• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

KASIK - to ja:)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• KASIK - to ja:)

• Wątek zamknięty
  • KASIK - to ja:)
  • Re: KASIK - to ja:)

agulka > 27-02-2006, 17:48

kasiku.. wize masz wazna do lipca, tak? wiec jak odejdziesz z programu i tak wize masz wazna do tego czasu. jesli np znajdziesz sobie inna rodzine na wlasna reke, to przeciez nic nielegalnego..

jak bedziesz wyjezdzac z usa to na lotnisku tylko beda na waznosc wizy patrzec, nie? debilom powiedz, ze wracasz do domu - wymysl dobry powod dlaczego i tyle..

i tak medal ci sie nalezy, ze tyle z nimi wytrzymalas :!:

Gość > 27-02-2006, 17:52

kasik, trzymaj sie, nie powiem a nie mowilam, bo to bez sensu

teraz moze byc juz tylko lepiej!

Emm > 27-02-2006, 18:44

kaska, sytuacja jest beznadziejna, tak czy siak tam nie zostaniesz wiec decyzja jest juz podjeta.No ale przyznaj-czujesz ulge, co?a jeszcze wieksza poczujesz jak sie wyprowadzisz, gwarantuje.

Wiec tak-teraz decyduj, czy zostajesz w DC(pytanie gdzie) czy przybywasz do MA( tu juz nie ma problemow z zamieszkaniem)

Hostom powiedz, ze lecisz do PL, bo masz zalamanie nerwowe i ze sie wykanczasz w tej rodzinie. To samo powiedz agencji.

nie mow nic, poki nie masz wszystkiego nagranego( tzn. innego miejsca zamieszkania).

masz pytania, wal.

monica07 > 27-02-2006, 19:44

kasik, nie bylo mnie w weekend i nie czytalam teraz dopeiro wiem co sie stalo.

[*][*][*] przykro mi strasznie....

co do tej calej sytuacji moge ci doradzic tylko jedno- nie mecz sie i nei szarp sobie nerwow z nimi!!!!!!!! dziewczyny maja racje. miarka sie przebrala, za duzo tego shitu. :?

kasik > 27-02-2006, 21:13

Emi - mialas racje, czlowiek sie uczy na bledach i ja myslalam, ze glowa mur rozbije...

Lepiej pozno niz wcale.

Moi rodzice chca zebym wracala do domu, chca mi nawet kupic bilet, nigdy sie na to nie zgodze! Ta opcja odpada.

Ja bym pojechala do wujka do MA i tam czegos poszukala, zawsze mam u niego mete dopoki czegos nie znajde a tu niby mam kolezanki, ale tak nie wiadomo ile bede szukac, poza tym lepiej sie stad zmyc, wszystcy sie znaja, i szybko moze sie rozejsc, ze wcale nie jestem w Polsce.

Boje sie tylko co z ta wiza? Bo ja chce wrocic o czasie, moge tu byc do 16.08 tylko nie chce zeby mi wbili zakaz wjazdu, bo mimo, ze na razie nie mam planow co do usa, wole sobie tej drogi nie zagradzac.

agulka > 27-02-2006, 21:34

wiec do 16 .08 mozesz tu byc legalnie plus miesiac na podrozowanie..

kasik > 27-02-2006, 21:45

Do 16.08 musze wyjechac w ogole, tzn. program koncze 17.07 a potem miesiac na podrozowanie

Gość > 28-02-2006, 0:14

i lot do CA ! :)

martamaua > 28-02-2006, 0:19

W koncu wspaniala decyzja Kasiku!

Nie sa warci uwierz mi...

A co do kolegi to nawet nie mam sily komentowac.

Zawsze jest mi przykro, nawet jak nie znam tej osoby, ale doskonale wiem jak boli strata...

Pokoj jego duszy.

[']

Gość > 28-02-2006, 0:44

jakbym mogla to bym pomogla, ale ja sie nie orientuje jak to jest z wiza a ucieczkami w programu - lepiej sie popytaj ludzikow co cos takiego juz za soba maja...
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia