• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)

• Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)
  • Re: Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)

Edi > 19-05-2006, 12:51

Marta,pierwszy wieczor w szpilkach zaliczony,nawet nie wiedzialam,ze ja taka elegancka byc potrafie I chodzilam jak czlowiek,nie bujalam sie No i ten zachwyt w oczach drugiej osoby.Fajowo!

oliwka911gt > 20-05-2006, 2:00

super! z czasem przychodzi wszystko, musisz tylko chodzic czesciej

maya > 20-05-2006, 9:08

Jak to mowi? : "trening czyni mistrza"

Edi > 20-05-2006, 11:16

Bardzo dziekuje za wsparcie duchowe i nie tylko!

martamaua > 20-05-2006, 15:11

Gratuluje

oliwka911gt > 24-05-2006, 7:36

a sie dzisaj na szopingowalam! za wszystkie czasy jak w seattle prawie nic nie kupowalam tylko kase na konto odkladam to tu sie obkupilam za wszytkie czasy. GUESS i BEBE to moje ulubione sklepy! gdybym mogla to bym cale wyniosla :twisted: przeszlam dziaj sama siebie bo kupilam sobie troszke bizuteri 8O (zawsze dostawalam) i marynarke 8O (zawsze kupowalam do garnituru na mature vel obrone pracy mgr). zaszalalam dzisaj totalnie bo i h&m, guess, levi's, bebe, sephora, puma, zara tylko nie bylam w benettonie nie mialam go nigdzie po drodze a nie chcialo mi sie go szukac. napewno wiem tylko ze amerykanska zara to cienizna w porownaniu z wypasiona PL zara. tewraz to musze w walizkach upchac :twisted: a z tym moze byc ciezko :roll: , juz jedna dokupilam :twisted:

patka & iza, moglam te brazowe klapeczki w rossie kupic odrazu. wykupili mi :mad: :evil:

madzieeek > 17-09-2006, 1:00

Kurde...to ja juz wiem co mialyscie na mysli....

Powiem tylko tyle: rue de rivoli w Paryzu...................................

... i nie ma mojej tygodniowki 8O

PS. Kocham GAPa!!!!!!!!!!! :twisted:

Gość > 28-02-2007, 19:50

Eeej myszki kochane moje... potrzebuje was!! Pliiiz. Chodzi o to mianowicie ze juz od jakiegos czasu choruje poteznie - po kilka razy sprawdzam na necie czy sa nadal avaiable i ogolnie nie moge zaznac przyjemnosci w zyciu - na pewne buty ktorych w UK juz nie dostane. I tutaj prosba do was moje kochane USA laseczki - czy ktoras byla by w stanie mi te buty kupic i wyslac tu do Londynu? Ja jestem dosyc znana persona tu i z paroma osobami sie spotkalam osobicie wiec daje slowo ze istnieje naprawde - 8) -wiec raczej sie nie musicie obawiac ze was wyroluje. Kase wam of course oddam i za buty i za przesylke - najlepiej paypal pewnie ale jak juz tam chcecie sobie - przelewem na konto spox.

Wiem ze dziwna prosba strasznie ale mam nadzieje ze ktos odpowie na moj apel - musicie wiedziec jak to jest i wiem ze chociaz jedna z was podzielala kiedys moj bol!! :__: OKAZ SERCE DZIANI W CIERPIENIU!!

MONIKA > 06-03-2007, 19:23

o co lata?

8)

Gość > 06-03-2007, 22:35

[quote name="dzania"]Chodzi o to mianowicie ze juz od jakiegos czasu choruje poteznie - po kilka razy sprawdzam na necie czy sa nadal avaiable i ogolnie nie moge zaznac przyjemnosci w zyciu - na pewne buty ktorych w UK juz nie dostane. I tutaj prosba do was moje kochane USA laseczki - czy ktoras byla by w stanie mi te buty kupic i wyslac tu do Londynu? [/quote]
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia