• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

absolwentki rocznik 2005 ;)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• absolwentki rocznik 2005 ;)

• absolwentki rocznik 2005 ;)
  • Re: absolwentki rocznik 2005 ;)

MONIKA > 29-05-2005, 17:41

Kaska dowiedzialas sie juz, czego sie dowiedziec mialas? :wink:

I nie przejmuj sie tak...

Zobaczysz...

Za dwa tygodnie spisz u mnie w weekend. Postanowione.

Emm > 29-05-2005, 19:14

klimat raczej nie, ja stawiam na zarcie. na szkoleniach daja paskudne zarcie, pamietam, ze ja mialam jakies suflety czy cos-paskudne. I parowki.Ble ble ble!

Wrocilam z dzialki i troche sie strzaskalam. No, ale jakze moglo byc inaczej przy 40 stopniach w sloncu?

A jutro szara rzeczywistosc!!!

Komary mnie pogryzly, jestem cala w bablach.To jedyny minus weekendu blizej natury.

kasik > 29-05-2005, 19:57

Emm zazdroszcze tej natury, mimo komarow, ja wybralam sie dzis do Wawy na zakupy, w centrum bylo koszmarnie, ale prawdziwa jazda byla w pociagu - okna pootwierane, ale 0 jakiegokolwiek wiatru, powietrze stalo, do tego smrod od ludzi ( coz...) i wyszlam po 40 minutach jazdy jak ostro scpana :roll:

Jestem szczesliwa, zdecydowalam sie na rodzinke z hostka Polka, przed chwila dzwonila i powiedziala, ze bardzo chca zebym przyjechala. Wczoraj gadalam z cala rodzina, oprocz najstarszej dziewczynki. teraz w tygodniu ma zadzwonic ich au pair bo teraz jest w Nowym Jorku. Czuje sie zajebiscie Nawet nie przeszkadza mi, ze to nie CA

Wiem, ze i tak zdobede te piekne kalifornijskie rejony 8)

Emm > 29-05-2005, 20:14

oj moje laski sie powoli wykruszaja widze. na szczescie india i oliwka jeszcze siedza w Pl. Ale tez juz niedlugo ((

oliwka911gt > 29-05-2005, 20:28

do polowy wrzesnia bankowo

kasik > 29-05-2005, 21:03

Emm nie placz ja jeszcze jestem w Polsce do polowy lipca, a Ty myslalas, ze ja sie jutro teleportuje? :lol:

Ach teraz jak juz wiem, ze nie bede mieszkac w CA to oficjalnie wpraszam sie do Oliwki na jakies male wakacje

Do Ewelinki juz sie kiedys wprosilam, tylko ona pewnie nie pamieta

Emm > 01-06-2005, 12:22

i kto mi teraz powie, ze kobieca intuicja nie istnieje???

Wczoraj wieczorem sprawdzalam swoj profil na stronie agencji-nie bylo rodzinki. dzis od rana dziwne uczucie, zeby wejsc na ten profil. W koncu po ogarnieciu sie, sprawdzeniu poczty itp wchodze- a tam rodzinka.

To jest juz trzecie moja rodzinka. poprzednie odrzucilam, 1-a ze wzgledu na calkowity zakaz uzywania samochodu ( ale lokalizacja byla dobra), druga ze wzgledu na lokalizacje, bo washington zamiast boston.

Ta rodzinka-pokrotce-trojka dzieci, wszystkie trzy dziewczynki - lat 7, 10 i 12. Do 15h sa w szkole.Maja w domu jakies gady, nie sprecyzowali jakie. Ja obstawiam, ze weze. Kumpele z roboty, ze zolwie lub warany. jeden ch.uj jak dla mnie.

Co wiecej? lokalizacja-20 min od Bostonu samochodem.

Moje pierwsze pytanie bedzie brzmiec-czy mam samochod na wlasny uzytek i jak wyglada plan dnia.

Najlepsze jest to, ze zaznaczylam w papierach ze dzieci maxymalnie dwojka ( a sa 3 dziewczynki), plus prawko mam od 3 miesiecy, a rodzinka zaznaczyla , ze chca kierowce 1+.

To sie dopasowalismy, nie ma co

Pewnie w tyg zadzwonia, to obczaje sytuacje.

martamaua > 01-06-2005, 12:55

[quote name="Emm"] Kumpele z roboty, ze zolwie lub warany. jeden ch.uj jak dla mnie.[/quote]

Hahahahahhahahahha To sie usmialam.Az sobie wyobrazilam jakim tonem to mowisz hahahahhaha

NELTILIA > 01-06-2005, 18:21

.. ja sie w lipcu tez bronie, a w sierpniu fruuu za wielka wode Powodzenia kobitki, trzymajmy sie)))))))

kasik > 01-06-2005, 18:22

Tak Emm dopasowuja, ze az strach

Ja mam, ze nie umiem kompletnie plywac, a teraz czytam aplikacje rodziny i tam jest, ze au pair MUSI plywac!!! I powiedzcie mi o co k.. chodzi?/ Mi to zwisa, bo ja zaznaczylam zgodnie z prawda, ze nie umiem, reszta mnie nie obchodzi. Przez telefon tez sie nie pytali, ale w aplikacj bylo jak wol, ze cannot swim i would like to learn :!:

Co do prawka tez mieli wymaganie powyzej roku, ale tu akurat nie bylo problemow.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia