-
-
Re: Prezenty dla Host-rodziny
Nathalie > 17-05-2011, 15:34
Ale jestem glupia^^. Chłopcy maja 12 i 13 lat. Co im kupić?? -
sylwiaQ > 17-05-2011, 17:55
A jak myślicie co kupić 2letniej dziewczynce??
i jej rodzicom, bo myśle nad tym, ale z drugiej strony. -
rosario > 17-05-2011, 19:12
[quote name="Aisling"]Ooo, Ros, to może mojemu też przywieziesz? [/quote]
może w Gliwicach też mogłabyś je dostać, bo sprzedają w sklepach je także niektóre
bo jedna butelka to ponad pół kilo i nie wiem czy mimo chęci mogłabym i dla ciebie do bagażu zmieścić :< {heh, teraz jak o tym myślę, to prawdopodobnie dla mojego hosta też może wagi w bagażu zabraknąć ;/ shit! } -
Majeczka123 > 17-05-2011, 22:16
Nathalie: ja mam chlopcow w wieku 10 i 16 lat i kupilam im (tak jak dziewczyny wczesniej radzily gdzies tam na poczatku) kubki z logo mojego miasta i cukierki. I niech sie dzieci cieszaBo w sumie to juz nastolatkowie wiec ciezko powiedziec co mogloby ich ucieszyc. A taki skromny prezencik powinien wystarczyc.
kaasiaa128: no w koncu znalazl sie ktos z Krakowa! bo juz myslalam ze ja sama tutaj z tego pieknego miasta -
kaasiaa128 > 18-05-2011, 10:44
Majeczka- ja też myślałam,że tylko ja z Krakowa) Widzę,że poszłyśmy tym samym tokiem myśleniowym,pamiątki z Krakowa! -
Insula > 18-05-2011, 11:27
http://pamiatkizpolski.pl
http://pamiątki.pl/
Fajne strony z różnymi pamiątkami z Polski. Ja rezygnuje z alkoholu dla Hostów nie jestem pewna czy piją poza tym na całym świecie jesteśmy kojarzeni (jak już ktoś wie gdzie jest Polska), jako czołówka pijących, więc chyba nie chce im w tym stereotypie utwierdzać.
Dzieciaki mają pełno zabawek, więc skupie się na naszych słodyczach i jakiś pierdołach, tylko Ci Hości z nimi będzie większy problem -
Majeczka123 > 18-05-2011, 12:24
kaasiaa128: a gdzie Ty teraz Kasiu przebywasz? -
Joana > 19-05-2011, 11:48
Ja jak jechałam, kupilam dzieciakom slodycze.. Krowki, draze ,czekolady wedlowskie, ptasie mleczko etc. Dzieci slodyczy nie chcialy jesc matka zjadla wszystkie czekolady i krowki i o tak. Naprawde nie wiadomo co kupic? Z tego co sie zorientowalam to hiszpanskie dzieci nie jedza za duzo slodyczy, wola slone rzeczy... -
Saiisuke > 19-05-2011, 11:50
Ja chyba kupię jakieś maskotki charakterystyczne dla mojego miasta albo jakieś bajki po angielsku, będę dzieciakom czytać -
dosiunia > 19-05-2011, 12:46
ja swoim sękacze i lizaki i galaretkihostom wiśnie w czekoladzie + album to wcinali jak nie wiem, ale np. sezamki im nie smakowały...