA, ten debil siedzi w NY, na forum ewiza sie udziela, juz byl pare razy banowany! wlasnie mam pisac posta z zjebka dla niego i pare osob. to co sie tam dzieje to ludzkie pojecie przechodzi! no ale coz... -
Ela333 > 20-10-2006, 18:16
Monica mam pytanko, bo Ty mieszkalam w Northbrook i jak czytalam Twoja historie to pisalas ze chodzilas do solarium moglabys mi napsiac gdzie dokladnie??plis plis
Pozdrawiam -
monica07 > 20-10-2006, 19:01
W sumie w Northbrook mieszkalam na poczatku, potem sie przeprowadzilismy wiec nie wiem czy sie nic nie zmienilo:
Ale
Ela, jak chcesz dobre i tanie (!) solarium, to idz do California Tan.
Jest w Deerfield, przy LAKE COOK RD, w plazie kolo osrodka w ktorym wyrabia sie prawo jazdy, tam gdzie biuro Sekretarza Stanu. (Tez DUnkin Donuts, obok Jewel, ciut dalej TJ maxxy i Bally Total Fitness). Kojarzysz o czym mowie?
-
Ela333 > 21-10-2006, 7:00
Pewnie ze wiem, bo do Bally chodze na fitness wlasnie) wielkie dzieki w poniedzialek postaram sie wybrac- ale fajnie w koncu solarium -
Ela333 > 29-11-2006, 21:39
Hej! To znowu ja i znowu z pytaniemtym razem chciala bym zebys mi napisala adresy tych klubow gdzie mogly bysmy z Dorota pojechac, bo normalnie kino nam sie juz znudzilo, mall i kregle tez i nie mamy co robic. Takze jakbys mogla to plis napisz!
Pozdrawiam -
monica07 > 13-02-2007, 16:50
Oli, skasuj prosze ostatniego posta spamowego
i zamknij moja historie.
Tu juz wszystk sie wypalilo i skonczylo.
Update: jestem w UK, studiuje, mam sie dobrze, reszta na biezaco na flogu.
Thanx. -
oliwka911gt > 14-02-2007, 8:03
O.K. O.B. :wink: