• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Sprawy samolotowe

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Sprawy samolotowe

• Sprawy samolotowe
  • Re: Sprawy samolotowe

Astrid > 03-08-2012, 13:00

Tak wlasnie o to mi chodzilo. Dzieki! )

cien_wiatru > 03-08-2012, 14:13

Nie mam zielonego pojęcia czy w UK jest Rossmann (pewnie nie) ale jeśli ktoraś z was by kiedyś czegoś takiego też szukała, to informuje, że ostatnio takie woreczki widziałam własnie w rossmannie przy dziale z tymi takimi miniaturowymi żelami pod prysznic, szamponami itd do tego są też tam takie buteleczki po 100ml, specjalnie, żeby sobie przelać własnie swoje rzeczy, kiedy czeka nas podróż samolotem

Astrid > 03-08-2012, 14:37

chyba nie ma :< ale może w innych drogeriach będzie Dzięki za zainteresowanie Wracając z Polski kupię sobie na zapas :lol:

angelaa > 03-08-2012, 15:19

[quote name="Astrid"]chyba nie ma :< ale może w innych drogeriach będzie Dzięki za zainteresowanie Wracając z Polski kupię sobie na zapas :lol:[/quote]

mi dali woreczki na lotnisku jak leciałam z UK

olasia > 03-08-2012, 18:39

[quote name="Astrid"]chyba nie ma :< ale może w innych drogeriach będzie Dzięki za zainteresowanie Wracając z Polski kupię sobie na zapas :lol:[/quote]

W Irlandii te woreczki sa za euro w Penney'sie, wiec w brytyjskim Primarku pewnie beda za funta :-) Na pewno sa tez w Bootsie, no i spokojnie mozna je dostac na lotnisku.

alciak > 04-08-2012, 21:34

własnie Primark, , warto zapytać tez w jakiejś większej drogerii, w Polsce widziałam takie cale zestawy z plastikowymi pudełeczkami(własnie takie travel bag) w Sephorze, kiedyś tez w H&Mie różowe z hello kitty

Astrid > 05-08-2012, 17:32

Może być nawet z Hannah Montana, bylebym miała te durny worek :lol:

Saiisuke > 05-08-2012, 19:54

Wydaje mi się, że on musi być cały przezroczysty, więc chyba jednak Hannah Montana odpada

angelaa > 05-08-2012, 20:40

Dziewczyny, macie jakiś złoty środek na klimatyzację w samolocie/autobusie? niestety po każdej podróży klimatyzowanym środkiem transportu jestem chora, oprócz tego mam problemy z uszami (po samolocie) i zastanawiam się czy są jakieś tabletki, żeby to zminimalizować. Za kilka dni będę leciała i nie uśmiecha mi się znowu rozchorować..

PolishGirl > 05-08-2012, 22:28

[quote name="angelaa"]Dziewczyny, macie jakiś złoty środek na klimatyzację w samolocie/autobusie? niestety po każdej podróży klimatyzowanym środkiem transportu jestem chora, oprócz tego mam problemy z uszami (po samolocie) i zastanawiam się czy są jakieś tabletki, żeby to zminimalizować. Za kilka dni będę leciała i nie uśmiecha mi się znowu rozchorować..[/quote]

na uszy w samolocie to chyba nic nie pradzisz bo zmienia się cisnienie i wszyscy tak mają. ale zazwyczaj po ladowaniu te dolegliwości ustają. a co do klimy? chyba nie ma tabletek anty-klima ubierz ciepły sweter w czasie podróży-może pomoże.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia