-
-
Re: MONIKA. MOJA HISTORIA.
zofija > 23-03-2005, 21:28
A o jaka wrozke chodzi ??????? skad ona jest ???????????? -
Olga Anna > 23-03-2005, 21:34
skad jest to nie wiem ale teraz mieszka w warszawce....
jak kumpela mi opowiedziala o spotkaniu z ta wrozka to... az mi ciarki przeszly
i ciarki mi tez przeszly jak uslyszalam co wrozka powiedziala na widok mojej fotki .... -
Emm > 23-03-2005, 21:42
ja jestem z wawy i orientowalam sie troche w tutejszych wrozkach.Jak sie ta wrozka nazywa?
No i powiedz, nie badz taka..Co ci powiedziala na widok zdjecia? -
Olga Anna > 23-03-2005, 22:02
nazywa sie Aida
i powiem powiem co powedziala mojej kumpeli na widpok mojego zdjecia
ale powiem za pol roku:lol: -
zofija > 23-03-2005, 22:07
wiem wiem to ta co nawet plyte wydala i ta co udziela sie czynnie w tv hehenoo ona wyglada na wiarygodna jakos :> mow co Ci przepowiedziala !! hehe cos zlego czy niedobrego ?????? qrde moze i ja bym poszla :>:>:> ile kosztuje wizyta u niej ??:> -
Emm > 23-03-2005, 22:08
Aida?Ona tez chyba spiewa oprocz wrozenia.Tak cos ja kojarze.Chodza do niej politycy, aktorzy, piosenkarze.Rzeczywiscie, trzeba sie umowic duuuuzo przed na wizyte.I duuuuzo zaplacic.Ona wrozenie ma we krwi, bo to rodzinne u niej.Matka i babka tez wrozyly.Zreszta, ma korzenie chyba cyganskie czy jakies. -
zofija > 23-03-2005, 22:09
[quote name="zofija"]hehe cos zlego czy niedobrego ??????[/quote] oczywiscie pomylka chodzi o : cos dobrego czy cos zlego przepowiedziala ?? -
Caroline > 23-03-2005, 22:19
Byłam u wróżki bodajże dwa razy, albo trzy... nie pamiętam. W każdym b?dź razie bardzo dużo się sprawdziło i teraz my?lę że takie wizyty to dla ludzi o mocnych nerwach, albo dla takich co wezm? to na luzie, z przymrużeniem oka.
Nie można traktowac wszystkiego co powie super serio, bo można jebca dostać... -
Olga Anna > 23-03-2005, 22:49
nie wiem czy spiewa ale fakt ze korzenie ma jakies cyganskie czy cos takiego. Matka i babka tez wroza ale z czegos innego. Z tego co wiem to A czyta z oczu
a wziyta kosztuje bagatela - 300 zl
i rzeczywiscie chodza i politycy i inne "gwiazdy" -
Emm > 23-03-2005, 23:05
z oczu!
Ja chyba wole starego poczciwego tarota.Jakis taki"namacalny"jest.