• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair 2013!

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair 2013!

• Wątek zamknięty
  • Au Pair 2013!
  • Re: Au Pair 2013!

Jarzebinka > 02-02-2013, 22:27

Przepraszam Johnson!!!!!!!!!!!!! ALE NIE WIERZEEEEEEEEEE!! SKACZE po pokoju i piszcze, na przemian z siedzeniem!!

Sharon > 02-02-2013, 22:30

Bogowie, porażka...

Rodzina dzwoniła do mnie, dwa razy.Tyle, ze przez telefon. Z moim popsutym głośnikiem zrozumialam tyle co nic. Nastresowałam sie przy tym co niemiara. Na jutro umówilismy sie w końcu na skype, ktore im sie zepsulo dzisiaj i jutro maja naprawic.

Ale serio, zacinałam sie jak mało kiedy ;x Pfff, czuję w kościach ze z ta rodziną moge sie pożegnać. Za dużo kłopotów już na poczatku zrobiłam.

Jarzębinka - gratuluje! Chociaz tobie sie udało! <3

balbina > 02-02-2013, 22:31

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee <3 <3 <3 zajeb*śccie!!!!

Pilates to mega mega wycisk, mówię Ci, że super sprawa

Jarzebinka > 02-02-2013, 22:42

no i oczywiscie notka na blogu. Byłą juz wcześniej napisana, bo przeczuwałam to... ALE dzis dopisałam trochę mało skłądniowo dzisiajsza rozmowe... ALE ZROZUMCIE ;d

paulaw > 02-02-2013, 22:44

Ale super, gratuluję!

A co do ćwiczeń, to ja już dawno zakończyłam 30 Day Shred mojej ukochanej Jillian Michaels i efekty są po prostu niesamowite Od wczoraj ćwiczę Ripped in 30, ćwiczenia również od Jillian. Polecam 30 Day Shred na początek dziewczyny, to tylko ok. 25 minut na ćwiczenia i efekty bez diety są niesamowite przy czym możecie spodziewać się jeszcze więcej, jeżeli będziecie chodziły na pilates i inne takie. Wydaje mi się, że w gazecie Vita jest teraz dodatek DVD 30 Day Shred, więc polecam

merti > 02-02-2013, 22:49

OJOAJOAJOAJJA! gratulacje! wyjdź z pokoju na pół godziny i jjuż jakie nowości !

Sharon, spokojnie, każdemu mogą się zdarzyć problemy techniczne

Ale jestem teraz zmotywowana do działania!

madz > 02-02-2013, 22:53

Sharon ja też miałam kilka problemów z rozmowami z moją rodziną, także no stress ;)

merti > 02-02-2013, 22:56

paulaw , u mnie niestety nie będzie widać efektów od razu bo jestem szczupła i chcę wyszczuplić uda i wymodelować resztę. A na to niestety czasu potrzeba . U nissiax na blogu dzis znalazłam fajny kanał na yt - blogilates i narazie poćwiczę sobię z tą dziewczyną a potem zobaczę !

paulaw > 02-02-2013, 23:00

Ja też jestem szczupła, ale nieumięśniona Nigdy nie chciałam jednak schudnąć, bo moja waga jest idealna, ale chciałam "umięśnić" ciało. I mi się udało (chociaż kilogramów też kilka straciłam, nad czym wciąż ubolewam), poleciało mnóstwo cm z ud, ramion, brzucha i chociaż zawsze miałam przesadnie wciętą talię teraz to wygląda naprawdę super Nigdy nie byłam bardziej zadowolona z tego jak wyglądam, serio. Nigdy nie wierzyłam w działanie takich ćwiczeń, dopóki nie zobaczyłam rezultatów (a widzi się naprawdę szybko). Rany, czuję się jakbym sama była Jillian Michaels i polecała własne ćwiczenia

Jarzebinka > 02-02-2013, 23:01

Sharon, ja pierwszą rozmowe tak spaprałam, że nawet wole nie mówić... Później będzie tylko lepiej !
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia