-
-
Re: Jakie oblesne rzeczy robia wasze host rodziny?
Karolina_c > 28-08-2007, 9:37
haha oj ucieklam, ucieklamszalona rodzinka to byla... co wiecej tam, babcia mi kazala momi wlasnymi paznokciami gumy z kosza poodklejac, mialam sie kapac przy otwartych drzwiach lazienki i kabiny bo sie dziecko nie chcialo odkleic ode mnie nawet na 15 cm. PARANOJA!!! -
idril > 28-08-2007, 13:54
ile Ty tam bylas Karolina?! to jakis koszmar! -
Karolina_c > 28-08-2007, 14:33
zacisnelam zeby do pierwszej wyplaty, 4 tygodnie, pozniej rzeczy przez okno, list na lozku i spier.... szczegolnie ostatni tydzien byl przerabany, pracowalam 60 godzin i jeszcze mi powiedziano, ze jakim prawem wyszlam w niedziele, przeciez ja weekendy mialam miec tylko czasem wolne! I to powiedziala hostka katoliczka, ktora jak swietoszek co niedziela siedziala w pierwszej lawce w kosciele i czytala czytania na mszy. -
idril > 28-08-2007, 14:48
aaa to Ty od tych ucieklas! i dobrze zorbilas.
a powiedz jeszcze mi gdy juz wyszlas z rzeczami przez to okno to gdzie poszlas?! mialas juz ustawiona jakas inna rodzine? -
Karolina_c > 28-08-2007, 16:12
Pojechalam do lumi-enkeli na dwa dni ale w dniu ucieczki jeszcze nie wiedzialam gdzie spedze jakakolwiek nastepna noc. Na szczescie dzieki pomocy Senni dostalam rodzinke u ktorej ona pracowala jako niania przez ostatni miesiac i podpisalam z nimi umowe na 7 miesiecy i zarabiam teraz calkiem niezla kaske (388e zamaist 252 podstawowych) wiec jest calkiem dobrzeA myslalam, ze nie dam rady uciec, ze to nie na moje nerwy... -
idril > 29-08-2007, 13:59
czasami taki duzy spontaniczny krok daje duzo
wiem oplacalo sie -
WAMPIREK > 04-09-2007, 12:09
Moi kupuja non stop nutelle i cole...
Zajmuje to 90% naszej lodowki... -
idril > 04-09-2007, 13:48
nie zmywaja plynem do mycie naczyc - detergenty
wiec ja przed jedzeniem zawsze zmywam na nowo to co chce uzyc. -
idril > 04-09-2007, 14:08
dokonalam nie fajnego odkrycia.
ciagle widze tutaj jakies robaki czarne takie ktore probuja jakby latac czy cos ale im ie wychodzi. wylaza z roznych szpar w podlodze (jest drewniana ale nie pocyklinowana czy jak to sie nazwya ze sa szpary miedzy belkami). tego swinstwa jest tutaj pelno.
moja mam sie smieje ze pewnie ich prywatna hodowla, jedni hoduja kotki pieski a moi robaki
no ale zaczela mi opiswac rozne robaki takie 'domowe' i nic mi nie pasowalo.
ale ja mysle to inaczej jest jak sie zobacz gdzies na zdjeciu a jak ktos ci opisuje.
no i poszykalam po necie i sie okazalo
ze to...
karaluchy!
ja chce do domu!
ja w tym syfie chyba nie wytrzymam. -
WAMPIREK > 04-09-2007, 16:31
O matko 8O
A Ty mieszkasz w miescie czy na wsi jakiejs ?