-
-
Re: Sprawy samolotowe
Astrid > 03-08-2012, 13:00
Tak wlasnie o to mi chodzilo. Dzieki!) -
cien_wiatru > 03-08-2012, 14:13
Nie mam zielonego pojęcia czy w UK jest Rossmann (pewnie nie) ale jeśli ktoraś z was by kiedyś czegoś takiego też szukała, to informuje, że ostatnio takie woreczki widziałam własnie w rossmannie przy dziale z tymi takimi miniaturowymi żelami pod prysznic, szamponami itddo tego są też tam takie buteleczki po 100ml, specjalnie, żeby sobie przelać własnie swoje rzeczy, kiedy czeka nas podróż samolotem -
Astrid > 03-08-2012, 14:37
chyba nie ma :< ale może w innych drogeriach będzieDzięki za zainteresowanie Wracając z Polski kupię sobie na zapas :lol: -
angelaa > 03-08-2012, 15:19
[quote name="Astrid"]chyba nie ma :< ale może w innych drogeriach będzieDzięki za zainteresowanie Wracając z Polski kupię sobie na zapas :lol:[/quote]
mi dali woreczki na lotnisku jak leciałam z UK -
olasia > 03-08-2012, 18:39
[quote name="Astrid"]chyba nie ma :< ale może w innych drogeriach będzieDzięki za zainteresowanie Wracając z Polski kupię sobie na zapas :lol:[/quote]
W Irlandii te woreczki sa za euro w Penney'sie, wiec w brytyjskim Primarku pewnie beda za funta :-) Na pewno sa tez w Bootsie, no i spokojnie mozna je dostac na lotnisku. -
alciak > 04-08-2012, 21:34
własnie Primark, , warto zapytać tez w jakiejś większej drogerii, w Polsce widziałam takie cale zestawy z plastikowymi pudełeczkami(własnie takie travel bag) w Sephorze, kiedyś tez w H&Mie różowe z hello kitty -
Astrid > 05-08-2012, 17:32
Może być nawet z Hannah Montana, bylebym miała te durny worek :lol: -
Saiisuke > 05-08-2012, 19:54
Wydaje mi się, że on musi być cały przezroczysty, więc chyba jednak Hannah Montana odpada -
angelaa > 05-08-2012, 20:40
Dziewczyny, macie jakiś złoty środek na klimatyzację w samolocie/autobusie? niestety po każdej podróży klimatyzowanym środkiem transportu jestem chora, oprócz tego mam problemy z uszami (po samolocie) i zastanawiam się czy są jakieś tabletki, żeby to zminimalizować. Za kilka dni będę leciała i nie uśmiecha mi się znowu rozchorować.. -
PolishGirl > 05-08-2012, 22:28
[quote name="angelaa"]Dziewczyny, macie jakiś złoty środek na klimatyzację w samolocie/autobusie? niestety po każdej podróży klimatyzowanym środkiem transportu jestem chora, oprócz tego mam problemy z uszami (po samolocie) i zastanawiam się czy są jakieś tabletki, żeby to zminimalizować. Za kilka dni będę leciała i nie uśmiecha mi się znowu rozchorować..[/quote]
na uszy w samolocie to chyba nic nie pradzisz bo zmienia się cisnienie i wszyscy tak mają. ale zazwyczaj po ladowaniu te dolegliwości ustają. a co do klimy? chyba nie ma tabletek anty-klimaubierz ciepły sweter w czasie podróży-może pomoże.